Minella Mandy

Minella Mandy

38
žena
Lucembursko
Datum nar.:
22. 11. 1985
Výška:
180 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 66.
čtyřhra: - / 52.

Češky v Lucemburku zvládly noční zápasy, Allertová přerušila sérii čtyř porážek

WTA LUCEMBURK - Obě české tenistky v hale v Lucemburku zvládly noční zápasy. Denisa Allertová nejprve v tie-breakové bitvě udolala po odvrácení mečbolu a třech hodinách boje domácí Mandy Minellaovou a přerušila sérii osmi prohraných setů, Kristýna Plíšková si pak poradila se Španělkou Alionou Bolšovovou.

Siniaková je v Norimberku po dvou dnešních obratech a úspěšné odvetě ve čtvrtfinále

WTA NORIMBERK - Kateřina Siniaková na antuce v Norimberku vyhrála dva zápasy během zhruba devíti hodin, byť pokaždé musela otáčet nepříznivý vývoj. V poledne si poradila s Lucemburčankou Mady Minellaovou a večer pak vyřadila i obhájkyni titulu Johannu Larssonovou ze Švédska, které tak oplatila porážku z loňského semifinále. V zítřejším čtrvtfinále ji čeká Američanka Madison Brengleová, která zastavila Kristýnu Plíškovou.

Letos se trápící Ostapenková se v Charlestonu vrátila na oblíbenou antuku hladkou výhrou

WTA CHARLESTON - Jelena Ostapenková má za sebou nepovedený vstup do sezony. Na zelené antuce v Charlestonu však začala hladkým vítězstvím nad Švédkou Johannou Larssonovou a konečně se prý na svém oblíbeném povrchu cítí být šťastná.

Cornetová vyhrála antukový turnaj ve Gstaadu a po dvou a půl letech získala titul

WTA GSTAAD - Alizé Cornetová zakončila svůj nejlepší letošní turnaj šestým triumfem na okruhu WTA, na který čekala dva a půl roku. Francouzská tenistka dobyla antuku ve švýcarském Gstaadu, když ve finále porazila Lucemburčanku Mandy Minellaovou.

Vondroušová ve Gstaadu podlehla Minellaové. Tu čeká 9 měsíců po porodu první finále

WTA GSTAAD - Markéta Vondroušová na antuce ve švýcarském Gstaadu do druhého finále na okruhu WTA nepostoupila. V boji o něj devatenáctiletá Češka podlehla 1-2 na sety Lucemburčance Mandy Minellaové, která tak pouhých devět měsíců po porodu dcery postoupila do svého premiérového finále. V něm vyzve Francouzku Cornetovou.

Vondroušová ve Gstaadu dál válí a je už v semifinále

WTA GSTAAD - Markéta Vondroušová si na turnaji WTA International ve Gstaadu zahraje o finále. Devatenáctiletá Češka nedala šanci Jevgeniji Rodinové a poprvé od loňského dubna postoupila do semifinále na okruhu WTA. Její další soupeřkou bude Lucemburčanka Mandy Minellaová.

Vondroušová poprvé v sezoně postoupila do čtvrtfinále. Martincová ve Gstaadu semifinále neobhájí

WTA GSTAAD - Markéta Vondroušová na turnaji WTA International ve švýcarském Gstaadu potvrdila roli favoritky i ve druhém kole a po vítězství nad Elicou Kostovovou z Bulharska si poprvé od loňského triumfu ve švýcarském Bielu zahraje čtvrtfinále na okruhu WTA. Tereza Martincová loňské semifinále nezopakuje. Třiadvacetiletá Češka letos končí už v prvním kole po porážce s Mandy Minellaovou.

Kerberová v Monterrey prolétla do čtvrtfinále, čeká ji loňská šampionka Watsonová

WTA MONTERREY - Světová jednička Angelique Kerberová v Monterrey potvrdila roli favoritky proti Mandy Minellaové a po snadné výhře postoupila do čtvrtfinále. O své teprve druhé letošní semifinále si světová jednička zahraje s obhájkyní titulu Heather Watsonovou, s níž oba vzájemné duely vyhrála v třísetových soubojích.

Smutné narozeniny. Kristýna Plíšková v Miami prohrála bitvu s Minellaovou

WTA MIAMI - Jako první z pěti českých tenistek vstoupila do dalšího prestižního turnaje v Miami Kristýna Plíšková, dátek v podobě vítězství si však k dnešním 25. narozeninám nadělit nedokázala. Lucemburčance Mandy Minellaové podlehla ve vyčerpávající třísetové bitvě

Kr. Plíšková v Kalifornii smetla Mattekovou, její sestra začne proti olympijské vítězce

WTA INDIAN WELLS - Úspěšně vstoupila do prestižního turnaje v Indian Wells první z pěti českých tenistek. Kristýna Plíšková odstartovala jednoznačnou výhrou nad nejlepší deblistkou současnosti Bethanií-Mattekovou Sandsovou, které nadělila dokonce kanára. Svou soupeřku už zná Karolína Plíšková, jež vyzve svou oblíbenou soupeřku Monicu Puigovou z Portorika, i Barbora Strýcová, která naopak narazí na neoblíbenou Italku Saru Erraniovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist