Mirnyi Max

Mirnyi Max

46
muž
Bělorusko
Datum nar.:
6. 7. 1977
Výška:
196 cm
Váha:
93 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 18.
čtyřhra: - / 1.

100 deblových parťáků a dost. Deblista Mirnyj ukončil kariéru

Běloruský deblový specialista Max Mirnyj ukončil kariéru. Tenista přezdívaný kvůli výšce a síle 'Zvíře' získal během dvaadvaceti let na okruhu ve čtyřhře 52 titulů a byl světovou jedničkou.

Bratři Bryanovi si v Londýně zajistili postup do semifinále

TURNAJ MISTRŮ - Bob a Mike Bryanovi na Turnaji mistrů porazili ve svém posledním zápase ve skupině pár Treat Huey a Max Mirnyj, připsali si druhý bod a mají jistý postup do semifinále. Bez porážky do něj pak postoupili Brit Jamie Murray s Brazilcem Brunem Soaresem.

Murray se Soaresem zatím válí, set neztratili ani s bratry Bryanovými

TURNAJ MISTRŮ - Jamie Murray a Bruno Soares jsou na Turnaji mistrů zatím stoprocentně úspěšní. Ve druhém utkání skupiny Edberga/Järryda si britsko-brazilský pár poradil i s bratry Bryanovými a po setech 6-3 6-4 je se dvěma výhrami v čele skupiny.

Hlaváčková je s Polákem Kubotem v semifinále mixu

Český deblistům se na letošním US Open nedařilo, všichni vypadli ještě před čtvrtfinálovými branami. Český prapor drží alespoň ve smíšené čtyřhře Andrea Hlaváčková, která s Polákem Lukaszem Kubotem postoupila už do semifinále.

Wimbledonský mix vyhráli Zimonjič se Stosurovou

Posledními vítězi letošního Wimbledonu jsou Nenad Zimonjič a Samantha Stosurová. Srbsko-australský pár vyhrál smíšenou čtyřhru, když ve finále porazil Bělorusa Maxe Mirného s Hao-Ching Chan z Tchaj-wanu a získal první společný titul.

Hlaváčková má první titul z mixu! Na US Open vyhrála s Bělorusem Mirným

US OPEN - Andrea Hlaváčková své první finále ve smíšené čtyřhře proměnila v titul a po předloňském triumfu na French Open ve čtyřhře žen slaví druhé grandslamové vítězství. Dnes s Bělorusem Maxem Mirným vyhrála US Open, když ve finále porazili americko-mexickou dvojici Spearsová/González.

12. den na US Open: Hlaváčková bude hrát o titul z mixu a o finále čtyřhry žen

Na US Open se dnes rozhodne o finalistkách ženské dvouhry, většinu českých fanoušků ale budou zajímat méně sledovaný debly. Andrea Hlaváčková totiž bude nejprve po boku Bělorusa Mirného usilovat o první titul ze smíšené čtyřhry a večer pak s Lucií Hradeckou vyzvou v boji o finále čtyřhry žen domácí hvězdy Serenu a Venus Williamsovy.

Hlaváčková má druhý grandslamový titul na dosah, je ve finále mixu

Jediná výhra dělí Andreu Hlaváčkovou od zisku druhé grandslamové trofeje v její kariéře. Česká tenistka a Bělorus Max Mirnyj porazili na US Open francouzsko-kanadský pár Mladenovicová/Nestor a postoupili do finále. V něm je čekají nenasazení Abigail Spearsová a Santiago Gonzalez.

Tomic porazil Andersona a získal svůj první titul

Bernard Tomic se raduje ze zisku prvního titulu v kariéře na okruhu ATP. Dvacetiletý Australan vyhrál finále na domácím turnaji v Sydney nad Jihoafričanem Andersonem 6-3 6-7 6-3.

Marray s Nielsenem opět šokují Londýn, na TM jsou prvními semifinalisty

Brita Jonathana Marrayho a Dána Frederika Nielsena zřejmě po čtyřech měsících znovu ozářilo kouzlo Londýna. Senzační wimbledonští šampioni, kteří na žádném jiném turnaji nevyhráli víc jak jeden zápas, totiž postoupili jako první do semifinále Turnaje mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist