Mirza Sania

Mirza Sania

37
žena
Indie
Datum nar.:
15. 11. 1986
Výška:
173 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 27.
čtyřhra: - / 1.

Bývalá nejlepší deblistka světa Mirzaová v Dubaji odehrála poslední zápas kariéry

Bývalá světová jednička ve čtyřhře Sania Mirzaová uzavřela na turnaji v Dubaji svou kariéru. Šestatřicetiletá Indka podlehla v prvním kole deblové soutěže spolu s Američankou Madison Keysovou dvojici Veronika Kuděrmětovová a Ljudmila Samsonovová 4-6 0-6.

Konec indické hvězdy a bojovnice s dogmaty. Mirzaovou čeká v Dubaji poslední vystoupení kariéry

Po 18 letech se rozhodla opustit svět velkého tenisu. Někdejší světová jednička v deblu a šestinásobná grandslamová šampionka Sania Mirzaová během nich musela bojovat i s předsudky a dogmaty ve své rodné Indii. Jejím posledním vystoupením bude prestižní turnaj série WTA 1000 v Dubaji, kde nastoupí ve čtyřhře po boku Američanky Madison Keysové.

20. 2. 2023 Téma 1 komentář

První brazilští šampioni grandslamové čtyřhry. Stefaniová s Matosem ovládli mix na Australian Open

AUSTRALIAN OPEN - Luisa Stefaniová a Rafael Matos jako první ryze brazilský pár vyhráli čtyřhru na grandslamovém turnaji. Ve finále mixu na Australian Open porazili 7-6 6-2 zkušené Indy Saniu Mirzaovou s Rohanem Bopannou a získali do svých sbírek premiérovou trofej z grandslamu. Bývalá světová jednička Mirzaová v 36 letech odehrála poslední grandslam kariéry.

Plíšková ve Štrasburku skončila v semifinále, Hradecká postoupila do finále čtyřhry

WTA ŠTRASBURK - Karolína Plíšková končí na svém nejlepším letošním turnaji po prosincové zlomeniny ruky v semifinále. Na antuce ve Štrasburku nejvýše nasazená Češka ztroskotala na Slovince Kaje Juvanové. Do finále čtyřhry postoupila Lucie Hradecká s Indkou Saniou Mirzaovou.

Bencicová v Charlestonu získala první titul z antuky. Hradecká ve finále deblu neuspěla

WTA CHARLESTON - 25letá Švýcarka Belinda Bencicová na turnaji WTA 500 v Charlestonu porazila ve svém prvním finále na antuce Tunisanku Ons Džabúrovou a získala celkově 6. titul. V deblovém finále neuspěl česko-indický tandem Lucie Hradecká a Sania Mirzaová.

Deblistka Mirzaová se po dvouleté mateřské vrátila výhrou

Indka Sania Mirzová oslavila na turnaji v Hobartu první deblové vítězství coby matka. Někdejší světová jednička, jež se vrací na okruh WTA po více než dvouleté mateřské přestávce, zvládla po boku Nadiji Kičenokové z Ukrajiny úvodní kolo a ve čtvrtfinále je čeká americký pár Christina McHaleová a Vania Kingová.

Bývalá deblová světová jednička Mirzaová se vrací k tenisu

Bývalá světová tenisová jednička ve čtyřhře Indka Sania Mirzaová se v lednu po více než dvouleté mateřské přestávce vrátí na kurty. Třiatřicetiletá vítězka šesti grandslamů řekla Indické tiskové agentuře, že na turnaji v Hobartu a na Australian Open nastoupí po boku Ukrajinky Nadiji Kičenokové.

Deblistka Mirzaová se poprvé stala matkou, přivedla na svět syna

Bývalá světová jednička ve čtyřhře Sania Mirzaová se připojila do klubu tenisových matek. Indická hráčka, jež v dubnu oznámila těhotenství a oficiálně přerušila kariéru, přivedla na svět syna. Novinkou se na twitteru pochlubil její manžel, hráč kriketu Šoaib Malik.

Návrat se odkládá. Mirzaová očekává s manželem prvního potomka

Bývalá nejlepší deblistka světa Sania Mirzaová, jež kvůli zranění kolene od loňského října nehraje, je těhotná. Prvního potomka jednatřicetiletá Indka očekává s Pákistáncem Shaibem Malikem, se kterým už před osmi lety vstoupila do manželského svazku. Informaci zveřejnila na svém Instagramu.

Mirzaová si minimálně ještě dva měsíce nezahraje. Nejhorší je ten nucený odpočinek, svěřila se Indka

Sania Mirzaová se kvůli zranění pravého kolene ještě minimálně dva měsíce na kurty nedostane. Bývalou deblovou světovou jedničku a majitelku šesti grandslamových trofejí během pauzy nefrustruje ani tak fyzická bolest, jako spíše nucený odpočinek, který je pro doléčení problémového kolene nezbytný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist