Mmoh Michael

Mmoh Michael

26
muž
USA
Datum nar.:
10. 1. 1998
Výška:
188 cm
Váha:
90 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 111. / 81.
čtyřhra: - / 174.

Semifinále v Montpellier s papírovými favority. Nezaváhali Auger-Aliassime, Rune či Bublik

ATP MONTPELLIER - Ve čtvrtfinále halového turnaje ATP 250 v Montpellier uspěli všichni čtyři nejvýše nasazení tenisté. Kanaďan Félix Auger-Aliassime (23) ve Francii podruhé během dvou dnů vyřadil domácího mladíka, Dán Holger Rune (20) se znovu nadřel na dvousetové vítězství nad soupeřem ze druhé světové stovky, předloňský šampion Kazach Alexander Bublik (26) znovu otočil vývoj z 0:1 na sety a semifinálové kvarteto zkompletoval v pozdních večerních hodinách Chorvat Borna Čorič (27).

Pořádně hořký konec kariéry. Isner na domácím US Open nedotáhl vedení dvou setů a nevyužil mečbol

John Isner (38) se rozhodl na letošním US Open ukončit kariéru a rozlučka s domácími fanoušky mu pořádně zhořkla. Vítěz 16 turnajů ATP a bývalý osmý hráč světa totiž ve druhém kole nedotáhl náskok 2:0 na sety, v rozhodující sadě neproměnil mečbol na returnu a s krajanem Michaelem Mmohem (25) prohrál 6:3, 6:4, 6:7, 4:6, 6:7. Mladší z Američanů zabojuje o své premiérové grandslamové osmifinále proti Jackovi Draperovi (21).

Další nečekaná porážka hned na úvod. Korda ve Washingtonu podlehl Ševčenkovi

ATP WASHINGTON - Sebastian Korda (23) na čtvrtém ze šesti turnajů po tříměsíční pauze zaviněné zraněním zápěstí nezvládl hned své úvodní vystoupení. Na domácí půdě ve Washingtonu v prvním zápase na tvrdém povrchu od skreče ve čtvrtfinále Australian Open podlehl 7:5, 6:7, 4:6 Alexanderu Ševčenkovi (22). Vypadl také Hubert Hurkacz (26), jenž nevyužil tři mečboly proti domácímu Michaelu Mmohovi (25). Výhru ve dvou tie-breacích naopak vydřel druhý nasazený Frances Tiafoe (25).

Shapovalov prohrál potřetí v řadě, v Delray Beach podlehl Mmohovi

ATP DELRAY BEACH - 27. hráč světa Denis Shapovalov z Kanady znovu po týdnu nezvládl vstup do turnaje. V Delray Beach třetí nasazený Kanaďan podlehl ve třech setech domácímu Michaelu Mmohovi, který postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum na okruhu ATP.

Bez dvou nejvýše nasazených! Po Nadalovi nezvládli 2. kolo AO ani Ruud, Fritz či Zverev

AUSTRALIAN OPEN - Mužská dvouhra na Australian Open bude pokračovat bez dvou nejvýše nasazených hráčů. Po včerejším senzačním vyřazení obhájce titulu Rafaela Nadala neprošel sítem druhého kola ani Casper Ruud, který se loni zúčastnil tří grandslamů a na dvou byl ve finále. Norský tenista nestačil na debutanta Jensona Brooksbyho. V turnaji už nepokračují ani Taylor Fritz, Alexander Zverev či Pablo Carreňo, naopak nezaváhal Novak Djokovič a daří se nenasazeným Američanům.

Šok na Australian Open: Nadal vypadl už ve druhém kole. Proti McDonaldovi tahal za kratší konec a dohrával zraněný

AUSTRALIAN OPEN - Teprve až středeční program nabídl první velké překvapení letošního ročníku Australian Open. Obhájce titulu a rekordman v počtu grandslamových trofejí Rafael Nadal tahal ve druhém kole proti skvěle hrajícímu Mackenziemu McDonaldovi od začátku za kratší konec a za stavu 4-6 a 3-4 se navíc zranil v oblasti levé kyčle. Po ošetření ještě pokračoval, i když se nemohl pohybovat na 100%, a s Američanem nakonec padl 4-6 4-6 5-7.

Neznámý Nizozemec Brouwer v Houstonu prožívá povedený debut na turnaji ATP

ATP HOUSTON - 26letý Gijs Brouwer na antuce v Houstonu prožívá povedenou premiéru na turnaji ATP. Nizozemský kvalifikant, který si dosud pouze jednou zahrál čtvrtfinále na challengerech, po výhře nad španělským veteránem Felicianem Lópezem smetl 6-1 6-1 domácího Jeffreyho Wolfa a postoupil do čtvrtfinále. V něm nechybí ani ve formě hrající Australan Nick Kyrgios.

Nadal nenabídl Mmohovi jediný brejkbol, nerozhodila ho ani opilá divačka

AUSTRALIAN OPEN - Rafael Nadal na Australian Open vyhrál i svůj druhý zápas hladce 3-0 na sety. Američanu Michaelu Mmohovi dnes dokonce nenabídl ani jeden brejkbol a postoupil do 3. kola. V něm nechybí ani Daniil Medveděv, Andrej Rubljov či Stefanos Tsitsipas, kterému vzdoroval čtyři a půl hodiny domácí Thanasi Kokkinakis.

VIDEO: Diskvalifikace pro Mmoha. Hozenou raketou zranil rozhodčího

Na challengeru v americkém Charlorlottesville došla znovu po pěti letech k diskvalifikaci hráče, který hozenou raketou zranil lajnového rozhodčího. Znovu u toho byl Darian King, tentokrát ale jen jako soupeř a vítěz zápasu. Hříšníkem se tentokrát stal jednadvacetiletý Američan Michael Mmoh.

Sérii prostějovských triumfů v extralize zkusí zastavit I. ČLTK

Tenisty Prostějova dělí jedna výhra od prodloužení panování v české extralize smíšených družstev. Ve středečním finále se pokusí celek z Hané připravit o jedenáctý triumf v řadě hráči pražského I. ČLTK.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist