Munoz-De La Nava Daniel

Munoz-De La Nava Daniel

42
muž
Španělsko
Datum nar.:
29. 1. 1982
Výška:
175 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 68.
čtyřhra: - / 94.

Nadal v Barceloně odstartuje duelem proti krajanu Granollersovi

ATP BARCELONA - Osminásobný šampion Rafael Nadal vstoupí do domácího antukového turnaje ATP 500 v Barceloně utkáním proti Marcelu Granollersovi. Obhájce titulu Kei Nišikori se střetne s Nizozemcem De Bakkerem.

Monteiro je poprvé ve čtvrtfinále, Paire a Bellucci v Sao Paulu dohráli

ATP SAO PAULO - Jednadvacetiletý Brazilec Thiago Monteiro na domácích antukách pokračuje v překvapivých výsledcích. Po zdolání Španěla Daniela Muñoze-De La Navy se může těšit na své premiérové čtvrtfinále na okruhu ATP. Svůj úvodní zápas naopak nezvládli nejvýše nasazení Francouz Paire a domácí Bellucci.

Verdasco vyhrál bitvu s Nadalem! Murray nedal šanci Zverevovi

Rafael Nadal teprve podruhé v kariéře prohrál svůj úvodní zápas na grandslamovém turnaji. Dnes na Australian Open podlehl v pětisetové bitvě krajanu Fernandu Verdaskovi, kterému se tak povedla odveta za sedm let staré semifinále. Naopak bravurně zvládl svůj vstup do turnaje Andy Murray, který nedal šanci osmnáctiletému Němci Alexanderu Zverevovi.

Tři Češky zvládly vstup do kvalifikace Roland Garros, Hernych je už ve 3. kole

FRENCH OPEN - Tři ze čtyř českých nadějí dnes zvládly vstup do kvalifikace French Open. První ze tří překážek překonaly Andrea Hlaváčková, Barbora Krejčíková a Renata Voráčová. Neuspěla pouze Kristýna Plíšková. Dokonce už jen jeden soupeř dělí od postupu do hlavní části veterána Jana Hernycha.

Pavlásek si v Ostravě zahraje poprvé ve finále challengeru

Adam Pavlásek si na domácí antuce v Ostravě zahraje poprvé finále challengerového turnaje. Dvacetiletý český tenista dnes zdolal 6-4 5-7 7-5 třetího nasazeného Španěla Daniela Muñoze-De La Navu a navázal na včerejší skalp nasazené jedničky Pouilleho.

Pavlásek v Ostravě vyřadil jedničku Pouilleho a zahraje si o první challengerové finále

CHALLENGER OSTRAVA - Adam Pavlásek se ve čtvrtfinále domácího challengeru v Ostravě postaral o překvapení. Dvacetiletý český tenista porazil nasazenou jedničku Lucase Pouilleho z Francie a proti 95. hráči světa si připsal jeden z dosud nejcennějších skalpů kariéry. O své první challengerové finále se utká se Španělem Danielem Muñozem-De La Navou.

Hopman Cup: Češi do finále neprošli, postupují Francouzi

Petra Kvitová a Radek Štěpánek si na letošním Hopman Cupu o trofej ze soutěže smíšených týmů nezahrají. O šanci na finále je připravilo dnešní vítězství Francie nad Španělskem, po kterém českým reprezentantům k postupu nepomohla ani výhra nad Američany.

Štěpánek s Kvitovou v Perthu poprvé prohráli, nestačili na Francii

Českým tenistům se vzdálila účast ve finále letošního Hopmanova poháru. Radek Štěpánek s Petrou Kvitovou dnes v Perthu nenapodobili svůj výkon z úvodního duelu se Španěly a podlehli Francii 1:2 na zápasy. Ve svém posledním utkání ve skupině B se v pátek střetnou s Američany.

Stephensová s Isnerem nezaváhali, Američani porazili Španělsko

HOPMAN CUP - Sloane Stephensová a John Isner ve svém úvodní duelu na Hopman Cupu nezaváhali. Tenisté Spojených států si už po dvouhrách poradili se Španělskem, které i vinou zdravotních problémů přišlo o šanci obhájit loňský titul.

Kvitová a Štěpánek přejeli Španěly a na Hopman Cupu mají první bod

HOPMAN CUP - Skvělým způsobem vstoupili do nové sezony 2014 Petra Kvitová a Radek Štěpánek. Kvitová v úvodním zápase na Hopman Cupu ztratila s Anabel Medinaovou jen jeden game a Štěpánek pak o zisku bodu proti Španělům rozhodl další hladkou výhrou. Set česká dvojice nakonec neztratila ani v deblu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist