Namigata Junri

Namigata Junri

41
žena
Japonsko
Datum nar.:
5. 7. 1982
Výška:
170 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 987. / 105.
čtyřhra: 688. / 101.

Kristýna Plíšková je na trávě ve Fukuoce po roce znovu ve finále

ITF FUKUOKA - Kristýna Plíšková na turnaji ITF na trávě ve Fukuoce postoupila bez ztráty setu do již čtvrtého letošního finále a obhájila svůj loňský výsledek. A pokud v neděli v Japonsku vybojuje celkově 8. titul, vyhraje poprvé tři turnaje během jedné sezony.

Birnerová po dvou měsících zvítězila

Eva Birnerová si připsala první výhru od červencového turnaje v Budapešti. Česká tenistka si v Taškentu poradila s Japonkou Namigataovou a postoupila do druhého kola. V něm ji čeká sedmá nasazená Jevgenija Rodinová z Ruska.

Šafářová v Malajsii nezaváhala, hladce porazila Dijasovou

Na druhý ročník turnaje WTA International v Kuala Lumpuru se z českých tenistek přihlásila pouze Lucie Šafářová a jako pátá nasazená v úvodním kole potvrdila roli favoritky. Kazašku Dijasovou porazila ve dvou setech a o v boji o čtvrtfinále by se mohla utkat se Safinovou. Mimo hru už je turnajová jednička Francesca Schiavoneová, která nestačila na Jelenu Dokičovou.

Stosurová dál válcuje soupeřky. Kirilenková v Ósace vzdala

Dvě výhry a pouhých šest ztracených gamů. Taková je v Ósace dosavadní bilance turnajové jedničky Samanthy Stosurové, která dnes po vítězství nad Japonkou Namigataovou postoupila do čtvrtfinále. Mimo hru už je naopak čtvrtá nasazená Maria Kirilenková, která vzdala svůj zápas po prvním prohraném setu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist