Nieminen Jarkko

Nieminen Jarkko

42
muž
Finsko
Datum nar.:
23. 7. 1981
Výška:
185 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 13.
čtyřhra: - / 42.

Nieminen se dal na florbal. Ve Finsku bude hrát nejvyšší soutěž

Jen několik měsíců vydržel bez profesionálního sportu bývalý finský tenista Jarkko Nieminen. Čtyřiatřicetiletý hráč, který po minulé sezoně ukončil kariéru, se vrhl na florbal. Dnes oznámil, že bude působit v nejvyšší finské lize v dresu Tampere Classic.

Nieminen se vrátil s výpomocí Finsku. V Davis Cupu vyhrál třikrát 6-0

DAVIS CUP - Čtyřiatřicetiletý Fin Jarkko Nieminen se tento týden rozhodl pro jednorázový návrat, aby pomohl své zemi v utkání druhé divize Davisova poháru. A jeho síla je znát, na domácí půdě neztratil se slabým soupeřem ze Zimbabwe ani game.

Nieminen v Helsinkách prohrál rozlučkový zápas s Federerem

Fin Jarkko Nieminen, který minulý měsíc ukončil kariéru, odehrál rozlučkový zápas před domácím publikem v Helsinkách. V pondělí si zahrál s Rogerem Federerem či hokejovými legendami Teemu Selännem a Peterem Forsbergem.

Stockholm: Nieminen odehrál poslední zápas kariéry, nevyužil v něm mečboly

ATP STOCKHOLM - Jarkko Nieminen ve Stockholmu odehrál poslední singlový zápas kariéry. Čtyřiatřicetiletý Fin mohl své loučení ještě oddálit, ale v prvním kole neproměnil dva mečboly proti Nicolasi Almagrovi.

Djokovič připravil Nieminenovi rozlučku s Wimbledonem. Nišikori v Londýně odstoupil

Finský tenista Jarkko Nieminen dnes odehrál svůj poslední zápas na wimbledonské trávě. Svoji derniéru si bývalý třináctý hráč světa odbyl proti Novaku Djokovičovi, který po výhře 6-4 6-2 a 6-3 postoupil do třetího kola. V něm bude chybět Kei Nišikori, jehož ze hry vyřadilo zraněné lýtko.

Djokovič wimbledonský start zvládl, s Kohlschreiberem neztratil ani set

WIMBLEDON - Světová jednička Novak Djokovič úspěšně vykročil za obhajobou wimbledonského titulu. Srbský favorit si na úvod poradil ve třech setech s Němcem Philippem Kohlschreiberem a postoupil do 2. kola. V něm bude hrát s Hewittem, nebo Nieminenem, kteří hrají na trávě v All England Clubu zřejmě naposledy v kariéře.

Veselý padl v bitvě s Mayerem. Nadal v Paříži odstartoval cestu za desátým titulem

Potřetí za sebou neprošel na grandslamovém turnaji přes první kolo Jiří Veselý. Jednadvacetiletý český tenista, který se po úvodním duelu rozloučil vloni na US Open i na letošním Australian Open, dnes sice čtyři hodiny bojoval s Leonardem Mayerem, nakonec ale třiadvacátému nasazenému hráči podlehl v pěti setech.

Federer v Istanbulu porazil Nieminena i popatnácté a zaznamenal 200. výhru na antuce

ATP ISTANBUL - Roger Federer vstoupil do svého druhého přípravného turnaje před Roland Garros výhrou nad Finem Jarkkem Nieminenem, kterého porazil i popatnácté. Zároveň si připsal jubilejní 200. vítězství na antuce.

Veselý nedohrál kvůli angíně zápas s Baghdatisem. Fish neproměnil mečboly

ATP INDIAN WELLS - Jiří Veselý nezastavil sérii porážek a loňské třetí kolo na turnaji Masters 1000 v Indian Wells neobhájí. Český tenista letos nedohrál své úvodní utkání, v němž vzdal kvůli nemoci Kypřanu Marcosi Baghdatisovi. Blízko výhře byl ve svém prvním zápase po 19 měsících domácí Mardy Fish, proti krajanu Ryanu Harrisonovi však neproměnil dva mečboly.

Djokovič, Wawrinka i Raonic pokračují bez prohraného setu

AUSTRALIAN OPEN muži - Ve dvouhře mužů v Melbourne zůstává ještě pět tenistů, kteří ve teřch zápasech neprohráli ani set. Berdycha a Murrayho dnes v osmifinále doplnili také suverénní světová jednička Novak Djokovič, obhájce titulu Stan Wawrinka a Milos Raonic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist