Ninomiya Makoto

Ninomiya Makoto

29
žena
Japonsko
Datum nar.:
28. 5. 1994
Výška:
157 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 280.
čtyřhra: 47. / 20.

Poslední domácí duel Šafářové: Ve Stromovce se Štefkovou nevyužily mečboly

WTA PRAHA - Lucie Šafářová odehrála svůj poslední zápas před českými fanoušky. Na antukovém turnaji WTA v pražské Stromovce v prvním kole čtyřhry s krajankou Barborou Štefkovou podlehly japonsko-ruskému tandemu Ninomijaová/Sizikovová, když v rozhodujícím super tie-breaku neudržely vedení 8-5 a nevyužily dva mečboly.

Krejčíková se Siniakovou si z Roland Garros odváží první grandslamový titul!

FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková pět let po juniorském triumfu slaví na French Open premiérový grandslamový titul mezi ženami. Dvaadvacetileté Češky ve finále porazily dvakrát 6-3 japonský pár Hozumiová/Ninomijaová a jako teprve třetí český pár vyhrály na Roland Garros čtyřhru žen.

Krejčíková se Siniakovou jsou po českém souboji ve finále French Open!

FRENCH OPEN - České semifinále na French Open vyhrály Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková, které přehrály Andreu Sestini Hlaváčkovou a Barboru Strýcovou a poprvé si tak spolu zahrají o grandslamový titul. Jejich soupeřkami v nedělním finále bude překvapivě dvojice Eri Hozumiová a Makoto Ninomijaová, první japonský pár v grandslamovém finále čtyřhry.

Deblistky Peschkeová ani Voráčová do finále Wimbledonu nepostoupily

WIMBLEDONU - Finále čtyřhry žen bude ve Wimbledonu bez české účasti. V semifinále neuspěla Květa Peschkeová s Němkou Anno-Lenou Grönefeldovou, ani na životním grandslamu hrající Renata Voráčová s Japonkou Makotou Ninomijaovou.

Vaidišová po pěti letech na akci WTA: Obrat a postup do 2. kola kvalifikace

WTA MONTERREY - Nicole Vaidišová se poprvé od svého loňského comebacku představila na akci WTA. V mexickém Monterrey dostala šanci ukázat své kvality a formu v kvalifikaci a první soupeřku už dokázala vyřadit, byť s hráčkou sedmé světové stovky dostala kanára.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist