Nishikori Kei

Nishikori Kei

34
muž
Japonsko
Datum nar.:
29. 12. 1989
Výška:
178 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 353. / 4.
čtyřhra: - / 41.

Nišikoriho brzdí další zdravotní potíže. O US Open přijde kvůli bolestem kolena

Japonec Kei Nišikori se na poslední chvíli odhlásil z US Open. Finalistu newyorského grandslamu z roku 2014 na kurty nepustí přetrvávající problémy s kolenem.

Fritz na čtvrtý pokus našel recept na Nišikoriho a přibrzdil návrat bývalé světové čtyřky

Taylor Fritz (25) až na čtvrtý pokus našel recept na Keie Nišikoriho (33), který hraje od června své první soutěžní zápasy od roku 2021. Nejvýše nasazený přehrál bývalého čtvrtého hráče světa ve čtvrtfinále v Atlantě 6:4, 6:2 a ukončil jeho první vystoupení na nejvyšším okruhu od předloňského října. O druhé finále v letošní sezoně i v Atlantě bude usilovat proti krajanovi Jeffreymu Johnovi Wolfovi (24).

Nišikori slaví vítězný návrat na nejvyšší okruh! Bývalý čtvrtý hráč světa v Atlantě přetlačil Thompsona

Kei Nišikori (33) se v půlce června vrátil na kurty po více než rok a půl dlouhé zdravotní pauze a v úterý odehrál svůj první zápas na nejvyšším okruhu od října 2021. Bývalý čtvrtý hráč světa a grandslamový finalista zdolal v prvním kole v Atlantě ve dvou tie-breacích Jordana Thompsona (29) a zahraje si o své první čtvrtfinále na této úrovni po dvou letech. V dalším duelu vyzve kvalifikanta Junchenga Shanga (18).

Rehabilitace nepomohly. Nišikori byl s kyčlí na operaci a půl roku si nezahraje

Kei Nišikori podstoupil operaci kyčle a čeká ho zhruba půlroční pauza. Bývalý čtvrtý hráč světového žebříčku se původně snažil problémy vyřešit konzervativní léčbou. Kvůli zranění se odhlásil i z Australian Open, nakonec ale musel přistoupit k chirurgickému zákroku.

Djokovič na US Open pokračuje v útoku na kalendářní grandslam, dnes po téměř čtyřech hodinách zdolal Nišikoriho

US OPEN - Novak Djokovič na US Open po více než třech a půl hodinách zdolal 6-7(4) 6-3 6-3 6-2 Keie Nišikoriho, s Japoncem vyhrál už 17. souboj v řadě a vzájemnou bilanci vylepšil na 18-2. Srbovou další překážkou v útoku na kalendářní grandslam, který v minulosti slavili jen dva muži, bude domácí talentovaný mladík Jenson Brooksby.

McDonald ve Washingtonu zdolal Nišikoriho a je poprvé ve finále. V něm vyzve Sinnera

ATP WASHINGTON - Mackenzie McDonald na domácím turnaji ATP 500 ve Washingtonu zdolal po třísetovém boji japonského šampiona z roku 2015 Keie Nišikoriho a poprvé postoupil do finále. V něm se 26letý Američan utká s italským teenagerem Jannikem Sinnerem, který se může stát nejmladším vítězem turnaje po třinácti letech.

Nadal ve Washingtonu prohrál s Harrisem. Jihoafričan si připsal nejcennější skalp

ATP WASHINGTON - Rafael Nadal na svém prvním turnaji po dvouměsíčním odpočinku končí už po druhém zápase. Při své premiéře na podniku ATP 500 ve Washongtonu 34letý Španěl nestačil na Jihoafričana Lloyda Harrise, kterému podlehl 4-6 6-1 4-6.

Carreño na OH vyřadil Medveděva a s Chačanovem si zahraje o finále. Djokovič smetl Nišikoriho

OH TOKIO - Pablo Carreño se ve čtvrtfinále olympijského turnaje v Tokiu postaral o vyřazení světové dvojky Daniila Medveděva. O finále si 30letý Španěl debutující na hrách pod pěti kruhy zahraje s dalším Rusem Karenem Chačanovem. V semifinále nechybí největší favorit Srb Novak Djokovič, který už popatnácté v řadě porazil domácího Keie Nišikoriho. O finále bude hrát s Němcem Alexanderem Zverevem.

Tsitsipas na olympiádě oplatil Tiafoemu vyřazení z Wimbledonu

OH TOKIO - Stefanos Tsitsipas na olympiádě v Tokiu porazil pod vinou deště zataženou střechou Američana Francese Tiafoea a oplatil mu nečekanou porážku z úvodního kola letošního Wimbledonu. V osmifinále se řecký tenista utká s Francouzem Ugem Humbertem.

Macháč na úvod olympiády porazil Portugalce Sousu

OH TOKIO - Tomáš Macháč se raduje z vítězné premiéry na olympijském turnaji. V Tokiu 20letý Čech zdolal 6-7 6-4 6-4 Portugalce Joaa Sousu a postoupil do 2. kola. V něm vyzve světovou třináctku Diega Schwartzmana z Argentiny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist