Novak Dennis

Novak Dennis

30
muž
Rakousko
Datum nar.:
28. 8. 1993
Výška:
183 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 205. / 85.
čtyřhra: 691. / 96.

Veselý v Orléansu prohrál semifinále s Laaksonenem

CHALLENGER ORLÉANS - Jiří Veselý na challengeru ve francouzském Orléansu čekání na první finále od loňského února neukončil. Český tenista v semifinále prohrál dvakrát 3-6 se Švýcarem Henrim Laaksonenem.

Bautista a Goffin v Montpellier nezaváhali. V semifinále je vyzvou Gojowczyk a Gerasimov

ATP MONTPELLIER - Oba nejvýše nasazení tenisté halového turnaje ATP ve francouzském Montpellier nezaváhali. Do semifinále postoupili po dvousetových výhrách Španěl Roberto Bautista i Belgičan David Goffin.

Veselý v Montpellieru dohrál ve druhém kole po porážce s kvalifikantem

ATP MONTPELLIER - Jiří Veselý při svém debutu v hale v Montpellieru nevyužil dobré šance dostat se do závěrečných kol. Nejlepší český tenista ve druhém kole prohrál bitvu s kvalifikantem a nyní až 144. hráčem světa Peterem Gojowczykem. Německý tenista ve svém prvním čtvrtfinále na hlavním okruhu od srpna 2019 vyzve Dušana Lajoviče, nebo Dennise Novaka.

Shapovalov je v útlumu, ve Vídni prohrál s Rodionovem. Anderson utekl z mečbolů

ATP VÍDEŇ - Denis Shapovalov ve Vídni ani na druhý pokus neuhrál set. Letos kanadský tenista nestačil na domácího outsidera Jurije Rodionova a druhý týden po sobě nezvládl vstup do turnaje. Ze tří mečbolů v rakouské metropoli unikl předloňský šampion Kevin Anderson, už jedenáctou výhru v řadě na turnajích kategorie ATP 500 zaznamenal Rus Andrej Rubljov.

Zverev v Kolíně ztratil set s Harrisem. V semifinále ho vyzve Davidovich

ATP KOLÍN NAD RÝNEM - Alexander Zverev dnes na domácím halovém podniku v Kolíně nad Rýnem musel nečekaně do tří setů. Kvalifikanta Lloyda Harrise ale nakonec dorazil kanárem a postoupil do semifinále. V něm nejvýše nasazeného Němce vyzve Dennis Novak španělský mladík Alejandro Davidovich.

Wawrinka v Paříži ztratil s Murraym jen šest gamů. Zverev nezaváhal s Novakem

FRENCH OPEN - Šlágr prvního kola dvouhry mužů měl na French Open nečekaně rychlý průběh. Bývalý šampion Stan Wawrinka v chladné a deštivé Paříži smetl Andyho Murrayho za pouhých 100 minut hry. Ve třech setech zvítězil také Alexander Zverev, ve druhém kole jsou i Diego Schwartzman či debutanti Jannik Sinner a Sebastian Korda.

Společně s Thiemem a Berrettinim se do semifinále dostali Bautista a Rubljov

Do semifinále Thiem's 7 na antuce v rakouském Kitzbühelu se dostali papíroví favorité. Domácího Dominica Thiema a Itala Mattea Berrettiniho doprovodí do vyřazovací části Rus Andrej Rubljov a Španěl Roberto Bautista.

V Kitzbühelu pokračuje Thiemova exhibice. Domácí hvězda a Ital Berrettini už slaví postup

Na antuce v rakouském Kitzbühelu pokračovaly skupinové souboje exhibičního turnaje s názvem Thiem's Seven. Do akce opět zasáhlo všech osm účastníků v čele s Dominicem Thiemem, který si výhrou nad Rusem Andrejem Rubljovem zajistil postup do semifinále. Postup z druhé skupiny má jistý Ital Matteo Berrettini, který si dnes poradil se Španělem Robertem Bautistou.

Thiem na úvod svého turnaje v Kitzbühelu porazil Ruuda. Bod mají i Berrettini, Rubljov a Bautista

EXHIBICE THIEM'S 7 - Na antuce v rakouském Tyrolsku odstartoval 'Thiemův Turnaj mistrů'. Exhibiční akci pro osm tenistů zahájili vítězně favorité, i když se na výhra nadřeli. Domácí hvězda Dominic Thiem si poradil s Norem Casperem Ruudem, Rus Andrej Rubljov udolal Němce Struffa až po odvrácení mečbolů. Bod do skupiny si připsali také Ital Matteo Berrettini a Španěl Roberto Bautista.

Rosol v Bratislavě porazil Rakušana Novaka a čeká ho finále

CHALLENGER BRATISLAVA - Lukáš Rosol na halovém challengeru v Bratislavě porazil bez ztráty podání Rakušana Dennise Novaka a podruhé v sezoně postoupil do finále. O druhý letošní titul si český šampion z roku 2012 zahraje s Kazachem Alexanderem Bublikem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist