Olaso-De La Rica Guillermo

Olaso-De La Rica Guillermo

36
muž
Španělsko
Datum nar.:
25. 3. 1988
Výška:
175 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 167.
čtyřhra: - / 160.

Olasův trest za ovlivňování zápasů platí, nezahraje si minimálně tři a půl roku

Mezinárodní sportovní arbitráž CAS potvrdila španělskému tenistovi Guillermu Olasovi pětiletý trest a pokutu za ovlivňování výsledků zápasů. Šestadvacetiletého hráče potrestala vloni takzvaná komise pro tenisovou bezúhonnost, Olaso se proti trestu odvolal.

Španěl Olaso ovlivnil tři zápasy. Dostal pětiletý trest za korupci

Španěl Guillermo Olaso dostal pětiletý distanc a pokutu 25.000 dolarů (přes půl milionu korun) za to, že se podílel na zmanipulování zápasů. Pětadvacetiletý rodák z Bilbaa se podle takzvané jednotky pro tenisovou bezúhonnost (TIU) dopustil v roce 2010 tří korupčních skutků.

Berdych ještě neztratil podání, o první finále roku se utká se Söderlingem

ATP BASTAD - Tomáš Berdych na antukovém turnaji v Bastadu i ve druhém utkání potvrdil roli favorita a bez ztráty podání postoupil do semifinále. Přemožitel Slovince Kavčiče si o první letošní finále zahraje s domácím Robinem Söderlingem.

V 2. kole kvalifikace na sebe narazí Plíšková s Birnerovou

WIMBLEDON - Do závěrečného kola kvalifikace o postup do hlavní soutěže Wimbledonu se utkají dvě české tenistky: vítězka loňské juniorky Kristýna Plíšková a Eva Birnerová. Další Češi už v kvalifikaci dohráli.

Pospíšil získal druhý titul. Přiblížil se startu na French Open

CHALLENGER MEKNES - Jaroslav Pospíšil ve finále antukového challengeru v marockém Meknesu porazil 6-1 3-6 6-3 Španěla Guillerma Olasa a připsal si druhý challengerový titul. Třicetiletý tenista se tak znovu o kousek přiblíží k první světové stovce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist