Oliel Yshai

Oliel Yshai

24
muž
Izrael
Datum nar.:
5. 1. 2000
Výška:
188 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 398. / 305.
čtyřhra: 817. / 412.

Češi vedou v kvalifikaci Davis Cupu nad Izraelci 2:0. Roli favorita splnili Menšík i Lehečka

DAVIS CUP - Čeští tenisté v domácí hale ve Vendryni potvrzují roli velkého favorita v kvalifikačním utkání Davisova poháru proti Izraeli a mají rázně nakročeno k postupu na finálový turnaj. Po sobotních dvouhrách vedou 2:0, když soupeře z páté světové stovky přehráli dvakrát 6:1, 7:6. Jakub Menšík (18) si poradil s Jišajem Olielem (24) a v týmové soutěži zvládl i svůj čtvrtý zápas, druhý bod podle očekávání přidal Jiří Lehečka (22) v souboji s Danielem Cukiermanem (28).

Veselý s Pavláskem vyhráli i čtyřhru a poslali Čechy do baráže

DAVIS CUP - Jiří Veselý a Adam Pavlásek po pátečních dvouhrách zvládli proti Izraelcům i dnešní čtyřhru. Jonathana Erlicha a Yshaie Oliela zdolali 2-1 na sety a poslali tak české tenistky do zářijové baráže o návrat mezi daviscupovou elitu.

Češi jsou favority, ale my se soustředíme na sebe, řekl kapitán Izraelců Levy

Kapitán izraelských tenistů považuje český výběr za favorita duelu druhé divize Davisova poháru. Harel Levy ještě nemá jasno o druhém hráči dvouhry pro utkání v Ostravě Porubě a antuky se nebojí.

Piros je prvním maďarským vítězem chlapeckého Australian Open

AUSTRALIAN OPEN - Sedmnáctiletý junior Zsombor Piros v melbournském finále zdolal Yshaie Oliela z Izraele a stal se historicky prvním maďarským vítězem chlapeckého Australian Open.

Patrik Rikl slaví deblový triumf na Roland Garros juniorů!

Sedmnáctiletý Čech Patrik Rikl si při debutu na French Open připsal titul ze čtyřhry juniorů. Soutěž chlapců vyhrál společně s Izraelcem Yshaiem Olielem, když v dnešním finále porazili korejsko-brazilskou dvojici Yunseong Chung a Orlando Luz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist