Oudin Melanie

Oudin Melanie

32
žena
USA
Datum nar.:
23. 9. 1991
Výška:
168 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 31.
čtyřhra: - / 125.

Talentovaná Američanka Oudinová ve 25 letech ukončila kariéru

Melanie Oudinová na konci minulého týdne oznámila smutnou zprávu svým fanouškům. Pětadvacetiletá Američanka se kvůli přetrvávajícím zdravotním potížím rozhodla ukončit kariéru profesionální tenistky. Rodačka z amerického města Marietta vyhrála na okruhu WTA jeden titul a ve smíšené čtyřhře dobyla domácí US Open. Na domácím grandslamu rovněž dosáhla svého nejlepšího výsledku na turnajích velké čtyřky ve dvouhře. V žebříčku to dotáhla nejvýše na 31. místo.

Američanka Oudinová musí kvůli arytmii znovu na operaci

Návrat tenistky Melanie Oudinové na kurty se opět odkládá. Třiadvacetiletá Američanka se musí podrobit druhé operaci srdce, která by měla definitivně vyřešit její problémy s nepravidelným rytmem. Tenistka to oznámila na twitteru

Oudinová jde na operaci srdce

Americká tenistka Melanie Oudinová se musí podrobit operaci srdce. Čtvrtfinalistka US Open 2009 má poslední rok problémy se srdečním rytmem, především během zápasů a bezprostředně po nich.

Oudinová přerušila přípravu, léčí se s rhabdomyolýzou

Melanie Oudinová musela přerušit přípravu na novou sezonu. Dvaadvacetiletá Američanka na twitteru oznámila, že trpí rhabdomyolýzou a místo fyzické námahy musí odpočívat,

Šafářová a Záhlavová-Strýcová jsou v Québeku ve druhém kole

Oblíbený halový turnaj v Québeku začaly české hráčky znovu výhrami. Finalistka z roku 2009 Lucie Šafářová i předloňská šampionka Barbora Záhlavová-Strýcová na úvod neztratily set. Třetí nasazená Šafářová porazila ve dvou setech Gruzínku Tatišviliovou, Strýcová zdolala Řekyni Daniilidouovou.

Hradecká neobhájí semifinále, v Madridu neprošla kvalifikací

Lucie Hradecká v Madridu nezopakuje své skvělé umístění z minulého roku. Loňská semifinalistka musela letos do kvalifikace, v jejímž prvním kole dnes prohrála s Kazaškou Putincevovou 1-6 6-3 a 5-7. Podobně dopadly i její krajanky Andrea Hlaváčková a Karolína Plíšková.

Hlaváčková letos poprvé vyhrála, Hradecká už v Memphisu dohrála

WTA MEMPHIS - Andrea Hlaváčková si dnes na halovém turnaji v Memphisu připsala první letošní výhru, když ve třech setech zdolala domácí Melanii Oudinovou. Naopak druhá česká zástupkyně Lucie Hradecká nestačila na francouzskou kvalifikantku Claire Feuersteinovou.

Němkám bude ve Fed Cupu chybět Kerberová, Američanky přišly o Stephensovou

Německé tenistky se v 1. kole Fed Cupu Světové skupiny II ve Francii musí obejít bez své současné jedničky Angelique Kerberové, kterou stále trápí bolavá záda. Ránu dostal i výběr Spojených států, kterému v zápase elitní skupiny v Itálii nepomůže kromě sester Williamsových ani Sloane Stephensová.

Záhlavová-Strýcová v Québeku titul neobhájí, Hradecká si zahraje o finále

WTA QUÉBEC - Barbora Záhlavová-Strýcová v Québeku svůj jediný titul z okruhu WTA neobhájí. Šestadvacetiletá Češka letos v Kanadě končí ve čtvrtfinále, v němž podlehlatřetí nasazené Němce Moně Barthelové.O semifinále si v noci zahraje ještě Lucie Hradecká.

Rozlosováno: Berdycha čeká Goffin, Kvitovou Hercogová

Účastníci letošního US Open už znají své soupeře v prvním kole. Nejlepší český tenista Tomáš Berdych narazí v úvodním zápasu na talentovaného Belgičana Davida Goffina, Petra Kvitová zahájí US Open proti Poloně Hercogové ze Slovinska. Rozhodl o tom dnešní los v New Yorku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist