Paulson Andrew

Paulson Andrew

22
muž
Česká republika
Datum nar.:
16. 11. 2001
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 316. / 302.
čtyřhra: 140. / 123.

Paulson v Liberci vybojoval druhou challengerovou výhru

CHALLENGER LIBEREC - V Liberci dnes odstartoval antukový challenger a jako první z domácích hráčů do něj zasáhl Andrew Paulson. Na divokou kartu startující 20letý Čech na severu Čech zdolal Ukrajince Oleksiie Krutycha a připsal druhou challengerovou výhru. Kvalifikací prošel Petr Nouza.

Poljak v Kazachstánu zvládl první kolo challengeru, Paulson ani Palán neuspěli

ATP CHALLENGER NUR-SULTAN - Trio českých zástupců dnes vstoupilo do hlavní soutěže challengeru v Nur-Sultanu. V hlavním městě Kazachstánu prošel sítem prvního kola pouze David Poljak, a to po dvou odvrácených mečbolech. S turnajem se naopak rozloučili Andrew Paulson a kvalifikant Dominik Palán.

Kopřiva začal na Štvanici suverénně, Paulson nepřekvapil

ATP CHALLENGER ŠTVANICE - Vít Kopřiva zahájil své působení na challengeru na pražské Štvanici suverénní výhrou nad Mirzou Bašičem. Do hlavní soutěže dnes vstoupil ještě Andrew Paulson a ve dvou tie-breacích podlehl favorizovanému Maximilianovi Martererovi z Německa.

Na Štvanici dnes slavil postup jen Kopřiva. Dohráli Rosol, Kolář i Paulson

ATP CHALLENGER PRAHA - Vít Kopřiva jako jediný z kvarteta Čechů dnes dokázal přejít přes první kolo challengeru na pražské Štvanici. Třiadvacetiletý Čech ale ve druhé sadě nedopodával, v rozhodujícím setu měl dvě šance zápas na servisu ukončit jeho soupeř Ilja Marčenko, kterého nakonec po více než třech hodinách boje zdolal v tie-breaku rozhodující sady. Vstup do turnaje naopak nezvládli Lukáš Rosol, Zdeněk Kolář ani Andrew Paulson.

Veselý na Štvanici nestačil na soupeře ze třetí stovky. Do osmifinále dnes z Čechů prošel jen Vrbenský

ATP CHALLENGER PRAHA - Jiřímu Veselému návrat na mezinárodní turnaje po více než pětiměsíční koronavirové pauze vůbec nevyšel. Nejlepší český tenista skončil na antukovém challengeru na pražské Štvanici hned po prvním zápase, v němž jasně prohrál s až 253. hráčem světa Aslanem Karacevem. Do osmifinále neprošli ani Andrew Paulson s Janem Šátralem. Mezi nejlepší šestnáctku se naopak probojoval Michael Vrbenský.

Čechům se na Štvanici daří. Dnes postoupili Kolář, Šátral, Macháč a Paulson

CHALLENGER PRAHA - Prvním kolem challengeru v Praze prošlo sedm z devíti domácích tenistů. Dnes zaznamenali vítězný vstup do turnaje Zdeněk Kolář, Jan Šátral, Tomáš Macháč a Andrew Paulson. Neuspěl Lukáš Rosol, který i vinou zdravotních potíží prohrál s Rusem Safiullinem a přišel o možnost vyzvat Stana Wawrinku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist