Pavel Andrei

Pavel Andrei

50
muž
Rumunsko
Datum nar.:
27. 1. 1974
Výška:
182 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 13.
čtyřhra: - / 18.

Rumun Pavel ukončil kariéru doma v Bukurešti

ATP BUKUREŠŤ - Porážkou v prvním kole turnaje v Bukurešti se rozloučil po patnácti letech s profesionální tenisovou kariérou domácí hráč Andrei Pavel. Pětatřicetiletý kapitán rumunského daviscupového týmu dnes podlehl Pablu Cuevasovi z Uruguaye po setech 3-6 6-7.

Rumun Pavel ukončil kariéru

Druhý nejstarší hráč na okruhu ATP dnes odehrál poslední zápas své kariéry. Rumunský tenista Andrei Pavel se rozhodl pověsit raketu na hřebík poté, co kvůli bolesti zad nedohrál zápas s Andym Murraym.

Štěpánek je ve druhém kole, Hernych postup odmítl

AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Radek Štěpánek postoupil na Australian Open do 2. kola. Naopak vedení 2-0 na sety a ani dva mečboly k postupu nestačily Janu Hernychovi S Rumunem Hanescem prohrál smolně 6-3 6-3 6-7 6-7 6-8.

2. den v Melbourne: Štěpánek a Kvitová se pokusí navázat na nedávné tituly

Hned v úvodu sezony čeští tenisté Radek Štěpánek a Petra Kvitová vybojovali turnajové tituly. Navázat se na ně pokusí v Mebourne, kde je v úterý čekají úvodní duely Australian Open. První zápasy mají před sebou také dva favorité mužské dvouhry: světová jednička Rafael Nadal a letos neporažený Andy Murray.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist