Pavic Mate

Pavic Mate

30
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
4. 7. 1993
Výška:
191 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 295.
čtyřhra: 30. / 1.

Letošní Wimbledon má první vítěze. Mix ovládli Kičenoková s Pavičem

Ljudmila Kičenoková s Matem Pavičem vypadli před šesti lety ve Wimbledonu už ve čtvrtfinále, ale letos i díky odvrácenému mečbolu nejslavnější turnaj ovládli. Ve finále přemohli 6:4, 6:7, 6:3 Yi-Fan Xu a Jorana Vliegena. Ukrajinka odehrála své první grandslamové finále napříč všemi disciplínami, Chorvat triumfoval v mixu už potřetí a na grandslamech celkově pošesté.

Finálový reparát složen. Ram se Salisburym vyhráli čtyřhru na Turnaji mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Rajeev Ram a Joe Salisbury po roce úspěšně složili reparát ve finále Turnaji mistrů. Letos v Turíně porazili 7-6 6-4 Chorvaty Nikolu Mektiče s Matem Pavičem a do svých sbírek přidali ke grandslamovým trofejím také premiérový pohár pro vítěze ATP Finals. Salisbury se stal prvním britským vítězem této prestižní soutěže ve čtyřhře.

Muži ze železa! Ebden s Purcellem ve Wimbledonu slaví první grandslamový triumf po pěti pětisetových bitvách

WIMBLEDON - Matthew Ebden a Max Purcell ve Wimbledonu slaví premiérový triumf na grandslamu ve čtyřhře mužů. Cestou za ním Australané vyhráli pět ze šesti duelů až po pětisetové bitvě, ve dvou z nich odvrátili celkem osm mečbolů. V dnešním finále udolali po více než čtyřech hodinách boje 7-6 6-7 4-6 6-4 7-6(10-2) chorvatské obhájce titulu Nikolu Mektiče a Matem Pavičem.

Bod Djokoviče Srbům nestačil. Do finále postoupili Chorvaté díky Gojovi a Mektičovi s Pavičem

DAVIS CUP - Chorvatští tenisté jsou počtvrté v historii a potřetí za posledních šest let ve finále Davis Cupu. Letos dvojnásobné šampiony táhne hráč třetí světové stovky Borna Gojo a elitní deblisté Nikola Mektič s Matem Pavičem, kteří se dnes v Madridu postarali o vyřazení Srbska se světovou jedničkou Novakem Djokovičem.

Gojo a Mektič s Pavičem poslali Chorvatsko do semifinále Davis Cupu

DAVIS CUP - Chorvatští tenisté jsou prvními semifinalisty Davis Cupu. Domácí Itálii porazili v Turíně 2-1 díky bodům Borny Gojy a deblových jedniček Nikoly Mektiče s Matem Pavičem, kteří v rozhodující čtyřhře přehráli 6-3 6-4 Fabia Fogniniho s Jannikem Sinnerem.

Ram se Salisburym porazili Mektiče s Pavičem a jsou ve finále Turnaje mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Vítězové letošního US Open Rajeev Ram a Joe Salisbury v Turíně porazili 4-6 7-6 10-4 nejvýše nasazené Chorvaty Nikolu Mektiče s Matem Pavičem a poprvé postoupili do finále Turnaje mistrů. V něm americko-britská dvojice narazí na francouzské šampiony z roku 2019 Pierrea-Huguese Herberta s Nicolasem Mahutem.

Mektič s Pavičem vyhráli chorvatské finále. Olympijské zlato je jejich 9. trofejí v sezoně

OH TOKIO - Nikola Mektič a Mate Pavič přidali k osmi letošním titulům i zlatou olympijskou medaili. Ve finále v Tokiu nejvýše nasazení Chorvaté porazili 6-4 3-6 10-6 krajany Marina Čiličem s Ivanem Dodigem.

Mektič s Pavičem ve Wimbledonu získali už osmý letošní titul, poprvé slaví na grandslamech

WIMBLEDON - Nikola Mektič s Matem Pavičem se ve Wimbledonu dočkali prvního společného grandslamového triumfu a celkově už osmého letošního titulu. Jasně nejúspěšnější tým letošní sezony ve finále porazil 6-4 7-6(5) 2-6 7-5 Marcela Granollerse a Horacia Zeballose a stal se prvním ryze chorvatským párem, který vyhrál čtyřhru mužů na grandslamu. Zatímco Mektič se v mužském deblu na grandslamech raduje poprvé, Pavič přidal třetí trofej z podniků velké čtyřky.

Roland Garros má první pozitivní testy na koronavirus. Mělo by se jednat o Mektiče s Pavičem

Na Roland Garros se objevily první dva pozitivní případy na koronavirus. Podle pořadatelů jde o nejmenovaný mužský deblový pár, který musí do izolace a v pavouku ho nahradí jiná dvojice. Zahraniční servery a novináři hlásí, že se jedná o nejúspěšnější pár Nikola Mektič, Mate Pavič, který už ani nefiguruje v pavouku deblové soutěže.

Mektič s Pavičem získali už 6. letošní titul, v Římě slaví třetí trofej z Masters

ATP ŘÍM - Nikola Mektič a Mate Pavič zakončili osmý z deseti letošních turnajů finálovým zápasem a slaví v něm zisk šestého titulu. V Římě Chorvaté ovládli třetí ze čtyř letošních podniků Masters 1000, když ve finále přehráli 6-4 7-6 vítěze loňského Australian Open Rajeeva Rama s Joem Salisburym.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist