Perrin Conny

Perrin Conny

33
žena
Švýcarsko
Datum nar.:
25. 12. 1990
Výška:
174 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 385. / 134.
čtyřhra: 108. / 105.

Nosková a Kolář jsou ve 3. kole kvalifikace French Open, Fruhvirtová vypadla

FRENCH OPEN - Vítězka loňské juniorky Linda Nosková na antuce v Paříži porazila Švýcarku Conny Perrinovou a při premiéře v kvalifikaci grandslamu postoupila do závěrečného třetího kola. Do stejné fáze se dostal také Zdeněk Kolář, který rovněž usiluje o premiéru v hlavní soutěži. Naopak další debutující sedmnáctiletá Češka Linda Fruhvirtová končí, byť měla zápas se Slovenkou Viktórií Kužmovou dobře rozehraný.

I ženy umí. Podívejte se na parádní technickou výměnu se dvěma tweenery

Tweener, kraťas, forhend, lob, další tweener, kraťas, kraťas, lob, po něm hned další... tuhle výměnu plnou parádiček, na které jsme zvyklí hlavně při sledování mužského tenisu, předvedly Bianca Turatiová a Conny Perrinová před týdnem na turnaji ITF v Hamburku. Ve famózní technické přetahované nakonec uspěla Turatiová.

Polka Šwiateková ovládla exhibiční turnaj ve Švýcarsku. Hvězda Svitolinová vypadla už ve skupině

O víkendu se na antuce ve švýcarském Montreux uskutečnila exhibice Elle Spirit Open, na které se během tří dnů střetlo osm tenistek formátem Turnaje mistryň. Akce se zúčastnilo šest domácích hráček a dvě tenistky ze zahraničí. A zatímco největší hvězda světová pětka Elina Svitolinová skončila už ve skupině, devatenáctiletá Polka Iga Šwiateková soutěží prošla se ztrátou jediného setu.

Panovová v Bogotě zvládla další fyzicky náročný zápas

WTA BÓGOTA - Poté, co dva dny úspěšně bojovala s favorizovanou Svitolinovovou, dokázala Ruska Alexandra Panovová v náročných podmínkách v Bógotě zvládnout další fyzicky těžký zápas. Švýcarku Conny Perriovou zdolala ve dvou setech, ale až po dvou tie-breacích, v nichž odvracela setboly.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist