Piter Katarzyna

Piter Katarzyna

33
žena
Polsko
Datum nar.:
16. 2. 1991
Výška:
173 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 95.
čtyřhra: 84. / 66.

Kvitová na trávě začala vítězným obratem proti Piterové

WTA BAD HOMBURG - Petra Kvitová tři týdny po zranění kotníku zvládla svůj první letošní zápas na oblíbené trávě. Na novém turnaji WTA 250 v německém Bad Homburgu nejvýše nasazená Češka porazila po prohraném prvním setu Polku Katarzynu Piterovou.

Čtrnáctiletá Fruhvirtová v Káhiře porazila bývalou členku elitní stovky a zahraje si o první čtvrtfinále mezi dospělými

ITF W100 KÁHIRA - Linda Fruhvirtová teprve podruhé v kariéře startuje na podniku ITF, v Káhiře s dotací 100 tisíc dolarů na tom vůbec největším ve své kariéře. A vstup do turnaje 14letá talentovaná Češka zvládla, když po obratu přehrála 2-6 6-1 6-2 zkušenou bývalou členku elitní stovky Katarzynu Piterovou z Polska. O první čtvrtfinále mezi dospělými si zahraje s Martou Kosťukovou, nebo Irinou Beguovou.

Muchová vyřadila nasazenou čtyřku Piterovou a v Itálii si zahraje čtvrtfinále

ITF SANTA MARGHERITA DI PULA - Karolína Muchová si na turnaji ITF 25k v italském městečku Santa Margherita Di Pula vyšlápla na nasazenou čtyřku Katarzynu Piterovou. Polku přesně za dvě hodiny přehrála 6-3 6-4 a postoupila i na své druhé letošní akci do čtvrtfinále. O postup do prvního letošního semifinále svede souboj s Kathinkou Von Deichmannovou.

Hlaváčková v Burnie postoupila bez ztráty setu do semifinále

ITF BURNIE - Andrea Hlaváčková na turnaji ITF v Burnie vyhrála už tři zápasy. Po dnešní hladké výhře nad domácí Alison Baiovou si tak s nejvýše nasazenou Američankou Irinou Falconiovou, s níž ve dvou střetnutích ještě neztratila set, zahraje o první finále od léta 2013.

Hradecká s Hlaváčkovou vyhrály čtyřhru na ITF v Poitiers

Spojení tenistek Lucie Hradecké s Andreou Hlaváčkovou znovu funguje. Stříbrné medailistky z londýnské olympiády se daly dohromady kvůli blížícímu se finále Fed Cupu po více než roce a bez ztráty setu ovládly turnaj kategorie ITF ve francouzském Poitiers. Ve finále dnes pár "H+H" porazil Polku Katarzynu Piterovou s Marynou Zaněvskou z Ukrajiny 6-1 a 7-5.

Plíšková znovu nepřešla přes první kolo, v Baku dohrála

Kristýna Plíšková si ani v Ázerbajdžánu nepřipsala první výhru na okruhu WTA od dubnového turnaje v Kuala Lumpur. Česká tenistka dnes v Baku ztratila dobře rozehraný zápas s Polkou Piterovou, které po boji podlehla 7-6 3-6 a 4-6.

Suárezová-Navarrová podvanácté v řadě zvládla zápas 1. kola

WTA KATOVICE - Španělská tenistka Carla Suárezová-Navarrová už přes půl roku neprohrála utkání prvního kola. Včera úspěšně vstoupila do halového turnaje v polských Katovicích, kde si poradila s Belgičankou Van Uytvanckovou.

Zakopalová znovu neztratila set a zahraje si o druhé finále v sezoně

WTA RIO DE JANEIRO - Klára Zakopalová stále bez velkých problémů potvrzuje roli nasazené jedničky antukvého turnaje v Rio de Janeiru. Dnes po pomalějším rozjezdu dorazila Polku Piterovou kanárem a postoupila už do semifinále.

Zakopalová v Rio de Janeiru nezaváhala a je ve čtvrtfinále

WTA RIO DE JANEIRO - Klára Zakopalová na antuce v Rio de Janeiru nezaváhala ani ve druhém kole a stále tak může pomýšlet na první titul po dlouhých devíti letech. V Brazílii je nasazenou jedničkou a v dalším zápase ji čeká až 110. hráčka světa Piterová.

Wozniacká a Lisická bojují o první titul i Turnaj šampionek. Čeká je vzájemný souboj

WTA LUCEMBURK - Caroline Wozniacká a Sabine Lisická v Lucemburku bojují o první letošní titul, který by jim zároveň zajistil i start na Turnaji šampionek. Jedna z nich přijde o naději v sobotním semifinále, ve kterém svedou vzájemný souboj.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist