Plíšková Karolína

Plíšková Karolína

32
žena
Česká republika
Datum nar.:
21. 3. 1992
Výška:
186 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 47. / 1.
čtyřhra: 256. / 11.

Plíšková v Rouenu podlehla Stephensové, recept na Američanku nenašla potřetí v řadě

WTA ROUEN - Karolína Plíšková (32) zahájila antukovou část sezony nezdarem ve druhém kole. Na turnaji WTA 250 ve francouzském Rouenu sice přerušila sérii porážek, ale v boji o postup do čtvrtfinále nestačila na svou neoblíbenou soupeřku Sloane Stephensovou (31). Američance podlehla i vinou osmi dvojchyb 3:6, 2:6 a prohrála již šestý ze sedmi vzájemných soubojů.

Plíšková po dvou měsících vyhrála. Sérii tří porážek uťala po boji na antuce v Rouenu

WTA ROUEN - Karolína Plíšková (32) v hale ve francouzském Rouenu přestřihla v prvním letošním vystoupení na antuce šňůru tří porážek. První výhru po téměř dvou měsících slaví proti z kvalifikace rozehrané 178. hráčce světa Polině Kuděrmetovové (20), mladší sestru současné světové devatenáctky přetlačila po setech 7:5, 1:6, 7:5. Ve druhém kole vyzve Američanku Sloane Stephensovou (31).

Krach Češek v Miami. Ve středu v prvním kole prohrály Plíšková, Bouzková i Linda Fruhvirtová

Zatímco v rámci úterního programu slavily v Miami postup do druhého kola obě české naděje, ve středu nezvládla vstup do floridské tisícovky ani jedna ze tří Češek. Marie Bouzková (25) prohrála 2:6, 4:6 s trápící se Lin Zhu a neobhájí loňské třetí kolo, Linda Fruhvirtová (18) padla 6:4, 4:6, 2:6 v bitvě se Shelby Rogersovou a bývalá finalistka Karolína Plíšková (31) nestačila 4:6, 6:2, 2:6 na svou kamarádku Donnu Vekičovou.

Preview: Pět Čechů odehraje první kolo v Miami. Do akce jdou Plíšková, Bouzková či Macháč

V rámci středečního programu letošního ročníku Miami Open se v utkáních prvního kola hlavní soutěže představí pět Čechů. Jako první nastoupí Marie Bouzková proti Lin Zhu a poté budou v akci Linda Fruhvirtová proti Shelby Rogersové, Karolína Plíšková v souboji s Donnou Vekičovou, kvalifikant Vít Kopřiva proti Christopherovi O'Connellovi a favorizovaný Tomáš Macháč, kterého čeká domácí teenager Darwin Blanch.

Siniaková v Indian Wells počtvrté v řadě zvládla první kolo, Plíšková skončila hned na úvod

WTA INDIAN WELLS - Kateřina Siniaková (27) na šestém ze sedmi posledních turnajů zvládla své úvodní vystoupení. V Indian Wells odstartovala vítězstvím čtvrtý rok po sobě, když Belgičanku Greet Minnenovou (26) zdolala 7:5, 7:6. Úvodní kolo naopak nezvládla Karolína Plíšková (31), která prohrála 1:6, 6:2, 4:6 s Annou Blinkovovou z Ruska (25).

Macháč v Indian Wells vyzve Wawrinku. První kolo čeká také Plíškovou, Siniakovou a Menšíka

V rámci čtvrtečního programu nastoupí k utkání prvního kola v Indian Wells kvarteto českých nadějí. Tomáš Macháč vyzve na centrálním dvorci veterána a bývalého finalistu Stana Wawrinku, Karolína Plíšková se utká s Annou Blinkovovou, Kateřina Siniaková změří síly s Greet Minnenovou a Jakub Menšík se pokusí v odloženém duelu potvrdit roli favorita proti kvalifikantovi Seong Chan Hongovi.

Vondroušová je poprvé od US Open ve čtvrtfinále, Plíšková na 12. výhru v řadě nedosáhla

Markéta Vondroušová (24) dosáhla v Dubaji na svou první vítěznou sérii a premiérové čtvrtfinále od loňského US Open. Česká jednička smetla dvakrát 6:2 Ljudmilu Samsonovovou (25) a zabojuje o vyrovnání svého maxima v tomto dějišti a také první semifinále po šokujícím triumfu ve Wimbledonu. O postup mezi nejlepší osmičku usilovala také 11 zápasů neporažená Karolína Plíšková (31), která podlehla 6:2, 4:6, 3:6 světové trojce Coco Gauffové (19).

Vondroušová zvládla vstup do tisícovky v Dubaji, Plíšková má 11. výhru v řadě

Markéta Vondroušová (24) si v úvodním zápase na tisícovce v Dubaji poradila 6:1, 5:7, 6:2 s trápící se Peyton Stearnsovou (22) a zaznamenala své teprve druhé vítězství na individuálních turnajích po čtvrtfinále na US Open. Úřadující wimbledonská šampionka se v osmifinále utká s Ljudmilou Samsonovovou. Karolína Plíšková (31) protáhla vítěznou šňůru zápasů na 11 utkání.

Plíšková vyhrála 10. zápas v řadě, trápící se Zhang porazila i podeváté. Bouzková nepřekvapila

Karolína Plíšková (31) zvládla úvodní zápas v Dubaji a protáhla svou aktuální neporazitelnost na 10 zápasů. Bývalá světová jednička začala na dalším podniku WTA 1000 vítězstvím 6:3, 7:5 nad Shuai Zhang (35), která si připsala už 17. porážku v řadě. S Číňankou zvládla i devátý vzájemný souboj a ve druhém kole bude čelit divoké kartě Ashlyn Kruegerové. V úvodním kole naopak skončila Marie Bouzková (25), jež nestačila 4:6, 3:6 na rozjetou Anastasii Pavljučenkovovou (32).

Plíšková nenastoupila k semifinále v Dauhá, Šwiatekovou dělí od hattricku už jen skalp Rybakinové

Karolína Plíšková (31) svou vítěznou sérii čítající devět zápasů v semifinále na tisícovce v Dauhá neprotáhne ani neukončí. Poslední česká naděje na katarském turnaji kvůli zranění zad nenastoupí k duelu o finále se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou (22). Šampionka posledních dvou ročníků se v souboji o titul utká s Jelenou Rybakinovou (24), která si poradila s Anastasií Pavljučenkovovou (32).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist