Poljak David

Poljak David

27
muž
Česká republika
Datum nar.:
17. 5. 1996
Výška:
188 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 897. / 370.
čtyřhra: 316. / 259.

Prostějov nezaváhal. Ve finále Tenisové extraligy vyzve Spartu

Tenisté Prostějova se stali druhými finalisty extraligy smíšených týmů. Úřadující šampioni, kteří útočí na jubilejní dvacátý titul, porazili dnes Pardubice 5:1 na zápasy, ovládli svoji semifinálovou skupinu a utkají se v úterním rozhodujícím duelu s pražskou Spartou. Ve druhém zápase zdolal I. ČLTK Praha loňské finalisty z RPM Praha 5:4.

Prostějov obhájil titul v Tenisové extralize. Celkově slaví 19. triumf

TENISOVÁ EXTRALIGA - Tenisté Prostějova podevatenácté v historii vyhráli Tenisovou extraligu. V dnešním finále obhájci titulu porazili RPM Spoje Praha, když otočili vývoj z 1-3 na 6-3. Rozhodující pátý bod získali ve čtyřhře David Poljak a Vitalij Sačko, kteří předtím uspěli i ve dvouhře. K triumfu pomohl také Jiří Lehečka a v deblu Sára Bejlek s Julií Štruplovou.

Poljak v Kazachstánu zvládl první kolo challengeru, Paulson ani Palán neuspěli

ATP CHALLENGER NUR-SULTAN - Trio českých zástupců dnes vstoupilo do hlavní soutěže challengeru v Nur-Sultanu. V hlavním městě Kazachstánu prošel sítem prvního kola pouze David Poljak, a to po dvou odvrácených mečbolech. S turnajem se naopak rozloučili Andrew Paulson a kvalifikant Dominik Palán.

Poljak si výhru na challengeru nepřipsali ani ve Forli. S Miedlerem prohrál i popáté

CHALLENGER FORLI 3 - David Poljak letos ani na pátý pokus nevyhrál zápas v hlavní soutěži challengeru. V hale v italském Forli 25letý Čech neudržel vedení proti Rakušanu Lucasi Miedlerovi, kterému podlehl i v pátém vzájemném střetnutí.

Poljak ukončil dvouleté čekání na titul. Opět slaví v Opavě

ITF OPAVA - Nejvýše nasazený David Poljak na domácím turnaji ITF M15 v Opavě porazil 6-3 7-6 Němce Marvina Moellera a své druhé letošní finále proměnil v první titul. Na celkově 5. triumf čekal 25letý Čech od listopadu 2019, kdy nenašel přemožitele právě v Opavě.

Prostějov potvrdil roli favorita a je ve finále Tenisové extraligy. V něm vyzve pražskou Spartu

TENISOVÁ EXTRALIGA - Letošní ročník Tenisové extraligy má po dnešku kompletní obsazení finále. Prostějov na domácí půdě potvrdil roli favorita, Pardubice porazil 6-1 a ve středečním finále v Říčanech u Prahy vyzve pražskou Spartu, která slavila postup již včera.

Poljak ani Sisková finále v Šarm aš-Šajchu v titul neproměnili

ŠARM AŠ-ŠAJCH - Dva čeští tenisté si dnes v egyptském Šarm aš-Šajchu zahráli finále. David Poljak v boji o 5. titul z turnajů Futures ani Anna Sisková v boji o druhou trofej z akcí ITF 15k ale neuspěli.

Do finále ve Starých Splavech postoupily deblové parťačky Siniaková a Krejčíková, Rosol a Forejtek

MACHA LAKE OPEN - Deblové spoluhráčky Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková se utkají ve finále exhibičního turnaje na antuce ve Starých Splavech. Obě na Macha Lake Open po třech výhrách ve skupině zvládly semifinálový duel ve dvou setech. V mužském turnaji se do finále dostali Lukáš Rosol a Jonáš Forejtek.

Do 2. kola na challengeru Liberci postoupili Lehečka, Macháč, Vrbenský, Šafránek a Nouza

CHALLENGER LIBEREC - Pět z osmi českých tenistů si dnes na challengeru v Liberci zajistillo postup do 2. kola. Dostali se do něj Václav Šafránek, Petr Nouza a mladíci Jiří Lehečka, Tomáš Macháč a Michael Vrbenský. Nečekaně vypadl Adam Pavlásek.

Macháč i Lehečka při svém debutu na challengeru slaví životní skalpy a postup už do 3. kola

CHALLENGER OSTRAVA - Talentovaní čeští mladíci Tomáš Macháč a Jiří Lehečka si na antuce v Ostravě odbývají úspěšný debut na challengeru. Oba vyhráli už dva zápasy, dnes si dnes připsali životní skalpy hráčů druhé světové stovky a postoupili do osmifinále. V něm je i bývalý šampion a letos nasazená dvojka Jiří Veselý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist