Pous-Tio Laura

Pous-Tio Laura

39
žena
Španělsko
Datum nar.:
1. 10. 1984
Výška:
173 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 72.
čtyřhra: - / 114.

Vaidišová, Allertová i Cetkovská jsou na Štvanici ve čtvrtfinále

Nicole Vaidišová si na turnaji ITF v Praze zahraje o semifinále. Bývalá světová sedmička dnes ve druhém kole na štvanické antuce porazila ve třech setech Španělku Pous-Tiovou. Do čtvrtfinále prošla i nejvýše nasazená Denisa Allertová po výhře dvakrát 6-2 nad Markétou Vondroušovou. Uspěla i Petra Cetkovská, se soutěží se naopak rozloučila Karolína Muchová.

Fes: Bertensová a Pousová-Tiová jsou poprvé ve finále

WTA FES - O titul z antukového turnaje v marockém Fesu si zahrají tenistky, které až dosud nikdy ve finále nehrály: Španělka Laura Pousová-Tiová a holandské překvapení Kiki Bertensová.

Zakopalová v Barceloně nezaváhala, Strýcová v 1. kole po roce opět neuspěla

WTA BARCELONA - Na antuce v Barceloně se přes 1. kolo dostaly dvě ze tří českých tenistek.. Po Cetkovské dnes postoupila také Klára Zakopalová, jež si poradila s francouzskou kvalifikantkou Laurou Thorpeovou, naopak Barbora Záhlavová-Strýcová stejně jako před rokem nestačila na domácí Pous Tiovou.

Zakopalové k postupu stačilo 41 minut, Strýcová po roce vyzve Kvitovou

WTA INDIAN WELLS - V úvodní hrací den na turnaji WTA Premier Mandatory v Indian Wells uspěly dvě ze tří českých tenistek. Za pouhých 41 minut postoupila podruhé v této sezoně do 2. kola Klára Zakopalová a Barbora Záhlavová-Strýcová si úspěšný obratem zajistila souboj s Kvitovou. Zaváhala jen Iveta Benešová, jež ztratila dobře rozehrané utkání.

Hradecká porazila Erraniovou, má na dosah premiérový titul

Lepší start do antukové sezony si Lucie Hradecká asi přát nemohla. Česká tenistka v Barceloně dál pokračuje ve své spanilé jízdě: v dnešním semifinále porazila Italku Erraniovou a bez ztráty setu je už ve finále. V něm bude o svůj první titul na okruhu WTA bojovat s vítězkou duelu mezi další Italkou Vinciovou a domácí Laurou Pousovou-Tiovou.

Souboj Češek vyhrála Hradecká, konečně porazila Benešovou

Lucie Hradecká se v Barceloně dočkala prvního vítězství nad svou krajankou Ivetou Benešovou. V katalánské metropoli postoupila do 2. kola po výhře 6-4 6-4. Kolaps na servisu předvedla Barbora Záhlavová-Strýcová, jež podlehla domácí Pousové.

Češky v Maroku září, postoupila Benešová i Voráčová

Okruh WTA se po více než roce může dočkat čistě českého finále. V marockém Fesu se už mezi nejlepší čtyři probojovaly dvě české tenistky. Poprvé v kariéře se do semifinále turnaje WTA dostala Renata Voráčová, která si poradila i s pátou nasazenou Angelique Kerberovou, a krátce po ní postoupila i turnajová sedmička Iveta Benešová.

Venus byla na pokraji senzační prohry s 399. hráčkou světa

WTA ACAPULCO - Nasazená jednička Venus Williamsová měla na turnaji v Acapulku namále v souboji s 399. hráčkou světa Laurou Pousovou-Tiovou ze Španělska. Obhájkyně titulu prohrávala ve třetím setu už 1-5, nakonec však s výraznou podporou publika soupeřku udolala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist