Poutchkova Olga

Poutchkova Olga

36
žena
Rusko
Datum nar.:
27. 9. 1987
Výška:
180 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 32.
čtyřhra: - / 247.

Tarpiščev: V Itálii jsme prakticky bez šance

Ruské tenistky odlétají do Itálie k finále Fed Cupu, s velkými ambicemi ale na antuku do Cagliari necestují. V sestavě totiž není žádná hráčka Top 100 a kapitán Šamil Tarpiščev je prakticky smířen s porážkou. Nemáme šanci, nevkládá naděje do nezkušených a mladých hráček.

Pučkovová trefila míčkem rozhodčího, byla diskvalifikována

Diskvalifikací se rozloučila s turnajem žen ve Washingtonu ruská tenistka Olga Pučkovová. Předčasně do šaten musela poté, co v duelu druhého kola trefila míčkem do kolena čárového rozhodčího. Nic jí nepomohl ani fakt, že balonek v utkání s Argentinkou Ormaecheaovou odpálila ve vzteku po ztraceném bodu směrem k sudímu s největší pravděpodobně neúmyslně.

Serena začala obhajobu rychlou výhrou

Podobně suverénně jako loňský vítěz mužské soutěže Wimbledonu Roger Federer odstartovala svou letošní obhajobu úřadující šampionka Serena Williamsová. Zdejší pětinásobná vítězka dnes v All England Clubu porazila za necelou hodinu Lucemburčanku Minellaovou a připsala si už 32. výhru v řadě.

Hlaváčková v Birminghamu znovu odstartovala výhrou

Andrea Hlaváčková opět potvrdila, že se jí na trávě v anglickém Birminghamu daří. Turnaj, na kterém loni i předloni postoupila mezi nejlepších šestnáct hráček, letos odstartovala dvousetovou výhrou nad Ruskou Pučkovovou a s Bojanou Jovanovskou si zahraje o třetí osmifinále v řadě.

Cetkovská v Paříži prolétla do 2. kola, Hlaváčková vedení neudržela

FRENCH OPEN - S poloviční úspěšností vstoupily do Roland Garros české tenistky. Zatímco Petra Cetkovská zametla s Pučkovovou a připsala si první výhru na okruhu WTA od loňského Wimbledonu, Andrea Hlaváčková neudržela nadějně rozehraný zápas proti nasazené Pavljučenkovové.

Marrákeš: Hantuchová padla s Pučkovovou, Scheepersová první čtvrtfinalistkou

WTA MARRÁKEŠ - Program turnaje v Maroku dnes kromě dohrávky zápasů prvního kola nabídnul i první boje o čtvrtfinále. Svůj úvodní zápas odehrála Slovenka Daniela Hantuchová, která však po více jak třech hodinách podlehla Rusce Olze Pučkovové. Naopak úspěšné premiérové vystoupení na marocké antuce slavily Julia Putincevová či Italky Francesca Schiavoneová a Flavia Pennettaová. Už do čtvrtfinále se probojovala rozjetá Jihoafričanka Chanelle Scheepersová.

Karolína Plíšková ani další Češi v Indian Wells kvalifikací neprošli

Pět českých tenistů zasáhlo v Indian Wells do kvalifikace prestižního turnaje v Indian Wells, kde startuje společně mužská i ženská elita. Žádný Čech ale neuspěl, vypadly sestry Plíškovy, Eva Birnerová, Renata Voráčová i Jan Hájek.

První titul z třetího finále má Niculescuová, Pučkovová čeká dál

WTA FLORIANÓPOLIS - Pětadvacetiletá Rumunka Monica Niculescuová své třetí finále přetavila v premiérový titul. V boji o něj v brazilském Florianópolisu zdolala ve třech setech Rusku Olgu Pučkovovou, která naopak neuspěla ani ve třetím finále.

Pučkovová vyřadila Venus, s Niculescuovou si zahrají o první titul

WTA FLORIANÓPOLIS - Napotřetí už to vyjde. Tedy jen jedné z nich. Ve Florianópolisu se potřetí v kariéře dostaly do finále Olga Pučkovová a a Monica Niculescuová, které si proti sobě zahrají o premiérový titul. Ruska v semifinále udolala nejvýše nasazenou Venus Williamsovou, Rumunka deklasovala Francouzku Mladenovicovou.

V deštivé Pattayi dohrála jednička Ivanovičová i obhájkyně Hantuchová

WTA PATTAYA - Turnaj v thajské Pattayi přišel hned v prvním kole o svou nejvýše nasazenou hráčku Anu Ivanovičovou. Jen o kolo dál se dostala vítězka posledních dvou ročníků Daniela Hantuchová, která vzdala Rusce Nině Bratčikovové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist