Przysiezny Michal

Przysiezny Michal

40
muž
Polsko
Datum nar.:
16. 2. 1984
Výška:
185 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 57.
čtyřhra: - / 119.

VIDEO: Przysiezny vypouští konec zápasu s Arevalem

Nepříliš důstojně odehrál závěr svého středečního utkání na challengeru v Guadalajaře Polák Michal Przysiezny. Poslední game duelu s hráčem čtvrté stovky světového žebříčku Marcelem Arevalem vypustil a zápas ukončil podáním dobré dva metry před síť...

Senzace v Tokiu: Silně obsazenou čtyřhru vyhráli náhradníci Herbert s Przysieznym

ATP TOKIO - Nikdy spolu nehráli, nikdy nebyli ve finále turnaje ATP, jeden z nich dokonce vůbec nefiguruje v deblovém žebříčku. Přesto Pierre-Hugues Herbert s Michalem Przysieznym šokovali triumfem na turnaji ATP 500 v Tokiu, kde startovali jako náhradníci. Francouzsko-polská dvojice zaskočila čtyři favorizované páry a slaví životní úspěch.

Wawrinka dohrál v prvním kole, Turnaj mistrů si v Tokiu nezajistí

Den po turnajové dvojce Davidu Ferrerovi se s podnikem v Tokiu loučí i jeho největší favorit Stanislas Wawrinka. Čtvrtý hráč světa v úvodním kole prohrál s domácím Item 5-7 2-6 a na jistotu účasti na Turnaji mistrů si tak bude muset počkat.

Pospíšil porazil nasazeného Przysieznyho a na Štvanici si zahraje první letošní semifinále

CHALLENGER PRAHA - Jaroslav Pospíšil si na domácím challengeru na pražské Štvanici zahraje poprvé v sezoně semifinále. Dostal se do něj po výhře nad třetím nasazeným Polákem Michalem Przysieznym. O finále se utká s turnajovou jedničkou Diegem Sebastianem Schwartzmanem z Argentiny.

Delbonis v Mnichově vyřadil dvojnásobného vítěze Davyděnka

ATP MNICHOV - Argentinec Federico Delbonis dnes na antuce v Mnichově vyřadil dvojnásobného šampiona Nikolaje Davyděnka poté, co nečelil žádnému brejkbolu. Tříleté čekání na antukovou výhru neukončil ani v Bavorsku Chorvat Ivo Karlovič.

Štěpánek nedal šanci Brandsovi a Veselý si poradil s Volandrim. Rosol dohrál

ATP MIAMI - Dva ze tří českých tenistů dnes zvládli zápas 1. kola turnaje Masters v Miami. Radek Štěpánek si po dobrém výkonu poradil s neškodným Němcem Brandsem, Jiří Veselý jen o pár minut později postoupil přes Itala Volandriho. Naopak neuspěl Lukáš Rosol, který nestačil na rakouského mladíka Thiema.

Gulbis si zahraje o čtvrtý titul, finálovou neporazitelnost se mu pokusí ukončit García-López

ATP PETROHRAD - Na turnaji, kde před sedmi lety debutoval na okruhu ATP, si Ernests Gulbis zahraje o svůj celkově čtvrtý titul. Lotyšský tenista dnes porazil Poláka Przysieznyho a zítra proti Garcíu-Lópezovi bude chtít potvrdit svou stoprocentní úspěšnost ve finálových duelech.

Rosol padl ve čtvrtfinále, vyřadil ho Przysiezny

Lukáš Rosol se v Petrohradu do svého druhého semifinále na turnaji ATP v kariéře nepodívá. Českého tenistu dnes zastavil Polák Przysiezny, který po boji zvítězil 7-6 1-6 a 6-3.

Rosol znovu neztratil set, je ve čtvrtfinále

Lukáš Rosol si poprvé od svého triumfu v Bukurešti zahraje ve čtvrtfinále turnaje ATP. Český tenista postoupil v Petrohradu mezi nejlepší osmičku po dnešním vítězství 6-4 6-4 nad domácím Karenen Chačanovem. O semifinále si zahraje s Polákem Przysieznym.

Russell si v 35 letech zahraje o první finále

ATP NEWPORT - Michael Russell si v 35 letech může zahrá poprvé ve finále turnaje ATP. Zkušenému Američnaovi se tento týden daří na domácím travnatém turnaji v Newportu, kde se dostal teprve podruhé v kariéře do semifinále. V něm narazí na Francouze Nicoláse Mahuta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist