Radwanska Agnieszka

Radwanska Agnieszka

35
žena
Polsko
Datum nar.:
6. 3. 1989
Výška:
172 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 2.
čtyřhra: - / 16.

Hvězdní tenisté a jejich méně slavní sourozenci. Kdo trénoval na Spartě a kdo sbíral grandslamy?

Novak Djokovič, Matteo Berretini, Stefanos Tsitsipas... Tato jména zná celý tenisový svět. A po právu. Ale ne každý ví, že tyto hvězdy mají méně slavné sourozence. Na TenisPortálu jsme si na podobné případy lehce posvítili - někdy jsou bratři a sestry známější, někdy zase méně.

Radwaňská je maminkou, má syna Jakuba

Rok a půl po ukončení kariéry se stala bývalá světová dvojka Agnieszka Radwaňská matkou. Jednatřicetiletá Polka porodila syna Jakuba, o jehož narození informoval na twitteru její manžel Dawid Celt.

Bývalá světová dvojka Radwaňská bude maminkou

Bývalá světová dvojka a wimbledonská finalistka Agnieszka Radwaňská na Instagramu oznámila, že s manželem Dawidem Celtem čekají miminko. Třicetiletá Polka, jež kariéru ukončila po sezoně 2018 vinou vleklých zdravotních problémů, má ve sbírce 20 titulů včetně trofeje z Turnaje mistryň 2015.

VIDEO: Po tanci došlo na zpěv. Radwaňská s Wozniackou nazpívaly písničku

Jedna už kvůli zdravotním potížím tenisovou kariéru ukončila, druhá se z podobných důvodů už skoro rok trápí. Mimo kurty ale dvě kamarádky nestrádají a baví se. Polka Agnieszka Radwaňská a dánská tenistka s polskými kořeny Caroline Wozniacká nazpívaly společný song 'Milujeme tenis', který k příležitosti konce kariéry Radwaňské složil Piotr Rubik.

VIDEO: Radwaňská dva měsíce zářila v taneční soutěži

Bývalá světová dvojka Agnieszka Radwaňská, která loni na podzim ukončila kariéru, si v předchozích dvou měsících vyzkoušela roli tanečnice. Třicetiletá Polka společně se 'protancovaly' mezi 6 nejlepších párů

Radwaňská ukončila kariéru

Agnieszka Radwaňská se kvůli zdravotním potížím rozhodla ukončit kariéru profesionální tenistky. Devětadvacetiletá Polka na okruhu WTA získala 20 titulů, vyhrála Turnaj mistryň, na grandslamech byla nejdále ve finále Wimbledonu a v žebříčku WTA to dotáhla nejvýše na post světové dvojky.

Kvitová si v New Havenu poradila s Radwaňskou a je ve druhém kole

WTA NEW HAVENU - Jako jediná ze tří českých tenistek prošla prvním kolem turnaje v New Havenu trojnásobná šampionka Petra Kvitová, která porazila ve dvou setech předloňskou vítězku Polku Agnieszku Radwaňskou. O čtvrtfinále si zahraje s Kazaškou Zarinou Dijasovou.

Plíšková na osmý pokus porazila Radwaňskou, Vondroušová vypadla

WTA CINCINNATI - Proti soupeřkám, s nimž mají negativní vzájemnou bilanci, dnes v Cincinnati nastoupily tři české naděje. Markéta Vondroušová už byla proti Australance Ashleigh Bartyové, naopak Karolína Plíšková na osmý pokus vyhrála set a nakonec i celý zápas proti Polce Agnieszce Radwaňské a Petra Kvitová v noci podruhé v kariéře porazila domácí hvězdu Serenu Williamsovou.

Kar. Plíšková je poprvé ve třetím kole Wimbledonu, pokračuje i Šafářová

WIMBLEDON ŽENY - Karolína Plíšková zlomila své wimbledonské prokletí. Světová osmička v souboji bývalých světových jedniček přehrála Viktorii Azarenkovou a v All England Clubu poprvé v kariéře postoupila do třetího kola. V něm je také Lucie Šafářová, jež si poradila s bývalou finalistkou Agnieszkou Radwaňskou. O postup dnes zabojují ještě Barbora Strýcová a Kateřina Siniaková.

Kar. Plíšková a další tři Češky ve Wimbledonu postoupily do 2. kola. Vypadly dvě hráčky Top 10

WIMBLEDON - Čtyři ze sedmi českých tenistek se první hrací den Wimbledonu radovaly z postupu. Třísetovou výhrou odstartovala své působení na travnatém grandslamu Karolína Plíšková, jež zdolala domácí divokou kartou Harriet Dartovou. Ve večerních hodinách pak uspěly Lucie Šafářová, Barbora Strýcová a Kateřina Siniaková, která v tříhodinovém maratónu udolala Američanku Vandewegheovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist