Rafter Patrick

Rafter Patrick

51
muž
Austrálie
Datum nar.:
28. 12. 1972
Výška:
185 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 2.
čtyřhra: - / 6.

Mohl by z něj být fantastický hráč, řekl Rafter přesně před 21 lety o Federerovi

Dnes je to 21 let, co Roger Federer debutoval v hlavní soutěži grandslamu. Přesně před 21 lety na French Open sebral set favorizovanému Patrickovi Rafterovi. Ten mu věštil velkou budoucnost a se svou předpovědí se nemýlil.

Davis Cup: Rafter odstoupil z funkce australského kapitána

Australské tenisty v březnovém prvním kole Davisova poháru proti České republice už nepovede Patrick Rafter. Bývalá světová jednička dnes odstoupila a předala kapitánskou funkci Wallymu Masurovi. Předpokládá se, že po něm tým převezme Lleyton Hewitt, kterého čeká pravděpodobně poslední sezona v kariéře.

Federer při premiéře v IPTL řádil, nezastavil ho ani Berdych

IPTL - Nová série exhibičních turnajů IPTL se dočkala dalších hvězdných jmen. V indickém Novém Dilíí se dnes v barvách domácího týmu Micromax Indian Aces představil poprvé Roger Federer, který - i za pomoci dvou deblových parťáků - během necelé hodiny a půl zaznamenal tři výhry a zisk osmnácti gamů. Nejvíce práce měl s Tomášem Berdychem, ale i českým tenistou si poradil. Naopak Pete Sampras či Novak Djokovič prohráli.

Rafter bude sportovním ředitelem australského tenisového svazu

Kapitán daviscupového týmu Austrálie Patrick Rafter bude od příštího roku zastávat funkci sportovního ředitele australského tenisového svazu. Bývalý první hráč světového žebříčku se pozice ujme v únoru, týden po skončení Australian Open.

Rafter si první výhru po 13 letech nepřipsal, s Hewittem končí v 1. kole

Nečekaný comeback dvojnásobného vítěze US Open Patricka Raftera trval na Australian Open jediné utkání. Současný kapitán australského daviscupového týmu prohrál po boku krajana Lleytona Hewitta utkání prvního kola čtyřhry s deblovými specialisty Ericem Butoracem a Ravenem Klaasenem 4-6 5-7.

Rafter je po 10 letech zpátky. Zahraje si čtyřhru s Hewittem

Jeden nečekaný comeback zažije letošní Australian Open. První grandslamový turnaj sezony oživí návrat bývalé světové jedničky Patricka Raftera, který v 41 letech nastoupí do čtyřhry s Lleytonem Hewittem. Soutěžní zápas na elitní úrovni ho čeká po dlouhých 10 letech.

Srbové postoupili i bez Djokovičových bodů do semifinále

Srbští tenisté postoupili do semifinále Davisova poháru a v září je čeká duel s Argentinou. Ve Švédsku získal rozhodující třetí bod obhájců titulu Janko Tipsarevič po třísetové výhře nad Michaelem Ryderstedtem.

Rafter povede daviscupový tým Austrálie

Bývalý první tenista světa Patrick Rafter se stal novým kapitánem australské daviscupové reprezentace. Jeho úkolem je vrátit druhý nejúspěšnější celek v historii soutěže do elitní skupiny, ze které vypadl v roce 2007.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist