Razzano Virginie

Razzano Virginie

40
žena
Francie
Datum nar.:
12. 5. 1983
Výška:
173 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 16.
čtyřhra: - / 84.

VIDEO: Razzanová podává při mečbolu spodem

Nečekanou zbraň vytáhla na svou první soupeřku na French Open domácí tenistka Virginie Razzanová. Při svém mečbolu zahrála druhé podání spodem - a byla z toho dvojchyba.

Mladenovicová si ve Štrasburku zahraje poprvé ve finále, vyzve Stosurovou

WTA ŠTRASBURK - Kristina Mladenovicová si na domácím turnaji ve Štrasburku zahraje poprvé ve finále podniku WTA, k čemuž jí pomohla i zranění soupeřek. O titul svede souboj s třetí nasazenou Australankou Samanthou Stosurovou.

Keysová ve Štrasburku odstoupila, Jankovičová nedohrála zápas

Zdravotní potíže připravily největší favoritky turnaje ve Štrasburku o možnost bojovat v generálce na French Open o titul. Nejvýše nasazená Madison Keysová kvůli problémům s loktem vůbec nenastoupila ke čtvrtfinále s domácí Kristinou Mladenovicovou a turnajová dvojka Jelena Jankovičová dnes skrečovala zápas s Američankou Stephensovou.

Smitková otočila duel s Van Uytvanckovou a je ve čtvrtfinále

WTA 125K LIMOGES - Tereza Smitková na halovém turnaji v Limoges porazila i nasazenou Alison Van Uytvanckovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm vyzve buď domácí Razzanovou, nebo Ukrajinku Curenkovou.

Záhlavová-Strýcová poprvé vyzrála na Šafářovou, ve 3. kole jsou i Koukalová a Cetkovská

Český duel ve druhém kole podniku WTA v Birminghamu vyhrála Barbora Záhlavová-Strýcová. Nenasazená tenistka poprvé v kariéře porazila turnajovou pětku Lucii Šafářovou a po vítězství 6-3 3-6 a 7-5 postoupila do osmifinále. V něm jsou i další Češky Petra Cetkovská a Klára Koukalová, jež ukončila sérii šesti porážek.

Plíšková v Birminghamu neuspěla, prohrála s Razzanovou

České tenistce Karolíně Plíškové se přechod z antuky na trávu nevydařil. Na turnaji v Birminghamu skončila stejně jako vloni hned v prvním kole poté, co se zkušenou Francouzkou Razzanovou prohrála za hodinu a půl 6-7 3-6.

Fedcupová baráž: Polsko a Kanada míří po 20 letech mezi elitu

Ruské tenistky udržely v baráži Fed Cupu příslušnost k elitě i pro příští sezonu poté, co porazily Argentinu jednoznačně 4-0. Poprvé od roku 1994 se do Světové skupiny vrací Polsko a Kanada, která poslala do Světové skupipny II Slovenky. V playoff neuspěly také Američanky, které v domácím prostředí nestačily na Francii.

Záhlavová-Strýcová sestřelila Venus kanárem, ale prohrála. Šafářová je ve 3. kole

WTA CHARLESTON - Parádní set bez ztráty gamu proti bývalé světové jedničce Venus Williamsové dnes v Charlestonu předvedla Barbora Záhlavová-Strýcová, zápas ale česká tenistka do vítězného konce nedotáhla. Naopak už ve třetím kole je Lucie Šafářová, jež otočila duel s Razzanovou.

Šafářová vstoupila na antuku hladkou výhrou, postupuje i Cetkovská

WTA CHARLESTON - Lucie Šafářová vstoupila do antukové sezony hladkým vítězstvím. Na startu oblíbeného turnaje v Charlestonu si poradila se Švédkou Larssonovou a už posedmé v řadě zvládla svůj úvodní zápas. Úspěšně do turnaje vstoupila také Petra Cetkovská.

Azarenková bude ve finále v Carlsbadu hrát se Stosurovou

Světová trojka Viktoria Azarenková porazila v semifinále v Carlsbadu Anu Ivanovičovou 6-0 4-6 6-3 a ve finále bude hrát se Samathou Stosurovou, která z turnaje vyřadila přemožitelku Kvitové Virginii Razzanovou po výhře 7-6 6-3.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist