Reix Sherazad

Reix Sherazad

35
žena
Francie
Datum nar.:
3. 4. 1989
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 204.
čtyřhra: - / 219.

Bouzková na antuce ve švýcarském Chiassu postoupila už do semifinále

Osmnáctiletá Češka Marie Bouzková prodloužila svou neporazitelnost na antuce už na devět zápasů. Dnes na turnaji ITF 25k ve švýcarském Chiassu ztratila jen dva gamy s o deset let starší Francouzku Sherazad Reixovou a počtvrté v sezoně postoupila do semifinále. V něm se vítězka dvou letošních turnajů utká s Kathinkou Von Deichmanovou z Lichtenštejnska.

Krejčíková v Austrálii postoupila se ztrátou pouhých 15 gamů do finále

ITF MORNINGTON - Barbora Krejčíková se tento týden na podniku ITF 25k v australském Morningtonu 'nemazlila' ani se svou čtvrtou soupeřkou a po výhře 6-0 6-2 nad domácí Zoe Hivesovou postoupila druhý týden po sobě do finále. O svůj jubilejní 10. titul si jednadvacetiletá Češka zahraje s Francouzkou Sherazad Reixovou.

Vondroušová zahájila druhý týden v Perthu drtivým vítězstvím

ITF PERTH - Fantastická šňůra dvaceti výher Markéty Vondroušové sice skončila minulý týden ve finále v Perthu, nicméně Češka v australské metropoli zůstává a na turnaji ITF 25k zahájila suverénním vítězstvím 6-1 6-2 nad Sherazad Reixovou z Francie další možnou sérii výher. Ve druhém kole se sedmnáctiletá Češka střetne s nasazenou pětkou Kristie Ahnovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist