Robson Laura

Robson Laura

30
žena
Velká Británie
Datum nar.:
21. 1. 1994
Výška:
180 cm
Váha:
67 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 27.
čtyřhra: - / 83.

Talentovaná Robsonová ukončila po letech zdravotních trablů kariéru

V 28 letech ukončila kariéru britská tenistka Laura Robsonová, někdejší vítězka wimbledonské juniorky a stříbrná medailistka ve smíšené čtyřhře na olympijských hrách v Londýně. K rozhodnutí skončit ji přiměly dlouhodobé zdravotní problémy.

Martincová v kvalifikaci přežila mečboly proti Robsonové, vyhrála i Štefková

WTA AUCKLAND - České tenistky úspěšně vstoupily do kvalifikace turnaje WTA v Aucklandu. Zatímco Tereza Martincová vyhrála po odvrácení čtyř mečbolů bitvu s Britkou Laurou Robsonovou, Barbora Štefková si snadno poradil s Brazilkou Paulou Goncalvesovou.

Kvůli US Open si Robsonová užila z dovolené jen šest hodin

Na pouhých šest hodin se smrskla italská dovolená britské tenistky Laury Robsonové. Když jí agent oznámil, že dostala divokou kartu do kvalifikace US Open, ihned se vrátila zpátky do Spojených států, odkud právě přiletěla po vítězství na turnaji ITF v Pensylvánii.

Robsonová zůstává na marodce, vrátí se nejdříve v březnu

Laura Robsonová bude kvůli přetrvávajícímu zranění levého zápěstí chybět druhý rok po sobě na Australian Open. Jednadvacetiletá Britka by se na kurty chtěla vrátit v březnu na turnaji v Indian Wells.

Robsonová se po 17 měsících vrací na kurty, bude hrát v Eastbourne

Laura Robsonová se po 17 měsících vrací do kolotoče soutěžního tenisu. Jednadvacetiletá Britka se na prvním turnaji od loňského Australian Open, po kterém dlouho léčila zraněné zápěstí, představí na domácí trávě v Eastbourne. Už v sobotu ji čeká 1. kolo kvalifikace.

Vaidišová si zahraje v Miami. Dostala divokou kartu do hlavního turnaje

Další zastávkou Nicole Vaidišové na cestě zpět mezi elitu bude prestižní turnaj WTA Premier Mandatory v Miami. Pětadvacetiletá Češka dostala divokou kartu přímo do hlavní soutěže dotované částkou 4,5 milionu dolarů.

Robsonová jde se zápěstím na operaci, nestihne Roland Garros ani Wimbledon

Laura Robsonová si minimálně další tři měsíce nezahraje. Talentovaná Britka se rozhodla řešit problémy se zápěstím, kvůli kterému marodí od začátku roku, operací. Přijde tak o celou antukovou část sezony včetně Roland Garros i následný Wimbledon, kde měla obhajovat osmifinále.

Zakopalová v Hobartu nezaváhala, zahraje si o čtvrtfinále

Klára Zakopalová i na svém druhém letošním turnaji přešla přes úvodní kolo. Česká tenistka dnes v deštivém Hobartu porazila Rakušanku Meusburgerovou 7-5 6-2 a s Číňankou Shuai Zhang si zahraje o čtvrtfinále.

Robsonová angažovala nové trenéry a chystá se na další sezonu

Laura Robsonová má měsíc po rozchodu s Milesem Maclaganem nového trenéra. Po turnajích bude s devatenáctiletou Britkou cestovat jednatřicetiletý Jesse Witten, který bude zároveň plnit i roli sparing partnera. Na novou sezonu se Robsonová připravuje v akademii Nicka Savianiho, který bude jejím hlavním trenérským konzultantem.

Šafářová opět porazila Stosurovou, Zakopalová prohrála popáté v řadě

Pouhé čtyři dny po vítězství nad Australankou Stosurovou v Tokiu porazila Lucie Šafářová světovou sedmnáctku znovu. V Pekingu zvítězila česká hráčka opět ve dvou setech, tentokrát 7-5 6-3, a po dlouhých čtyřech letech postoupila v čínské metropoli z úvodního kola. Přes něj naopak neprošla Klára Zakopalová, která si připsala pátou porážkou po sobě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist