Rodina Evgeniya

Rodina Evgeniya

35
žena
Rusko
Datum nar.:
4. 2. 1989
Výška:
170 cm
Váha:
52 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 721. / 67.
čtyřhra: - / 100.

Sisková v kvalifikaci utekla z mečbolů, debut v hlavní soutěži turnaje WTA si osladila vítězstvím

WTA BUDAPEŠŤ - Anna Sisková (22) v maďarské Budapešti po náročné dvoukolové kvalifikaci slaví vítězný debut v hlavní soutěži turnaje WTA. Česká tenistka ze čtvrté světové stovky navzdory podvrtnutí kotníku přehrála ve dvou setech 6:3, 6:0 bývalou hráčku TOP 100 Jevgeniji Rodinovou (34) a postoupila mezi šestnáct nejlepších. Druhá česká zástupkyně Tereza Martincová (28) se odhlásila.

Siniaková chytá v Bad Homburgu formu a po čtyřech měsících si zahraje čtvrtfinále

WTA BAD HOMBURG - Kateřina Siniaková (27) si v pondělí na trávě v Bad Homburgu připsala své první vítězství po třech a půl měsících a roli favoritky potvrdila i ve druhém zápase. Finalistka předloňského ročníku si poradila 6:2, 6:4 s bývalou 67. hráčkou světa a nyní tenistkou čtvrté stovky Jevgenijí Rodinovou (34). Ve svém prvním čtvrtfinále od únorového semifinále v Méridě vyzve další Rusku a nasazenou dvojku Ljudmilu Samsonovovou (24).

Kristýna Plíšková na turnaji WTA 125k v Indian Wells nestačila na nasazenou jedničku

WTA 125k INDIAN WELLS - Kristýna Plíšková skončila na turnaji WTA 125k v Indian Wells ve čtvrtfinále, v němž prohrála ve dvou setech se světovou osmnáctkou Číňankou Qiang Wang. Česká tenistka v Kalifornii pokračuje alespoň ve čtyřhře, ve které s Ruskou Rodinovou postoupily už do finále.

Vondroušová v Melbourne nedala šanci Rodinové. Strýcová a Siniaková vypadly

AUSTRALIAN OPEN - Markéta Vondroušová se na kurty po zranění třísla vrátila hladkým vítězstvím, když si na úvod Australian Open poradil s Jevgenijí Rodinovou. Naopak další Češkám se nedařilo: Barbora Strýcová podlehla Julii Putincevové a počtvrté v řadě si osmifinále v Melbourne nezahraje, prvním kole neprošla ani Kateřina Siniaková.

Vondroušová ve Gstaadu dál válí a je už v semifinále

WTA GSTAAD - Markéta Vondroušová si na turnaji WTA International ve Gstaadu zahraje o finále. Devatenáctiletá Češka nedala šanci Jevgeniji Rodinové a poprvé od loňského dubna postoupila do semifinále na okruhu WTA. Její další soupeřkou bude Lucemburčanka Mandy Minellaová.

Serena ve Wimbledonu pokračuje, její sestra Venus finále neobhájí

WIMBLEDON ŽENY - Serena Williamsová zůstává na grandslamech po mateřské pauze neporaženou, když šestou výhru přidala dnes ve Wimbledonu proti Francouzce Kristině Mladenovicové. Naopak její sestra Venus podlehla Nizozemce Kiki Bertensové a neobhájí loňské finále.

Shuai Zhang na domácí půdě v Guangzhou postoupila do finále. O titul si zahraje s Kruničovou

WTA GUANGZHOU - Shuai Zhang se po třech hladkých výhrách dnes na turnaji WTA International v Guangzhou pořádně zapotila. Domácí hráčka musela v prvním setu likvidovat čtyři setboly, ale nakonec proti Jevgeniji Rodinové potvrdila roli favoritky a opět neztratila set. O svůj druhý titul si zahraje s Aleksandrou Kruničovou. Srbská tenistka v semifinále jasně přehrála Yaninu Wickmayerovou.

Přehlídka kanárů v Guangzhou. V šesti prvních zápasech jich padlo sedm

Dnes si diváci na turnaji WTA International v čínském Guangzhou na úvod na žádné drama nepřišli. V šesti prvních zápasech středečního programu totiž bylo k vidění celkem sedm kanárů a žádný z odehraných duelů nepotřeboval rozhodující set. Dvě utkání dokonce skončila výsledkem dvakrát 6-0.

Do druhého kola dnes ve Wimbledonu postoupily Plíšková, Šafářová i Allertová

WIMBLEDON - Karolína Plíšková vstoupila do Wimbledonu hladkou výhrou 6-1 6-4 nad Ruskou Jevgenijí Rodinovou. Postupem do druhého kola aktuální světová trojka vyrovnala své wimbledonské maximum, o jehož překonání si zahraje se Slovenkou Rybárikovou. Svá úvodní utkání v All England Clubu zvládly také Denisa Allertová, jež zdolala Japonku Ozakiovou 7-6 2-6 6-3, a Lucie Šafářová, jež smetla Francouzku Dodinovou dvakrát 6-2.

Favoritky Wozniacká a Stosurová v Praze na úvod nezaváhaly

WTA PRAHA - Caroline Wozniacká v prvním kole turnaje WTA v Praze potvrdila roli favoritky. Bývalá světová jednička v premiérovém vzájemném duelu s Misaki Doiovou ztratila jen pět gamů. Japonku porazila 6-0 7-5 a postoupila do druhého kola. Napodobila tak loňskou finalistku Samanthu Stosurovou, jež o pár minut dříve postoupila po výhře 6-2 6-3 nad Jevgenijí Rodinovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist