Rogowska Olivia

Rogowska Olivia

32
žena
Austrálie
Datum nar.:
7. 6. 1991
Výška:
175 cm
Váha:
58 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 102.
čtyřhra: - / 86.

Jovanovská v Taškentu vykročila za obhajobou třísetovou výhrou

WTA TAŠKENT - Srbka Bojana Jovanovská se málem s šancí obhájit titul v uzbeckém Taškentu rozloučila hned po prvním zápase. Papírově největší favoritka ale utkání s Ukrajinkou Bondarenkovou otočila a postoupila do 2. kola.

Předloňská šampionka Stosurová prohrála v 1. kole se sedmnáctiletou Duvalovou!

US OPEN - Zatím největším překvapením letošního US Open je vyřazení šampionky roku 2011 a loňské čtvrtfinalistky Samanthy Stosurové. Zkušená Australanka letos končí senzačně už v 1. kole, v němž nestačila na teprve sedmnáctiletou domácí naději Victorii Duvalovou.

Kvitová se v Austrálii hledá, v Sydney utrpěla debakl s Cibulkovou

WTA SYDNEY - Petra Kvitová není v úvodu nové sezony dobře naladěna. Po neúspěchu v Brisbane propadla v generálce na Australian Open v Sydney, kde skončila hned v prvním kole po debaklu s Dominikou Cibulkovou. Nenavázala tak na vzájemnou bilanci, ve které vedla 4-0.

Zakopalová a Birnerová ve Stromovce postupují, Hradecká se odhlásila

ITF PRAHA - Na kurtech TK Sparta Praha ve Stromovce dnes odstartoval nejprestižnější ženský turnaj v Česku. Do podniku s dotací 100 tisíc dolarů vystoupila suverénně nasazená dvojka Klára Zakopalová, kterou napodobila také Eva Birnerová. Zklamání fanouškům připravila Lucie Hradecká, jež se kvůli zranění odhlásila.

Clijstersová a Na Li hladce postupují, drobné potíže řešila Wozniacká

AUSTRALIAN OPEN ženy - Loňské finalistky Australian Open Kim Clijstersová a Na Li v dnešních zápasech druhého kola ztratily dohromady jen pět her a suverénně prolétly mezi dvaatřicítku nejlepších. Mezi tou je i po drobných problémech světová jednička Caroline Wozniacká, naopak překvapivě končí Italka Schiavoneová.

Záhlavová-Strýcová vstup do sezony opět zvládla, Zakopalová vedení neudržela

WTA BRISBANE - Barbora Záhlavová-Strýcová už čtvrtou sezonu po sobě zahájila vítězstvím. Česká tenistka odstartovala turnaj v Brisbane třísetovou výhrou nad Australankou Rogowskou.

Benešová v Maroku postoupila, Zakopalová končí

Poloviční úspěšnost měly dnes na turnaji v marockém Fesu české tenistky. Iveta Benešová potvrdila rostoucí formu a bez problémů porazila osmnáctiletou Australanku Olivii Rogowskou 6-0 6-4. Klára Zakopalová si vedla hůř - Rumunce Olaruové sice vzdorovala téměř tři hodiny, nakonec jí ale podlehla 4-6 6-2 4-6.

Safinová: Zvládla jsem to, a to se počítá

Na US Open je nejvýše nasazená, ale její první zápas tak nevypadal. Dinara Safinová byla v souboji s osmnáctiletou Olivií Rogowskou na pokraji vyřazení, utkání ale dokázala otočit a postoupit o krok dál v cestě za svým prvním grandslamovým titulem. Když tu vyhrál Marat, taky měl problémy od prvního kola, snad jdu v jeho stopách, doufá ruská tenistka.

Z Češek uspěla jen Kvitová. Safinová postup protrpěla

US OPEN ŽENY - Z šesti českých tenistek zvládly úvodní kolo jen dvě. Na Zahlavovou-Strýcovou dnes navázala ještě Petra Kvitová. Naopak už dohrály Šafářová a Hrdinová. O senzaci se málem postarala Australanka Rogowská, jež měla 'na lopatě' světovou jedničku Safinovu. Ruska však nakonec po obrovské dřině postoupila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist