Rybarikova Magdalena

Rybarikova Magdalena

35
žena
Slovensko
Datum nar.:
4. 10. 1988
Výška:
180 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 17.
čtyřhra: - / 50.

Slovenka Rybáriková ve 32 letech ukončila kariéru

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková ukončila v 32 letech profesionální kariéru. O svém rozhodnutí informovala vítězka čtyř turnajů na okruhu WTA ve dvouhře a jednoho ve čtyřhře, která to ve světovém žebříčku dotáhla nejvýš na 17. místo, na Instagramu.

Teprve 15letá Gauffová dál udivuje Wimbledon. Po Venus Williamsové vyřadila i Rybárikovou

WIMBLEDON - Teprve 15letá Cori Gauffová nepřestává udivovat celý Wimbledon. Nejmladší kvalifikantka v jeho historii navázala na skalp pětinásobné šampionky Venus Williamsové vítězstvím nad předloňskou semifinalistkou Magdalénou Rybárikovou. O další životní úspěch se senzace letošního ročníku pokusí proti Poloně Hercogové.

Azarenková si v Monterrey zahraje první finále od narození syna

WTA MONTERREY - Viktoria Azarenková v mexickém Monterrey porazila nasazenou jedničku Němku Angelique Kerberovou, s níž si vylepšila vzájemnou bilanci na 8-1, a poprvé od porodu syna Lea (prosinec 2016) postoupila do finále. V něm ji čeká další souboj bývalých světových jedniček s obhájkyní titulu Garbiñe Muguruzaovou.

Pavljučenkovová v oblíbeném Monterrey řádila. Podruhé v kariéře vyhrála 6-0 6-0

WTA MONTERREY - Anastasia Pavljučenkovová podruhé během necelého roku i v kariéře vyhrála zápas bez ztráty gamu. Včera Ruska nadělila dva kanáry Srbce Ivaně Jorovičové v mexickém Monterrey, ze kterého má ve sbírce čtyři trofeje pro vítězku turnaje.

Babosová finále v Monterrey neobhájí a trápí se dál. Bogdanová letos prohrála i posedmé

WTA MONTERREY - V Mexickém Monterrey se v pondělí představilo několik tenistek, které prožívají nepovedený vstup do sezony. Bývalá šampionka Timea Babosová prohrála už devátý z dvanácti letošních turnajů, Rumunka Ana Bogdanová se první výhry v sezoně nedočkala ani na sedmý pokus. Jen Magdaléna Rybáriková si po obratu připsala druhou letošní výhru.

Siniaková v Miami přehrála Saisai Zheng, Vondroušová vyřadila Strýcovou

WTA MIAMI - Kateřina Siniaková v Miami na pátý pokus prošla do druhého kola. Letos odstartovala hladkým vítězstvím nad Číňankou Saisai Zheng a připsala si teprve třetí výhru v sezoně. V českém souboji uspěla Markéta Vondroušová, která si poradila s Barborou Strýcovou. Obě Češky ve druhém kole čekají nasazené Lotyšky.

Kvitová dokázala zregenerovat a na úvod Australian Open zvládla další noční utkání

AUSTRALIAN OPEN - Petra Kvitová dva dny po úspěšném, nicméně vyčerpávajícím finále v Sydney zvládla vstup do Australian Open. Česká tenistka si necelou hodinu před půlnocí poradila ve dvou setech se Slovenkou Magdalénou Rybárikovou, když už čtvrtý z posledních pěti zápasů během šesti dnů dohrála v nočních hodinách. Ve druhém kole ji čeká Rumunka Beguová.

Vondroušová v Melbourne nedala šanci Rodinové. Strýcová a Siniaková vypadly

AUSTRALIAN OPEN - Markéta Vondroušová se na kurty po zranění třísla vrátila hladkým vítězstvím, když si na úvod Australian Open poradil s Jevgenijí Rodinovou. Naopak další Češkám se nedařilo: Barbora Strýcová podlehla Julii Putincevové a počtvrté v řadě si osmifinále v Melbourne nezahraje, prvním kole neprošla ani Kateřina Siniaková.

Šafářová v Montrealu utekla Gavrilovové 'z lopaty', Plíšková porazila Siniakovou

WTA MONTREAL - Lucie Šafářová v Montrealu navázala na úspěšně zvládnutou kvalifikaci, s Australankou Darjou Gavrilovovou však měla namále. V rozhodujícím setu česká tenistka prohrávala 2-5 a při podání soupeřky čelila mečbolu, ale dokázala ho odvrátit a udržela naději obhájit na Rogers Cupu čtvrtfinále z loňského Toronta. Stejně jako Karolína Plíšková, která si poradila s Kateřinou Siniakovou.

Kvitová obhájila triumf v Birminghamu a získala pátý letošní titul

WTA BIRMINGHAM - Petra Kvitová úspěšně obhájila loňský triumf na turnaji WTA Premier v Birminghamu. Česká tenistka ve finále po obratu porazila Magdalénu Rybárikovou a i páté letošní finále proměnila v titul. Dvojnásobná wimbledonská vítězka si dnes připsala 25. kariérní trofej.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist