Sandgren Tennys

Sandgren Tennys

32
muž
USA
Datum nar.:
22. 7. 1991
Výška:
188 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 264. / 41.
čtyřhra: 454. / 49.

Kolegové a legendy chválí Djokoviče: Bitevní pole mění ve svatyni, pochybnosti v odvahu

Obdiv a respekt si vysloužil srbský tenista Novak Djokovič po zisku sedmého wimbledonského titulu. Bývalá světová jednička a nyní třetí hráč žebříčku porazil ve finále Australana Nicka Kyrgiose 4-6 6-3 6-4 7-6 a na londýnské trávě triumfoval počtvrté za sebou. Ziskem 21. grandslamového titulu se přiblížil rekordu Rafaela Nadala, jenž má o jednu trofej více.

Sandgren přijde o Australian Open. Očkovat se nenechal a na výjimku neměl nárok

Odpůrce očkování proti Covidu-19 Tennys Sandgren nebude kvůli povinnosti očkování startovat na letošním Australian Open. Dvojnásobný americký čtvrtfinalista nezažádal o zdravotní výjimku, neboť prý nesplňoval žádné z kritérií, a dnes se z turnaje odhlásil.

Sandgren po zásahu do rozkroku trefil na turnaji sudího a byl diskvalifikován

Pro amerického tenistu Tennyse Sandgrena skončil challenger v Severní Karolíně diskvalifikací hned v úvodu prvního kola poté, co odpáleným míčkem trefil čárového rozhodčího. Nejvýše nasazený hráč turnaje v Cary ztratil nervy poté, co ho při přípravě na servis zasáhl příliš prudce hozený míček od sběrače do rozkroku.

Deblisté Daniell a Venus získali první tenisovou medaili pro Nový Zéland

OH TOKIO - Nový Zéland má první tenisovou medaili z olympijských her. V Tokiu získali deblový bronz Marcus Daniell a Michael Venus po výhře 7-6 6-2 nad Američany Austinem Krajickem a Tennysem Sandgrenem.

Nadal a Djokovič na úvod French Open vyhráli bez ztráty setu

FRENCH OPEN - Třináctinásobný šampion Rafael Nadal vykročil na Roland Garros za obhajobou titulu a ziskem rekordní 14. trofeje hladkou výhrou nad Alexejem Popyrinem. Australského tenistu na pařížské antuce porazil 6-3 6-2 7-6. Bez problémů postoupil i Srb Novak Djokovič. Světová jednička zdolal ve večerním utkání bez diváků Američana Tennyse Sandrena 6-2 6-4 6-2.

Zverev v Acapulku začal hladkou výhrou, Korda vyřadil Čiliče

ATP ACAPULCO - Alexander Zverev na úvod turnaje ATP 500 v Acapulku potvrdil roli favorita proti sedmnáctiletému Španělovi Carlosi Alcarazovi. Do druhého kola postoupili i John Isner, který se na kurty vrátil po dvou měsících, či Sebastian Korda, jenž si připsal skalp MarinaČiliče.

Sandgren i přes pozitivní test odletěl do Melbourne. Australian Open rychle upravilo podmínky

Tennys Sandgren na sociálních sítích prozradil, že mohl spolu s dalšími účastníky únorového Australian Open odletět speciálem z Los Angeles do Melbourne, přestože měl pozitivní test na koronavirus. Vedení Australian Open na situaci rychle reagovalo změnou podmínek, aby americký tenista o Australian Open nepřišel.

Veselý v Nur-Sultanu vyřadil nasazenou pětku Sandgrena a zahraje si o čtvrtfinále

ATP NUR-SULTAN - Jiří Veselý zahájil své působení na novém halovém podniku v kazašském Nur-Sultanu vítězstvím nad Tennysem Sandgrenem, nasazenou pětku bez ztráty podání a po odvráceném setbolu v tie-breaku druhé sady porazil ve dvou setech. Jeho dalším soupeřem bude Egor Gerasimov.

Exhibici v Miami vyhrál Sandgren, ve finále smetl Querreyho

EXHIBICE MIAMI - V Miami se v uplynulých třech dnech uskutečnil exhibiční turnaj osmi tenistů, kteří hráli podle pravidel Fast4 Tennis. Soutěží Altec Styslinger Tennis Exhibition prošel neporažený Tennys Sandgren, který postupně porazil Aragoneho, Nakashimu a ve finále přehrál Sama Querreyho.

Malé turnaje začnou také na Floridě. O body do žebříčku UTR si zahrají Berrettini či Riskeová

Po Německu se malé tenisové turnaje rozběhnou také ve Spojených státech amerických. Chystané třídenní akce ve West Palm Beach však budou mít nepoměrně lepší obsazení než exhibiční soutěž v městečku Höhr-Grenzhausen poblíž Koblenze, která začala v pátek. Největší hvězdou na Floridě bude osmý hráč světového žebříčku Matteo Berrettini z Itálie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist