Santillan Akira

Santillan Akira

26
muž
Austrálie
Datum nar.:
22. 5. 1997
Výška:
180 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 439. / 144.
čtyřhra: 290. / 197.

Kolář ve Splitu nasedl na vítěznou vlnu z Portugalska. O čtvrtfinále se utká s Kokkinakisem

CHALLENGER SPLIT - Zdeněk Kolář dva dny po premiérovém triumfu na challengeru v portugalském Oeires vstoupil vítězně do dalšího antukového turnaje v chorvatském Splitu. Čtyřiadvacetiletý Čech si dnes připsal šesté vítězství v řadě poté, co mu za stavu 6-2 a 5-0 vzdal australský kvalifikant Akira Santillan.

Berdych v Mexiku potvrdil roli favorita a je ve čtvrtfinále

ATP LOS CABOS - Tomáš Berdych při své premiéře na turnaji v Mexiku potvrdil roli favorita. Nejvýše nasazený Čech přehrál za necelou hodinu hry australského kvalifikanta Akiru Santillana a postoupil do čtvrtfinále. V něm se utká s oblíbeným soupeřem Adrianem Mannarinem z Francie.

Štěpánek v kvalifikaci neprohrál už na šesti turnajích v řadě

ATP TOKIO - Radek Štěpánek neprohrál v kvalifikacích turnajů ATP už čtrnáct utkání po sobě. Tento víkend v Tokiu si poradil stejně jako před týdnem v Chengdu s dvěma japonskými soupeři a po dnešní výhře nad Akirou Santillanem se již může těšit na start v hlavní soutěži podniku ATP 500. V 1. kole narazí na Francouze Roberta.

Veselý si v Shenzhenu poradil s Andújarem, Rosol dohrál

Jiří Veselý se po zranění vrátil na okruh ATP vítězně. V čínském Shenzhenu potvrdil roli favorita proti Španělu Andújarovi a postoupil do 2. kola. Do něj se neprobojoval Lukáš Rosol, který navzdory 24 nastříleným esům podlehl v třísetové bitvě Kazachu Kukuškinovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist