Schwank Eduardo

Schwank Eduardo

37
muž
Argentina
Datum nar.:
23. 4. 1986
Výška:
183 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 48.
čtyřhra: - / 14.

Berdych se Štěpánkem vyhráli čtyřhru a tenisty dělí bod od finále

České tenisty dělí bod od postupu do finále Davisova poháru. Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem dnes porazili ve čtyřhře pár Carlos Berlocq, Eduardo Schwank 6-3 6-4 a 6-3 a dostali výběr kapitána Jaroslava Navrátila v semifinále soutěže v Buenos Aires do vedení nad Argentinou 2-1 na zápasy.

Davis Cup: Berdycha se Štěpánkem doplní Rosol a Minář

Čerstvého čtvrtfinalistu grandslamového US Open Tomáše Berdycha, Radka Štěpánka, Lukáše Rosola a Iva Mináře nominoval kapitán Jaroslav Navrátil pro semifinále Davis Cupu v Argentině. Český tým to oznámil na svých facebookových stránkách.

Južnyj se divákům omluvil za slabý výkon ještě během zápasu, všichni favorité dnes uspěli

Ruský tenista Michail Južnyj byl tak zahanbený ze svého slabého výkonu proti Davidu Ferrerovi ve třetím kole Roland Garros, že cítil potřebu omluvit se divákům ještě během zápasu, který se Španělem hladce prohrál 0-6, 2-6 a 2-6.

7. den na Roland Garros: Kvitová, Zakopalová či Nadal o osmifinále

České tenistky Petra Kvitová a Klára Zakopalová dnes budou hrát o postup do osmifinále Roland Garros. Třetí zápas na letošním antukovém grandslamu čeká také například Rafaela Nadala nebo Rusku Marii Šarapovovou.

Rosol v Paříži končí. Nadal do dalšího kola prolétl, zraněný Murray otočil zápas

Lukáš Rosol na French Open loňské třetí kolo letos nezopakuje. Český tenista dnes sice odehrál s favorizovaným Argentincem Mónakem dva vyrovnané sety, nezvládl ale tie-breaky a prohrál 6-7 0-6 6-7. Vedle Mónaka postoupili také obhájce titulu Rafael Nadal a Brit Murray, který svůj zápas s Jarkkem Nieminenem dohrál i přes bolesti zad.

Argentinci otočili čtyřhru, v Německu si už zajistili rychlý postup

DAVIS CUP - Jednou ze čtyř zemí, která si postup do čtvrtfinále zajistila už po sobotní čtyřhře, je tak trochu překvapivě i Argentina. Ta ještě neprohrála na antuce v Německu, když rozhodující třetí bod získali Nalbandian se Schwankem. Ti přitom v zápase čtyřhry prohrávali už 0-2 na sety. V pátečních dvouhrách uspěli Mónaco a Nalbandian.

Argentinci vykřesali naději, vyhráli čtyřhru

Španělští tenisté nevyužili ve finálovém souboji Davis Cupu proti Argentině první mečbol a na třetí triumf v posledních čtyřech letech zatím nedosáhli. Hosty udrželi ve hře David Nalbandian s Eduardem Schwankem, kteří v dnešní čtyřhře zaslouženě porazili španělskou dvojici Verdasco/López 6-4 6-2 a 6-3.

Davis Cup: Finále zahájí Nadal s Monakem

Bez Davida Nalbandiana odstartují zítra Argentinci finále Davis Cupu proti domácím Španělům. Jihoameričané nominovali do prvního dne vedle týmové jedničky Juana-Martína del Potra Juana Monaka, kterého čeká na úvod duel s Rafaelem Nadalem. Po nich se o druhý bod poperou Del Potro s Davidem Ferrerem. Rozhodl o tom dnešní los.

Davis Cup: Argentinská sestava je bez překvapení

V nejsilnějším možném složení by měli letět argentinští tenisté do Španělska, kde se na začátku prosince pokusí vybojovat daviscupovou trofej. Ve výběru Jihoameričanů by neměl chybět 11. hráč světa Juan Martín del Potro, vedle něhož kapitán Vazquez předběžně nominoval Davida Nalbandiana, Juana Monaka, Juana Ignacia Chelu a Eduarda Schwanka.

Smíšená čtyřhra kořistí amerických teenagerů Oudinové se Sockem

US OPEN mix - Devatenáctiletá Melanie Oudinová s ještě o rok mladším Jackem Sockem se stali překvapivými vítězi smíšené čtyřhry na US Open. Američané ve finále zdolali 7-6 4-6 10-8 osmý nasazený pár Giselu Dulkovou a Eduarda Schwanka z Argentiny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist