Seppi Andreas

Seppi Andreas

40
muž
Itálie
Datum nar.:
21. 2. 1984
Výška:
191 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 18.
čtyřhra: - / 50.

Miami: Bouzková v kvalifikaci utekla z mečbolu, Macháč podlehl Seppimu

WTA & ATP MIAMI - S poloviční úspěšností vstoupily do kvalifikace prestižního turnaje v Miami čeští tenisté. Zatímco Tomáš Macháč neudržel vedení proti italskému veteránovi Andreasi Seppimu, Marie Bouzková se týden po zranění kotníku vrátila obratem a odvrácením mečbolu proti Anastasii Gasanovové.

Veselý na challengeru v Mouilleronu-Le-Captif postoupil po roce a půl do finále

CHALLENGER MOUILLERON-LE-CAPTIF - Jiří Veselý na halovém challengeru ve francouzském Mouilleronu-Le-Captif porazil 6-4 7-6 italského veterána Andrease Seppiho, poprvé v sezoně vyhrál čtyři zápasy po sobě a poprvé od loňského února, kdy podruhé v kariéře vyhrál turnaj ATP, postoupil do finále. O celkově 8. titul z challengerů se utká se Slovákem Norbertem Gombosem.

Veselý je potřetí během měsíce v semifinále a zahraje si o první letošní finále

CHALLENGER MOUILLERON-LE-CAPTIF - Jiří Veselý druhý týden po sobě postoupil na challengerech ve Francii do semifinále a vyrovnal své letošní maximum. V Mouilleronu-Le-Captif se do něj dostal poté, co ve čtvrtfinále vedl nad Němcem Matsem Moraingem 4-1 a soupeř vzdal. O první finále od loňského února se utká s italským veteránem Andreasem Seppim.

Veselý na challengeru v Mouilleronu-Le-Captif potvrdil roli favorita a postoupil do čtvrtfinále

CHALLENGER MOUILLERON-LE-CAPTIF - Jiří Veselý na halovém challengeru ve francouzském Mouilleronu-Le-Captif porazil 6-2 6-4 domácího Harolda Mayota a postoupil do čtvrtfinále. V něm se druhý nasazený Čech utká s Němcem Matsem Moraingem.

Trápící se Kokkinakis v Los Cabos nevyužil mečbol proti Kudlovi

ATP LOS CABOS - Thanasi Kokkinakis v Los Cabos čtvrtfinále z roku 2019 neobhájí. 25letý Australan, který si před čtyřmi lety v Mexiku zahrál své jediné finále na okruhu ATP, v prvním kole podlehl po nevyužití mečbolu a více než hodinách boje 6-4 6-7 6-7 Američanu Denisi Kudlovi.

Edmund v New Yorku vyhrál finále se Seppim a i druhý titul slaví v hale

ATP NEW YORK - Kyle Edmund při svém debutu ovládl podnik v New Yorku a ve svém třetím finále na turnajích ATP získal druhý titul, i druhý triumf slaví v hale. Pětadvacetiletý Brit ve finále přehrál o deset let staršího Andrease Seppiho, který se své první trofeje od října 2012 nedočkal, a vyhrál s italským veteránem i pátý souboj na tvrdém povrchu.

Veterán Seppi v New Yorku zastavil kvalifikanta Junga a proti Edmundovi zaútočí na první titul po osmi letech

ATP NEW YORK - Andreas Seppi v newyorské hale zastavil kvalifikanta Jasona Junga, který odehrál své premiérové semifinále na turnajích ATP, a poprvé od loňského ledna postoupil do finále. O svůj čtvrtý triumf, první od října 2012, se italský veterán popere s Kylem Edmundem. Britský tenista jasně přehrál Miomira Kecmanoviče ze Srbska.

Jung v New Yorku vyřadil oba bývalé šampiony a je poprvé v semifinále

ATP NEW YORK - Jason Jung na černém povrchu v hale v New Yorku vyřadil oba vítěze prvních dvou ročníků. Po Andersonovi si tenista z Tchajwanu poradil i s domácím obhájcem titulu Reillym Opelkou a ve 30 letech postoupil poprvé do semifinále turnaje ATP. V něm vyzve o pět let staršího Itala Andrease Seppiho.

Bautista si v Zhuhai poradil se Seppim a přerušil sérii pěti čtvrtfinálových neúspěchů

ATP ZHUHAI - Roberto Bautista si v Zhuhai poradil s Andreasem Seppim, přerušil sérii pěti čtvrtfinálových porážek na turnajích ATP a poprvé od května na nich postoupil mezi nejlepší kvarteto. O druhé letošní a celkově 17. finále bude semifinalista letošního Wimbledonu bojovat proti Alexovi de Minaurovi.

Berdych ve Winston-Salemu porazil Seppiho a ukončil půl roku dlouhé čekání na výhru

ATP WINSTON-SALEM - Tomáš Berdych odehrál teprve druhý zápas za posledních pět měsíců a ve Winston-Salemu ukončil půl roku dlouhé čekání na vítězství. Český tenista, který dlouhodobě laboroval s bolestmi zad, porazil ve třech setech Itala Andrease Seppiho, s nímž si vylepšil vzájemnou bilanci na 9-2. Ve druhém kole se střetne se Srbem Filipem Krajinovičem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist