Serra Florent

Serra Florent

43
muž
Francie
Datum nar.:
28. 2. 1981
Výška:
180 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 36.
čtyřhra: - / 109.

Querrey vítězí i ve Washingtonu, Fish nabírá formu

ATP WASHINGTON - Samu Querreymu se po triumfu v Los Angeles daří i ve Washingtonu. V metropoli Spojených států amerických postoupil do čtvrtfinále, stejně tak se to povedlo i dalším favoritům Mardymu Fishovi, Xavieru Malissovi a Kevinu Andersonovi.

Ljubičič si k postupu pomohl 27 esy, v Marseille dohráli Seppi i Nieminen

ATP MARSEILLE - Před týdnem Ivan Ljubičič překvapivě vypadl hned v 1. kole, v Marseille už ale další zaváhání nepřipustil. Domácího Florenta Serru porazil i v pátém vzájemném střetnutí a postoupil do 2. kola. Do něj se trochu nečekaně nedostali osmý nasazený Ital Seppi ani Fin Nieminen.

Berdych odstartoval v Montpellier svižně, smetl Serru

Ve velkém stylu zahájil Tomáš Berdych v Montpellier cestu za prvním letošním titulem. Největší favorit turnaje se proti domácímu Florentu Serrovi zdržel na kurtu necelou hodinu a po výhře 6-0 6-2 je ve čtvrtfinále. V něm ho čeká další Francouz Mahut.

López za pomoci 19 es neztratil podání. V Montpellieru se favoritům daří

ATP MONTPELLIER - V hale v Montpellieru se nasazeným tenistům zatím daří. Turnajová pětka Feliciano López si v úvodním zápase pomohl i 19 esy, sedmička Philipp Kohlschreiber se zase dočkal úspěšné odvety proti Rochusovi.

Berdych zvládl drama, v premiéře na trávě odvracel mečboly

ATP HALLE - V prvním utkání na trávě od loňského finále ve Wimbledonu se Tomáš Berdych pořádně zapotil. V německém Halle proti Belgičanu Bemelmansovi čelil čtyřem mečbolům, než nakonec po dramatickém rozuzlení druhé sady zvítězil 5-7 7-6 6-4. O čtvrtfinále si Berdych zahraje s krajanem Hernychem.

V Praze si o semifinále zahraje Minář proti Hájkovi. Postupuje i González

CHALLENGER PRAHA - Minimálně jeden český tenista si v sobotu na antukových kurtech pražské Štvanice zahraje o finále. Ve čtvrtfinále na sebe totiž narazí domácí Ivo Minář a Jan Hájek, kteří dnes zvládli zápasy druhého kola challengerového turnaje. Podobně se vedlo také Chilanu Fernandu Gonzálezovi.

Berdych v Paříži ožívá! Štěpánek ještě neztratil podání

ATP PAŘÍŽ - Českým tenistům se v Paříži opět daří. Tomáš Berdych, jenž před pěti lety v hale Bercy získal svůj jediný titul z turnaje Masters, po více než dvou měsících nadchnul svou hou a deklasoval domácího Serru. Finalista z roku 2004 Radek Štěpánek si zase poradil s nasazeným Almagrem a ve dvou zápasech ještě neztratil své podání.

Vinciguerra po roce vyhrál, čeká ho favorizovaný krajan Söderling

ATP BASTAD - Andreas Vinciguerra po roce vyhrál zápas na okruhu ATP. Bývalý velký talent švédského tenisu dostal divokou kartu na domácím turnaji v Bastadu a díky výhře nad Brandsem se může těšit na reprízu loňského semifinále s krajanem Söderlingem.

Federer s Nadalem září dál, prochází bez ztráty setu

Jako příprava na nadcházející těžší souboje vypadají v Paříži dosavadní zápasy dvou hráčů, kteří se podělili o posledních pět titulů z French Open. Obhájce titulu Roger Federer ani dnes neztratil set a proti Němci Reisterovi dokonce nemusel odvracet jediný brejkbol. Suverénně postoupil i čtyřnásobný vítěz Roland Garros Rafael Nadal.

Söderlingovi se příprava na French Open nepovedla, selhal i v Nice

ATP NICE - Za pár dní Robin Söderling vykročí na Roland Garros za obhájením životního úspěchu. Generálka před antukovým grandslamem se však švédskému tenistovi nepovedla. Nejvýše nasazený hráč turnaje v Nice ve třech setech podlehl Olivieru Rochusovi z Belgie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist