Seyboth Wild Thiago

Seyboth Wild Thiago

24
muž
Brazílie
Datum nar.:
10. 3. 2000
Výška:
185 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 67. / 65.
čtyřhra: 471. / 116.

Český tenista projde kvalifikací US Open. V závěrečném kole se střetnou Menšík a Kolář

US OPEN - Kvalifikaci US Open druhý den po sobě výrazně komplikoval déšť a oproti původnímu plánu se bude muset dohrávat v sobotu. Skvěle se s těžkými podmínkami vypořádávají čeští tenisté, kteří si už zajistili minimálně jedno další místo v hlavní soutěži. I ve svém druhém vystoupení totiž v New Yorku uspěli Jakub Menšík (17) a Zdeněk Kolář (26), kteří v závěrečném kole svedou vzájemný souboj o start na posledním grandslamu sezony. Ve třetím kole je také Tomáš Macháč (22), jenž vyřadil bývalého finalistu Kevina Andersona z JAR.

Knírek a forhend jako smrtící zbraň. Kde se vzal Seyboth Wild?

Možná to byla jedna z mála senzací, na které se brzy zapomene. Možná ale také předzvěst toho, že se jeden velmi talentovaný tenista konečně dočkal prolomení prokletí. Thiago Seyboth Wild (23) si v úterý na Roland Garros řekl o pozornost. Daniila Medveděva (27), světovou dvojku a čerstvého vítěze římského antukového Masters, vyřadil v pětisetové bitvě.

Medveděv na první antukový triumf nenavázal. V Paříži prohrál 1. kolo se Seybothem

FRENCH OPEN - Daniil Medveděv na French Open na premiérový antukový triumf z Masters v Římě nenavázal. Už popáté ze sedmi účastí končí v Paříží hned po svém úvodním vystoupení, letos v něm druhý tenista světa překvapivě podlehl po čtyřech a čtvrt hodinách boje 6:7, 7:6, 6:2, 3:6, 4:6 hráči ze druhé světové stovky Thiagu Seybothovi. Brazilec si při debutu na Roland Garros připsal životní skalp i premiérovou výhru na grandslamu.

Kopřiva začal vítězně i v Brazílii. V Campinasu postoupil přes Gabašviliho

CHALLENGER CAMPINAS - Vít Kopřiva i na třetím challengeru v Jižní Americe prošel prvním kolem. V brazilském Campinasu 23letý Čech začal skalpem Rusa Tejmuraze Gabašviliho, nad kterým vedl 7-5 a 5-3 ve chvíli, kdy soupeř vzdal.

Překvapivý šampion ze Santiaga Brazilec Seyboth neukončil sérii porážek ani doma v Sao Paulu

CHALLENGER SAO PAULO - Thiago Seyboth sice v březnu na antuce v chilském Santiagu nečekaně získal první titul na okruhu ATP a v září si zahrál finále na challengeru Aix en Provence, ale na ostatních dvanácti turnajích zaznamenal jedinou výhru. Včera na domácím antukovém challengeru v Sao Paulu druhý nasazený brazilský mladík podlehl ve třech setech krajanu Orlandu Luzovi a utrpěl šestou porážku v řadě.

Seyboth Wild je vyšetřován kvůli porušení karantény

Thiago Seyboth Wild je dosud oficiálně jediným pozitivně testovaným tenistou na koronavirus. Dvacetiletý Brazilec, který nedávno získal svůj premiérový titul na okruhu ATP, nyní čelí obvinění z porušení pravidel povinné karantény. Těm se však brání a označil je za lživé.

Seyboth Wild není jediným nakaženým tenistou, myslí si Davenportová

Bývalá světová jednička Lindsay Davenportová si myslí, že Thiago Seyboth Wild není vzhledem k eskalující pandemii koronaviru jediným nakaženým tenistou. Expertka americké televizní stanice Tennis Channel nicméně brazilského mladíka chválí, že jako zatím jediný informaci zveřejnil.

Dvacetiletý Seyboth Wild je prvním nakaženým tenistou

Thiago Seyboth Wild, který před necelým měsícem na novém antukovém turnaji ATP v chilském Santiagu získal svůj premiérový titul na hlavním okruhu, je prvním pozitivně testovaným tenistou na koronavirus.

Kvitová si po finále v Dauhá o příčku pohoršila, Thiem narušil nadvládu Big 3

Petra Kvitová se v katarském Dauhá dostala až do finále, přesto si v žebříčku o jednu příčku pohoršila a je světovou dvanáctkou. Českou tenistku přeskočila její finálová přemožitelka Aryna Sabalenková. Dominic Thiem ve světovém hodnocení přeskočil Rogera Federera, je poprvé světovou trojkou a narušil tak nadvládu Big 3 v žebříčku ATP.

Seyboth v Santiagu proměnil divokou kartu v první titul. V 19 letech se stal nejmladším brazilským šampionem

ATP SANTIAGO - Na divokou kartu startující Thiago Seyboth ve finále antukového turnaje v chilském Santiagu zdolal 2-1 na sety o dva roky staršího Nora Caspera Ruuda a v 19 letech se stal nejmladším brazilským vítězem podniku ATP.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist