Soler-Espinosa Silvia

Soler-Espinosa Silvia

36
žena
Španělsko
Datum nar.:
19. 11. 1987
Výška:
169 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 54.
čtyřhra: - / 39.

Španělka Solerová-Espinosaová ve 32 letech ukončila kariéru

Silvia Solerová-Espinosaová se na tenisové kurty po koronavirové pauze nevrátí. Španělská tenistka, jejímž žebříčkovým maximem je 54. místo, ukončila kariéru ve 32 letech.

Kristýna Plíšková v Dubaji otočila zápas s nasazenou Vinciovou

WTA DUBAJ - Kristýna Plíšková si v Dubaji připsala skalp šestnácté nasazené Italky Roberty Vinciové. Česká tenistka sice prohrávala 3-6 a 1-3 a byla tři fiftýny od porážky, ale vývoj otočila a na štědře dotovaném turnaji WTA Premier 5 postoupila do druhého kola.

Štěpánek porazil Nišioku, vybojoval účast na Roland Garros

Radek Štěpánek si i letos zahraje na French Open, na kterém nechyběl od roku 2011. Český tenista si vybojoval účast na antukovém grandslamu v kvalifikaci, v jejímž posledním kole dnes porazil Japonce Nišioku. Stejně úspěšná byla i Kateřina Siniaková.

Falconiová a Solerová se v Bogotě utkají o svůj první titul

WTA BÓGOTA - Američanka ekvádorského původu Irina Falconiová na antuce v kolumbijské Bogotě vyřadila bývalou šampionku Laru Arruabarrenaovou a poprvé v kariéře postoupila do finále turnaje WTA ve dvouhře. Narazí v něm na další Španělku Silvii Solerovou, která bude rovněž usilovat o svou první singlovou trofej.

Arruabarrenaová v Bógotě prosvištěla do semifinále

WTA BÓGOTA - Lara Arruabarenaová doslova prolétla do semifinále antukového turnaje v Bógotě. Bývalá španělská šampionka prohrála ve třech zápasech pouhých pět gamů, když ve čtvrtfinále smetla Američanku Vickeryovou. Zbylé tři semifinalistky v Kolumbii usilují o první trofej z turnaje WTA ve dvouhře.

Martincová prohrála první letošní zápas na okruhu WTA

WTA BÓGOTA - Tereza Martincová svůj první letošní zápas na okruhu WTA prohrála. Na antuce v kolumbijské Bógotě podlehla ve dvou setech Španělce Silvii Solerové.

Kvitová v Paříži vybojovala i druhou výhru, Plíšková ve druhém kole zklamala

FRENCH OPEN - Petra Kvitová se znovu úspěšně poprala s měkkými kurty a pomalými míčky na Roland Garros a po dalším třísetovém vítězství postoupila přes Španělku Silvii Solerovou-Espinosaovou do třetího kola. Do něj se poprvé v Paříži nedostala Lucie Hradecká, jež neuspěla proti Azarenkové, Denisa Allertová, Tereza Smitková a překvapivě ani Karolína Plíšková, která podlehla Mituové.

5. den na Roland Garros: Zápas druhého kola čeká Kvitovou a další čtyři Češky

Petra Kvitová a další čtyři české tenistky se představí v zápasech 2. kola čtvrtečního programu grandslamového Roland Garros. Česká jednička bude na kurtu Suzanne Lenglenové hrát se Španělkou Solerovou od 11:00, po nich se postupně představí obě světové jedničky Serena Williamsová a Novak Djokovič.

Koukalová se Smitkovou postupují, Voráčové v Norimberku vítězství uniklo

Dvojnásobné zastoupení bude mít český tenis ve druhém kole turnaje v Norimberku. Svůj úvodní zápas dnes po boji vyhrály Tereza Smitková i Klára Koukalová, kterou v utkání o čtvrtfinále čeká druhá nasazená Angelique Kerberová. Mimo hru už je po dnešku Renata Voráčová, jíž těsně uniklo první vítězství na okruhu WTA od roku 2013.

Strýcová se oklepala z kanára proti Bouchardové, postoupily i Kvitová a Plíšková

WTA MADRID - Prvním kolem turnaje v Madridu prošly všechny čtyři české tenistky. Barbora Strýcová se dnes ve čtvrtém vzájemném souboji s Eugenií Bouchardovou dočkala první výhry, když trápící se Kanaďanku zdolala i přesto, že prohrávala 0-6 a 1-3. Ve Španělsku postoupila po obratu i Petra Kvitová a nezaváhala ani čerstvá šampionka z Prahy Karolína Plíšková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist