Sousa Pedro

Sousa Pedro

35
muž
Portugalsko
Datum nar.:
27. 5. 1988
Výška:
180 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1156. / 99.
čtyřhra: - / 105.

Kolář ve Splitu nasedl na vítěznou vlnu z Portugalska. O čtvrtfinále se utká s Kokkinakisem

CHALLENGER SPLIT - Zdeněk Kolář dva dny po premiérovém triumfu na challengeru v portugalském Oeires vstoupil vítězně do dalšího antukového turnaje v chorvatském Splitu. Čtyřiadvacetiletý Čech si dnes připsal šesté vítězství v řadě poté, co mu za stavu 6-2 a 5-0 vzdal australský kvalifikant Akira Santillan.

3 hodiny a 47 minut. Jednička Coria v Ekvádoru prohrál maratónskou bitvu po nevyužití pěti mečbolů

CHALLENGER GUAYAQUIL - 91. hráč světa Federico Coria od postupu do 3. kola French Open už na pátém turnaji v řadě nezvládl svůj úvodní zápas v hlavní soutěži. Naposledy neuspěl na antukovém challengeru v ekvádorském Guayaquilu, kde nejvýše nasazený Argentinec podlehl po nevyužití pěti mečbolů a 3 hodinách a 47 minutách boje 6-7 7-6 6-7 Španělu Oriolu Rocovi.

Kolář ve Splitu skončil ve druhém kole na jedničce Sousovi

CHALLENGER SPLIT - Zdeněk Kolář ve druhém kole antukového challengeru ve Splitu nepřekvapil. S nejvýše nasazeným Portugalcem Pedrem Sousou prohrál 1-6 6-3 2-6.

Kolář si na challengeru ve Splitu poradil s Kruegerem a přerušil sérii tří porážek

CHALLENGER SPLIT - Zdeněk Kolář začal na challengeru v chorvatském Splitu dvousetovým vítězstvím nad Američanem Mitchellem Kruegerem a přerušil sérii tří porážek. O postup do čtvrtfinále si zahraje s turnajovou jedničkou Portugalcem Pedrem Sousou.

Ruud v Buenos Aires ve finále přehrál Pedra Sousu a poprvé vyhrál turnaj ATP

ATP BUENOS AIRES - Casper Ruud na antuce v Buenos Aires potvrdil velmi dobrou letošní formu a slaví svůj premiérový titul na turnajích ATP. Jednadvacetiletý talent ve finále přehrál zraněného lucky losera Pedra Sousu, který nikdy předtím na hlavním okruhu neprošel ani do čtvrtfinále. V pondělí se stane žebříčkově nejvýše postaveným norským tenistou v historii.

Ruud otočil semifinále proti Londerovi. Schwartzman 'pustil' Pedra Sousu do prvního finále bez boje

ATP BUENOS AIRES - Casper Ruud na antuce v Buenos Aires otočil souboj s domácím Juanem Ignaciem Londerou a podruhé v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. O premiérový titul si 21letý Nor zahraje s o deset let starším Portugalcem Pedrem Sousou, jenž je ve finále poprvé po odstoupení domácí nasazené jedničky Diega Schwartzmana.

Schwartzman v antukovém maratónu přežil čtyři mečboly proti Cuevasovi

ATP BUENOS AIRES - Diego Schwartzman na domácí půdě v Buenos Airtes přerušil sérii tří antukových porážek s Pablem Cuevasem. Nejvýše nasazený Argentinec ale ve čtvrtfinálovém utkání vyhrál až po odvrácení čtyř mečbolů a více než třech a půl hodinách boje, během kterého bojoval s bolestmi třísel. O finále se utká s lucky loserem Pedrem Sousou z Portugalska, jenž v Argentině během pár dnů zdvojnásobil počet svých výher na okruhu ATP.

Veselý v Pullachu dva zápasy za den nezvládl, ve čtvrtfinále vzdal

CHALLENGER PULLACH - Jiří Veselý na antukovém challengeru v německém Pullachu skončil ve čtvrtfinále. Český tenista v pátek nejprve uspěl v náročné dohrávce druhého kola proti Belgičanu Coppejansovi, ale následné čtvrtfinále proti Pedru Sousovi nedohrál.

Šafránek v Liberci své první challengerové finále opět nevybojoval. Kolář triumfoval ve čtyřhře

CHALLENGER LIBEREC - Václav Šafránek si na domácí antuce v Liberci zahrál po roce v semifinále challengeru, premiérové finále ale vybojovat znovu nedokázal. Třiadvacetiletého Čecha vyřadil Brazilec Guilhermo Clézar, který otočil nepříznivý vývoj zápasu a zahraje si o svůj třetí titul. Turnaj ve čtyřhře vyhráli domácí Zdeněk Kolář s Litevcem Grigelisem.

V Liberci dnes dohráli Rosol i Michnev

CHALLENGER LIBEREC - Českým tenistům se na domácím challengeru v Liberci nedaří. Do čtvrtfinále zatím nepostoupil žádný z nich, druhé kolo dnes bylo konečným pro Lukáše Rosola i Petra Michneva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist