Stebe Cedrik-Marcel

Stebe Cedrik-Marcel

33
muž
Německo
Datum nar.:
9. 10. 1990
Výška:
183 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 71.
čtyřhra: - / 126.

Raonic v Delray Beach nezaváhal, ve čtvrtfinále ho čeká Johnson

ATP DELRAY BEACH - Milos Raonic v Delray Beach neztratil set ani ve svém druhém vystoupení. Po výhře nad Němcem Cedrikem-Marcelem Stebem postoupil do čtvrtfinále, v němž se utká se svým předloňským přemožitelem Američanem Stevem Johnsonem. Američan ve 2. kole zdolal krajana Jacka Socka.

Ramos ovládl Gstaad bez ztráty setu a má druhý titul

ATP GSTAAD - Albert Ramos prošel antukovým turnajem ve švýcarském Gstaadu bez jediného ztraceného setu. Pro svůj druhý titul si Španěl došel po finálové výhře nad Němcem Cedrikem-Marcelem Stebem.

Stebe dnes ve Gstaadu zvládl čtvrtfinále i premiérové semifinále na okruhu ATP

ATP GSTAAD - Cedrik-Marcel Stebe dnes na antuce ve švýcarském Gstaadu vyhrál dva třísetové duely a po premiérovém semifinále na okruhu ATP se může těšit i na zítřejší finále. V něm se osmadvacetiletý Němec, jehož kariéru přerušily dvě dlouhé pauzy zaviněné zraněním, utká se Španělem Albertem Ramosem.

Veselý v Umagu zvládl tříhodinovou bitvu a postoupil do druhého kola

ATP UMAG - Jiří Veselý se v prvním kole turnaje v chorvatském Umagu pořádně zapotil. Český tenista přehrál momentálně až 453. hráče světa Cerdika-Marcela Stebeho až po více jak třech hodinách boje 7-6 3-6 7-6. Ve druhém kole Veselý narazí na Andujara, nebo osmého nasazeného Argentince Mayera.

Němce Stebeho vyřadila ze hry další operace. Chirurgové mu opravovali zápěstí

Kariéru Cedrika-Marcela Stebeho podruhé přerušilo vážné zranění. Necelé dva roky poté, co se zotavil po dvou a půlroční pauze zaviněné operací kyčle, musel na chirurgický zákrok znovu. Tentokrát řeší problémy s pravým zápěstím a musí se připravit na další dlouhou rekonvalescenci.

Nišikori v Ženevě přežil tři mečboly proti Andersonovi

ATP ŽENEVA - Kei Nišikori měl ve čtvrtfinále antukového turnaje v Ženevě namále, když Jihoafričana Kevina Andersona udolal až po odvrácení tří mečbolů v řadě. Otáčet zápas musel i domácí obhájce titulu Stan Wawrinka.

Hamburk: Šátral se poprvé kvalifikoval na turnaj ATP. Mertl neuspěl ani na 44. pokus

ATP HAMBURK - Jan Šátral si poprvé v kariéře zahraje hlavní soutěž na okruhu ATP. Pětadvacetiletý Čech se kvalifikoval na antukový turnaj ATP 500 v německém Hamburku, když v rozhodujícím druhém kole kvalifikace porazil Němce Cedrika-Marcela Stebeho, a může se těšit na souboj s Almagrem. Naopak Jan Mertl v kvalifikaci neuspěl ani na 44. pokus.

Hernych v Halle dohrál, Monfils byl nad jeho síly

Český tenista Jan Hernych nestačil na turnaji v německém Halle na Gaëla Monfilse a vypadl ve druhém kole. Francouzskému favoritovi, jenž před dvěma týdny vyřadil na úvod Roland Garros Tomáše Berycha, dnes podlehl po setech 2-6 a 3-6.

Extraliga: Berdych s Kvitovou prohráli, Prostějov ale zápas otočil

Nejlepší čeští tenisté Tomáš Berdych a Petra Kvitová dnes nečekaně prohráli své zápasy v extralize. Agrofert Prostějov tak v semifinálové skupině A prohrával na úvod s Lasvitem 0:2, zahraniční hráči v týmu obhájce titulu ale následně vývoj otočili a po dvouhrách už Prostějov vedl 4:2.

Rosol porazil Troického, o čtvrtfinále se utká s Ramosem

ATP HAMBURK - Lukáš Rosol na šestém turnaji ATP v řadě zvládá své úvodní vystoupení. Český tenista dnes na antuce v Hamburku otočil vývoj utkání proti osmému nasazenému Viktoru Troickému a zahraje si o své druhé čtvrtfinále na okruhu. Jeho příštím soupeřem bude Španěl Albert Ramos.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist