Stojanovic Nina

Stojanovic Nina

27
žena
Srbsko
Datum nar.:
30. 7. 1996
Výška:
176 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 81.
čtyřhra: - / 37.

Čtyřhru na tenisovém Prague Open ovládly Hradecká s Bouzkovou. Vítězíme, protože jsme si sedly, na kurtu máme pohodu

LIVESPORT PRAGUE OPEN - Lucie Hradecká a Marie Bouzková získaly na Prague Open druhý společný titul ve čtyřhře. V dnešním finále v pražské Stromovce porazily 7-6 6-4 turnajové jedničky Slovenku Viktórii Kužmovou a Ninu Stojanovičovou ze Srbska.

Martincová na trávě v Nottinghamu skončila ve čtvrtfinále

WTA NOTTINGHAM - Tereza Martincová končí na prvním letošním travnatém podniku v Nottinghamu ve čtvrtfinále, v němž v souboji nasazených nenašla recept na Srbku Ninu Stojanovičovou. Čtyřiadvacetiletá Stojanovičová, která do semifinále postoupila poprvé od září 2019 a teprve podruhé, bude na své první finále na nejvyšším okruhu útočit proti turnajové jedničce Johanně Kontaové.

Miami: L. Fruhvirtová při debutu v kvalifikaci neudržela vedení proti Stojanovičové, Martincová postupuje

WTA MIAMI - 15letá Linda Fruhvirtová sbírala své první zkušenosti v kvalifikaci turnaje WTA. V Miami dokonce dlouho trápila hráčku Top 100 Ninu Stojanovičovou, nakonec ale ve třech setech prohrála. Naopak úspěšně zahájila boj o hlavní soutěž Tereza Martincová.

Krejčíková se Siniakovou si na Australian Open zahrají o titul! Krejčíková postupuje i v mixu

AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou po obratu zdolaly 3-6 6-2 6-4 Dariju Jurakovou a Ninu Stojanovičovou a na úvodním grandslamu sezony Australian Open si zahrají o svůj třetí grandslamový titul. Letos neporažené české duo ve finále narazí na nasazené dvojky Elise Mertensovou a Arynu Sabalenkovou. Krejčíková po odpočinku zvládla i čtvrtfinále mixu po boku Rajeeva Rama.

Serena byla suverénní i proti Stojanovičové. Halepová měla namále s Tomljanovicovou

AUSTRALIAN OPEN - Serena Williamsová na Australian Open pokračuje v suverénních výkonech a letošní neporazitelnosti. Sedminásobná šampionka, která stále útočí na vyrovnání rekordu Margaret Courtové v počtu grandslamových trofejí, ve druhém smetla Ninu Stojanovičovou ze Srbska. Její další soupeřkou bude Anastasia Potapovová.

Strýcová a Krejčíková si v sychravé Paříži zajistily vzájemný souboj. Bouzková neudržela vedení

FRENCH OPEN - Dvě ze tří českých tenistek dnes v chladné, deštivé a větrné Paříži zvládly úvodní kolo French Open. Barbora Strýcová si poradila s Američankou Varvarou Lepchenkovou a může se chystat na souboj s krajankou Barborou Krejčíkovou, která porazila Srbku Ninu Stojanovičovou a poprvé postoupila do 2. kola Roland Garros. Neuspěla jen Marie Bouzková, jež neudržela vedení proti zkušené Estonce Kaie Kanepiové.

Kr. Plíšková v Hobartu začala obratem proti náhradnici Stojanovičové

WTA HOBART - Kristýna Plíšková začala i druhý letošní turnaj výhrou. V Hobartu sice se Srbkou Ninou Stojanovičovou startující jako lucky loser prohrávala 1-6 a 0-2, ale vývoj otočila a postoupila do druhého kola. V něm se česká tenistka utká s Francouzkou Garciaovou, nebo domácí Cabreraovou.

Krejčíková začala kvalifikaci v Shenzhenu vydřenou výhrou nad Stojanovičovou

WTA SHENZHEN - Barbora Krejčíková úspěšně vstoupila do kvalifikace turnaje WTA International v Shenzhenu. Čtyřiadvacetiletá Češka, která ještě včera hrála v Hongkongu, zdolala po více než dvou a půl hodinách boje druhou nasazenou Srbku Ninu Stojanovičovou. O start v hlavní soutěži se utká s Rumunkou Irinou Beguovou.

V kvalifikaci French Open dnes uspěli Vondroušová, Hradecká i Šátral

FRENCH OPEN - Markéta Vondroušová pokračuje ve fantastických výkonech. Při své grandslamové premiéře mezi ženami za neuvěřitelných 38 minut smetla 6-0 6-1 Nadiu Podoroskou a prolétla tak do druhého kola kvalifikace French Open. Lucie Hradecká ztratila s nasazenou Ninou Stojanovičovou pouze o game více a zvítězila dvakrát 6-1. Postupuje i Jan Šátral, jenž zdolal 6-4 3-6 6-4 Eliase Ymera.

Siniaková je už v semifinále, pomstít v něm může Kristýnu Plíškovou

WTA SHENZHEN - Kateřina Siniaková v čínském Shenzhenu navázala na skalp Halepové a po výhře nad Srbkou Ninou Stjanovičovou postoupila už do semifinále, díky němuž se vrátí do Top 50. O své třetí finále si zahraje s Britkou Johannou Kontaovou, která dnes vyřadila Kristýnu Plíškovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist