Struff Jan-Lennard

Struff Jan-Lennard

33
muž
Německo
Datum nar.:
25. 4. 1990
Výška:
193 cm
Váha:
92 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 24. / 21.
čtyřhra: 104. / 21.

Struff ve finále v Mnichově porazil Fritze. Na domácí půdě slaví premiérový triumf

ATP MNICHOV - Jan-Lennard Struff (32) získal na domácí dvěstěpadesátce v Mnichově svůj první triumf na okruhu ATP. Ve finále porazil 7:5, 6:3 Taylora Fritze (26) a až na čtvrtý pokus se mu povedlo v boji o titul uspět. Den poté, co Němec deklasoval dvojnásobného obhájce titulu Dána Holgera Runeho, porazil ve dvou setech také bývalého pátého hráče světa.

Fritz v Mnichově postoupil poprvé do finále na antuce, Rune tituly neobhájí

ATP MNICHOV - Taylor Fritz (26) na dvěstěpadesátce v Mnichově přehrál 6:3, 6:4 šampiona z roku 2019 a čtvrtfinálového přemožitele Alexandera Zvereva Chilana Cristiana Garína (27) a poprvé v kariéře postoupil do antukového finále. O druhý letošní a celkově osmý titul si americký tenista zahraje s domácím Janem-Lennardem Struffem (32), který deklasoval 6:2, 6:0 dvojnásobného obhájce titulu Dána Holgera Runeho (20)

Djokovič vrátil porážku Musettimu a je v Monte Carlu po pěti letech ve čtvrtfinále, Medveděv dohrál

Novak Djokovič (36) stejně jako loni narazil v osmifinále na Masters v Monte Carlu na Lorenza Musettiho (22), tentokrát recept na italského protivníka našel a po vítězství 7:5, 6:3 poprvé po pěti letech postoupil v tomto dějišti do čtvrtfinále. O první semifinále po druhém triumfu v roce 2015 se popere s Alexem de Minaurem. V osmifinálové fázi naopak ztroskotal Daniil Medveděv (28) po prohraném derby s Karenem Chačanovem (27).

Obhájce titulu Alcaraz přehrál neoblíbeného Augera-Aliassimea a čeká ho senzační přemožitel

ATP INDIAN WELLS - Carlos Alcaraz (20) v Indian Wells udělal druhý ze šesti kroků na cestě za premiérovým obhájením titulu na turnajích Masters 1000. Trápícímu se Kanaďanovi Félixi Augeru-Aliassimemu (23) nedal šanci a po vítězství 6:2, 6:3 pokračuje za prvním triumfem od loňského Wimbledonu. V osmifinále narazí na Maďara Fábiána Marozsána, s nímž loni senzačně prohrál v Římě. Mezi šestnáctkou nejlepších nechybí ani letos stále neporažený Ital Jannik Sinner (22), který může Alcaraze sesadit z postu světové dvojky.

Hořký návrat Čiliče. V Hongkongu nevyužil devět mečbolů proti Struffovi

ATP HONGKONG - Vítěz US Open 2014 Marin Čilič se na kurty vrátil bolestivou porážkou. V Hongkongu pětatřicetiletý Chorvat, který loni odehrál kvůli operaci kolena pouze dva zápasy, podlehl po nevyužití devíti mečbolů a více než třech hodinách boje Němci Janu-Lennardu Struffovi.

Kompletní sbírka ze všech povrchů a debut v TOP 10. Tiafoe ve Stuttgartu získal první vavřín z trávy

Frances Tiafoe (25) už má trofej ze všech povrchů. Po betonu v Delray Beach 2018 a antuce v Houstonu 2023 triumfoval také na trávě ve Stuttgartu, kde ve finále, v němž měli oba aktéři mečbol, porazil 4:6, 7:6, 7:6 domácího Jana-Lennarda Struffa (33). V pondělí se tak stane novým členem TOP 10 žebříčku. Němec naopak prohrál i svůj třetí finálový duel na této úrovni.

První travnaté finále. Tiafoe bude hrát ve Stuttgartu o třetí titul i postup do Top 10

Frances Tiafoe (25) se ve Stuttgartu poprvé v kariéře probojoval na okruhu ATP do finále turnaje na trávě. Semifinálové utkání s Martonem Fucsovicsem (33) z Maďarska pro sebe Američan získal po setech 6:3 a 7:6 a v neděli bude hrát na Hugo Boss Open proti Janu-Lennardovi Struffovi (33) z Německa o svůj třetí titul kariéry a posun do elitní desítky rankingu ATP.

Tentokrát ze čtvrtfinále titul nebude. Fritz ve Stuttgartu překvapivě končí na Fucsovicsovi

Taylor Fritz (25) přetavil obě předchozí čtvrtfinále na travnatých podnicích ATP v triumf, ale ve Stuttgartu do semifinále nepostoupil. Druhý nasazený překvapivě nestačil 4:6, 5:7 na soupeře z konce první stovky Mártona Fucsovicse (31), který si teprve počtvrté v kariéře zahraje semifinále na této úrovni a pokusí se v něm zaskočit dalšího amerického zástupce Francese Tiafoea (25).

Lehečka vydřel první výhru na French Open! Struffa udolal v pěti setech

FRENCH OPEN - Jiří Lehečka dal zapomenout na špatné výkony z posledních týdnů a na druhý pokus si připsal vítězný vstup do French Open. Do letošního ročníku antukového grandslamu vstoupil český mladík cenným skalpem ve formě hrajícího Němce Jana-Lennarda Struffa, kterého zdolal po velmi dobrém výkonu a pětisetové bitvě 7:5, 1:6, 6:3, 3:6, 6:1. Ve druhém kole narazí na Američana Marcose Girona.

Trofej k 20. narozeninám. Alcaraz v Madridu poprvé obhájil titul na turnaji Masters

ATP MADRID - Carlos Alcaraz znovu po roce vyhrál oba domácí antukové turnaje ATP v Barceloně a Madridu. V hlavním městě Španělska v dnešním finále zdolal 6-4 3-6 6-3 nečekaně vzdorujícího německého lucky losera Jana-Lennarda Struffa, poprvé v kariéře obhájil titul na podniku Masters 1000 a dal si dodatečný dárek k pátečním 20. narozeninám.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist