Suarez-Navarro Carla

Suarez-Navarro Carla

35
žena
Španělsko
Datum nar.:
3. 9. 1988
Výška:
162 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 6.
čtyřhra: - / 11.

Diváci tleskali ve stoje. Suárezová odehrála poslední zápas na zápasu

Ovacemi vestoje vyprovodili fanoušci z kurtu po porážce v prvním kole US Open španělskou tenistku Carlu Suárezovou, která se letos na jaře vrátila na turnaje po boji s rakovinou. Zápas s Američankou Danielle Collinsovou, které podlehla 2-6 4-6, byl pro dvaatřicetiletou hráčku poslední grandslamovou dvouhrou v kariéře.

Krejčíková, Vondroušová a Plíšková jsou v olympijském osmifinále. První vyřazenou Češkou je Kvitová

OH TOKIO - V osmifinále olympijského turnaje jsou tři české tenistky. Barbora Krejčíková si ve druhém kole poradila s kanadskou teenagerkou Leylah Fernandezovou, Markéta Vondroušová ztratila pouhé tři gamy s Rumunkou Buzarnescuovou a Karolína Plíšková zdolala ve třech setech Španělku Suárezovou. První vyřazenou Češkou je Petra Kvitová, jež neudržela vedení proti Alison Van Uytvanckové a s Tokiem rozloučila ztrátou deseti gamů v řadě.

Stoprocentní Češky! Plíšková v olympijské premiéře smetla Cornetovou, Kvitová porazila Paoliniovou

OH TOKIO - Prvním kolem olympijského turnaje v Tokiu prošly všechny čtyři české singlistky i obě dvojice ve čtyřhře. Karolína Plíšková dnes ve svém premiérovém vystoupení na olympiádě snadno přehrála Francouzku Alizé Cornetovou a následně uspěla i v deblu s Markétou Vondroušovou Bronzová medailistka z Ria de Janeira Petra Kvitová si poradila s Italkou Jasminou Paoliniovou.

Suárezová brala na Roland Garros po léčbě rakoviny i porážku jako vítězství

Španělská tenistka Carla Suárezová měla na Roland Garros nadosah pohádkový návrat po úspěšné léčbě rakoviny, a přestože nakonec duel prvního kola se Sloane Stephensovou nedotáhla, brala start na pařížském grandslamu jako vítězství. Soutěžní zápas totiž zvládla odehrát zhruba pět týdnů poté, co jí lékaři potvrdili, že zhoubné nádorové onemocnění mízních uzlin ustoupilo.

Bartyová na French Open překonala problémy s levým stehnem a zdolala Peraovou

FRENCH OPEN - Ashleigh Bartyová v prvním kole letošního French Open překonala problémy s levým stehnem a Bernardu Peraovou po necelých dvou hodinách a ve třech setech zdolala. Předloňská šampionka, která si v areálu Rolanda Garrose připsala osmé vítězství v řadě, ve druhém kole nastoupí proti Magdě Linetteové, nebo domácí divoké kartě Chloé Paquetové.

Suárezová se teprve měsíc po vyléčení z rakoviny představí na French Open

Bývalá světová šestka Carla Suárezová potvrdila, že se zúčastní letošního French Open, které začíná v neděli. Dvaatřicetiletá Španělka se na kurty vrací teprve měsíc poté, co se vyléčila z rakoviny.

Největší vítězství! Bývalá světová šestka Suárezová překonala rakovinu a znovu trénuje

Bývalá šestá tenistka světového žebříčku Carla Suárezová se po necelých osmi měsících vyléčila z rakoviny. Dvaatřicetiletá Španělka to dnes oznámila na sociálních sítích, kde o pár dnů dříve informovala i o návratu k tréninku.

Suárezové diagnostikovali Hodgkinův lymfom. Čeká ji půl roku chemoterapií

Carla Suárezová na sociálních sítích oznámila, že jí lékaři diagnostikovali Hodgkinův lymfom. Jednatřicetiletá Španělka bude muset podstoupit půlroční cyklus chemoterapií.

Plíšková či Nadal skončili na madridském virtuálním turnaji ve skupině

Karolína Plíšková dnes sice na virtuálním turnaji v Madridu zaznamenala první vítězství na herní konzoli, do čtvrtfinále se ale nedostala. Nejprve česká reprezentantka vykřesala naději výhrou nad Carlou Suárezovou, v přímém duelu o postup ze skupiny ale podlehla Belindě Bencicové ze Švýcarska po vyrovnaném boji v tie-breaku. S bilancí jedné výhry a dvou porážek vypadl ve skupině také Rafael Nadal.

Virtuální turnaj v Madridu má první účastníky. On-line klání se zúčastní minimálně dva grandslamoví šampioni

Letošní ročník Mutua Madrid Open se kvůli pandemii koronaviru v květnu konat nebude, ale virtuální turnaj na konci dubna stále platí a už má první jména. On-line klání se zúčastní grandslamoví šampioni Andy Murray a Angelique Kerberová, bojovat budou také Lucas Pouille a domácí Carla Suárezová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist