Tipsarevic Janko

Tipsarevic Janko

39
muž
Srbsko
Datum nar.:
22. 6. 1984
Výška:
180 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 8.
čtyřhra: - / 46.

Tipsarevič: Představte si ten skandál, pokud by se na US Open někdo z hráčů nakazil

Pokud Američané letos uspořádají US Open, vystaví se velkému riziku. Myslí si to bývalý srbský tenista Janko Tipsarevič, který uvažoval o situaci, kdy by se někdo z hráčů během turnaje nakazil koronavirem a pak chtěl organizátory zažalovat.

Djokovič byl osočen, že věděl o zrušení Miami předem. Nesmysl a naprosto idiotské obvinění, hájí krajana Tipsarevič

Novak Djokovič, jenž je prezidentem hráčské rady, měl podle příspěvků na sociálních sítích některých svých kolegů údajně vědět o zrušení Masters v Miami předem. Svého krajana se zastal bývalý osmý hráč světa Janko Tipsarevič, který kritiku světové jedničky označil za naprosto nesmyslnou a idiotskou.

Tipsarevičův poslední turnajový zápas: Tříhodinová bitva, devět odvrácených mečbolů

ATP STOCKHOLM - Pokud bych si měl vybrat způsob, jak ukončit kariéru, tak by to bylo takhle, prohlásil Janko Tipsarevič po svém poledním zápase na okruhu ATP. Srbský tenista včera v hale ve Stockholmu odvrátil ve více než tříhodinové bitvě devět mečbolů Japonci Juiči Sugitovi, první semifinále od roku 2016 ale nevybojoval. Přesto byl se svou derniérou spokojený.

Srb Tipsarevič po sezoně ukončí kariéru. Rozloučí se na Davis Cupu v Madridu

Srbský tenista Janko Tipsarevič ukončí po této sezoně kariéru. Pětatřicetiletý rodák z Bělehradu, který má na kontě čtyři turnajové tituly a jehož maximem ve světovém žebříčku bylo osmé místo, na sociálních sítích oznámil, že v listopadu z tenisového kolotoče odejde.

Ruud v Houstonu po drtivé výhře nad Granollersem zaútočí na první finále

ATP HOUSTON - Dvacetiletý Nor Casper Ruud na antuce v Houstonu ztratil jediný game s bývalým šampionem Španělem Marcelem Garnollersem a postupem do třetího semifinále vyrovnal své maximum na okruhu ATP. Na svého příštího soupeře stále čeká. První semifinálovou dvojici vytvořili domácí Sam Querrey a Chilan Christian Garín.

Tipsarevič je po dvou a půl letech ve čtvrtfinále, Johnson titul v Houstonu neobhájí

ATP HOUSTON - Janko Tipsarevič na antuce v Houstonu porazil Brita Camerona Norrieho a poprvé od září 2016 postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP. V něm se čtyřiatřicetiletý Srb, kterého v posledních letech sužovaly zdravotní problémy, utká s domácím Samem Querreym. Hned svůj první zápas nezvládl vítěz posledních dvou ročníků Steve Johnson, který prohrál s kvalifikantem Danielem Galanem.

Tipsarevič v Houstonu porazil Sandgrena, domácí Querrey nezaváhal

ATP HOUSTON - Janko Tipsarevič v prvním zápase na antuce po bezmála dvou letech zvítězil. V Houstonu 34letý Srb, který se v lednu vrátil po rok a půl dlouhé pauze zaviněné zraněním kolena, porazil loňského finalistu Tennyse Sandgrena. Další domácí favorit Sam Querrey naopak nezaváhal a poradil si s krajanem Bjornem Fratangelem.

Tipsarevič: Federer je letos úspěšný, protože Murray a Djokovič nehrají svůj nejlepší tenis

Roger Federer prožívá jeden z nejlepších vstupů do sezony. Švýcar ovládl letošní Australian Open i oba podniky Masters v Indian Wells a Miami. Vyhrál tedy všechny tři největší akce dosavadního průběhu letošní sezony. Bývalý osmý hráč světa Janko Tipsarevič si myslí, že za úspěšným návratem rodáka z Basileje stojí hlavně fakt, že jeho krajan Novak Djokovič a světová jednička Andy Murray na tom nejsou herně zrovna nejlépe.

Thiem v Riu zvládl přesun na antuku, Bellucci si vyšlápl na Nišikoriho

ATP RIO DE JANEIRO - Dominic Thiem zvládl rychlý přesun z evropských hal na jihoamerickou antuku, když v Riu de Janeiro odstartoval výhrou nad Srbem Jankem Tipsarevičem. Už šestou výhru v řadě přidal šampion z Buenos Aires Aleksandr Dolgopolov, naopak poražený finalista z Argentiny Kei Nišikori v Brazílii nepotvrdil pozici nasazené jedničky a v 1. kole prohrál s domácím Belluccim.

Giovanni Lapentti na posledním turnaji v kariéře postoupil po 12 letech do druhého kola

ATP QUITO - Giovanni Lapentti tento týden na domácím antukovém turnaji v Quitu startuje na své poslední akci kariéry, svou derniéru si však nečekaně prodloužil. Čtyřiatřicetiletý Ekvádorec (méně známý bratr bývalé světové šestky Nicolase Lapenttiho) porazil Brazilce Thiaga Monteiru a poprvé od srpna 2005 vyhrál zápas v hlavní soutěži turnaje ATP.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist