Torro-Flor Maria-Teresa

Torro-Flor Maria-Teresa

31
žena
Španělsko
Datum nar.:
2. 5. 1992
Výška:
178 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 50.
čtyřhra: - / 47.

Allertová na Štvanici svůj nejcennější titul nevybojovala

ITF PRAHA - Denisa Allertová v rodné Praze svůj nejcennější trofej nezískala. Nejvýše nasazená hráčka v dnešním finále na Štvanici podlehla Španělce Marii-Terese Torróové-Florové, která v předchozích kolech vyřadila i jiné české tenistky Nicole Vaidišovou a Petru Cetkovskou.

Allertová si na Štvanici zahraje o největší titul, Cetkovská a Pavlásek se do finále nedostali

ITF PRAHA - Ze tří českých želízek v ohni se do finále turnajů na pražské Štvanici dostala pouze místní rodačka Denisa Allertová. Naopak Petra Cetkovská a Adam Pavlásek v semifinálových bitvách neuspěli.

Allertová a Cetkovská postoupily na Štvanici do semifinále, Vaidišová dohrála

Minimálně dvojnásobné zastoupení bude mít český tenis v semifinále turnaje ITF v Praze na Štvanici. Mezi nejlepší čtyři hráčky se po dnešních výhrách probojovaly nejvýše nasazená Denisa Allertová a Petra Cetkovská. Doplnit je mohla ještě Nicole Vaidišová, ta ale své čtvrtfinále prohrála.

Martincová ve Florianópolisu vydřela premiérové čtvrtfinále. Přítel by mě začít shánět štěně

WTA FLORIANÓPOLIS - Netradiční motivace přes facebook pomohla Tereze Martincové k životnímu úspěchu. Dvacetiletá Češka dnes na antuce v brazilském Florianópolisu zdolala druhou nasazenou Chorvatku Ajlu Tomljanovičovou a poprvé v kariéře postoupila do čtvrtfinále turnaje WTA. A pokud její přítel dodrží slovo, měl by začít shánět štěně.

Koukalová v Katovicích porazila Martičovou, Siniaková předvedla parádní obrat

WTA KATOVICE - Klára Koukalová si na halovém turnaji v polských Katovicích poradila s chorvatskou kvalifikantkou Petrou Martičovou a počtvrté v sezoně postoupila do 2. kola. Stejnou letošní bilanci má po dnešku i osmnáctiletá Kateřina Siniaková, přestože se Španělkou Torróovou-Florovou prohrávala 4-6 a 0-4 a čelila i mečbolu.

Cornetová v rozpáleném Kantonu postoupila po pěti měsících do semifinále

WTA KANTON - Alizé Cornetová se po pěti měsících dostala do semifinále turnaje WTA. V čínském Kantonu, kde brzy vypadla většina favoritek, si dnes poradila se Su-Wei Hsieh. O finále bude bojovat proti Švýcarce Bacsinszké, jež hraje svůj nejlepší turnaj od léta 2010.

Sestry Plíškovy získaly druhý společný titul, znovu slaví v Rakousku

WTA BAD GASTEIN - Karolína a Kristýna Plíškovy získaly druhý společný titul z turnaje WTA ve čtyřhře, což se dosud podařilo jen dvěma sesterským párům. Na loňský triumf v Linci české duo navázalo znovu na území Rakouska, když vyhrálo antukový turnaj v Bad Gasteinu. Ve finále dvojčata z Loun zdolala Andreja Klepačová a Maria-Teresa Torróová-Florová, přestože v super tie-breaku prohrávala už 0-5.

Koukalové se v Hertogenboschi povedla odveta za Roland Garros

WTA HERTOGENBOSCH - Klára Koukalová i na druhém letošním přípravném turnaji na trávě zvládla svůj úvodní zápas. V nizozemském Hertogenboschi, kde před devíti lety získala svůj premiérový titul, zdolala ve třech setech Španělku Marii-Teresu Torróovou-Florovou, které oplatila porážku z letošního Roland Garros. O postup do čtvrtfinále se utká s Němkou Barthelovou.

Halepová prolétla do osmifinále, čeká ji Stephensová

FRENCH OPEN ŽENY - Simona Halepová bez problémů zvládla utkání třetího kola s Marií-Teresou Torróovou-Florovou. Čtvrtá nasazená Rumunka Španělku porazila hladce za hodinu a šest minut 6-3 6-0 a postoupila tak poprvé v kariéře do osmifinále French Open. V něm se utká s patnáctou nasazenou Američankou Sloane Stephensovou, která ve třetím kole vyřadila Rusku Makarovovou.

Tři Češky dnes v Paříži vypadly, uspěla až Šafářová

Barbora Záhlavová-Strýcová ani letos neukončila na Roland Garros čekání na postup z prvního kola. Česká tenistka prohrála v Paříži už posedmé v řadě svůj úvodní duel, Britce Heather Watsonové podlehla za hodinu a 37 minut 3-6 4-6. Dohrály i Klára Koukalová a Iveta Melzerová, které prodloužily své série porážek. Čest čekých tenistek zachránila až Lucie Šafářová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist