Travaglia Stefano

Travaglia Stefano

32
muž
Itálie
Datum nar.:
28. 12. 1991
Výška:
185 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 196. / 60.
čtyřhra: 539. / 63.

Veselý po 7 měsících vyhrál zápas na turnaji ATP a v Púne vykročil za obhajobou titulu

ATP PÚNE - Jiří Veselý v indickém Púne porazil Španěla Bernabeho Zapatu, poprvé od loňského července vyhrál zápas na turnaji ATP a úspěšně vykročil za obhajobou titulu, který potřebuje k udržení pozice v Top 100. Ve čtvrtfinále se čtvrtý nasazený Čech utká s Finem Emilem Ruusuvuorim, na kterého dnes nestačil druhý český zástupce v soutěži Vít Kopřiva.

Lehečka v Bukurešti vyřadil jedničku Travagliu a je potřetí ve finále challengeru

CHALLENGER BUKUREŠŤ - Jiří Lehečka na antukovém challengeru v rumunské Bukurešti porazil 6-3 7-6 nejvýše nasazeného Itala Stefana Travagliu a potřetí v sezoně i kariéře postoupil do finále. O druhý titul si 19letý Čech, který v rumunské metropoli neztratil ještě ani set, zahraje se Slovákem Filipem Horanským.

Ramos v Umagu porazil domácího Ajdukoviče a přerušil sérii sedmi porážek

ATP UMAG - Albert Ramos na úvod antukového turnaje ATP 250 v chorvatském Umagu porazil domácího Duje Ajdukoviče a ukončil dva a půl měsíce dlouhé čekání na výhru, během kterých prohrál sedm zápasů v řadě. Ve čtvrtfinále se nejvýše nasazený Španěl utká s Italem Travagliou.

Veselý začal na antuce porážkou, v Cagliari nestačil na Slováka Martina

ATP CAGLIARI - Jiří Veselý vstoupil do antukového jara porážkou. Na turnaji ATP 250 v italském Cagliari český tenista podlehl 4-6 6-2 1-6 Slováku Andreji Martinovi.

Sinner v prvním italském finále na ATP po 33 letech zdolal Travagliu a po Sofii ovládl i generálku v Melbourne

ATP MELBOURNE 1 - Jannik Sinner loňský tenisový rok zakončil v Sofii svým premiérovým triumfem na okruhu ATP a dnes na něj úspěšně navázal, když na generálce v Melbourne v prvním ryze italském finále na turnajích ATP po 33 letech zdolal 7-6(4) 6-4 svého o deset let staršího krajana Stefana Travagliu. Devatenáctiletý Ital tak svou vítěznou sérii protáhl už na deset zápasů, Travaglia hrál finále na hlavním okruhu poprvé.

Nadal i Thiem zatím prochází French Open bez zaváhání

FRENCH OPEN - Finalisté posledních dvou ročníků postoupili bez ztráty setu do 3. kola Roland Garros. Dvanáctinásobný šampion Rafael Nadal ve středu nedal šanci Mackenzimu McDonaldovi a svou bilanci na pařížské antuce vylepšil na 95-2. Dominic Thiem si poradil rovněž s americkým soupeřem, když přehrál Jacka Socka.

Lehečka při premiéře v semifinále challengeru neudržel vedení proti Majchrzakovi

CHALLENGER PROSTĚJOV - Jiří Lehečka ve svém prvním challengerovém semifinále neuspěl. Osmnáctiletý Čech na antuce v Prostějově skončil na raketě Poláka Kamila Majchrzaka, kterému podlehl 6-4 1-6 2-6. Turnaj ve čtyřhře vyhráli Zdeněk Kolář s Lukášem Rosolem.

Veselý v Puné zdolal Carusa a poprvé od dubna si zahraje čtvrtfinále turnaje ATP

ATP PUNÉ - Jiří Veselý v indickém Puné zdolal Salvatoreho Carusa a poprvé od loňského dubna si na okruhu ATP zahraje čtvrtfinále, na tvrdém povrchu se mezi nejlepší osmičku na turnajích ATP dostal naposledy předloni v lednu. Česká jednička bude o své první semifinále na hlavní tour od června 2018 útočit proti Bělorusu Iljovi Ivaškov.

Veselý v Umagu začal třísetovou výhrou nad Travagliou

ATP UMAG - Jiří Veselý se po zlepšených výkonech na trávě vrátil výhrou i na antuku. V chorvatském Umagu český tenista odstartoval výhrou nad kvalifikantem Stefanem Travagliou, kterého zdolal po bezmála dvou a půl hodinách boje 2-1 na sety. O čtvrtfinále si zahraje s dalším Italem Marcem Cecchinatem, který nedávno šokoval postupem do semifinále French Open.

Berdych je v Marseille ve čtvrtfinále. Hráče druhé stovky ale porazil až po obratu

ATP MARSEILLE - Tomáš Berdych se ve svém prvním zápase na halovém turnaji ATP 250 ve francouzském Marseille nečekaně nadřel. Čtvrtý nasazený porazil italského kvalifikanta a 129. hráče světa Stefana Travagliu až po obratu ve třech setech. O semifinále si česká jednička zahraje s Damirem Džumhurem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist