Troicki Viktor

Troicki Viktor

38
muž
Srbsko
Datum nar.:
10. 2. 1986
Výška:
193 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 12.
čtyřhra: - / 49.

Troicki o přísné karanténě: Je to chaos, všechna příprava přišla vniveč

Dalším tenistou hrubě nespokojeným s přísnou karanténou po příletu do Austrálie je Viktor Troicki. Zkušený Srb, jenž si start na Australian Open vybojoval v kvalifikaci v Dauhá, by prý za těchto podmínek, kdy nesmí 14 ní opustit pokoj, na turnaj nedorazil. Je to chaos, všechna příprava přišla vniveč, smutní bývalá světová dvanáctka.

Srbové mají nového kapitána. Zimonjiče nahradil Troicki

Viktor Troicki je novým kapitánem srbského daviscupového týmu. Čtyřiatřicetiletý tenista nahradil ve funkci bývalého spoluhráče Nenada Zimonjiče a dostal čtyřletou smlouvu.

Na challenger do Ostravy se chystají Robredo, Gulbis, Troicki či Hyeon Chung

Dřívější pátý hráč světa Tommy Robredo nebo světová desítka Ernests Gulbis budou v příštím týdnu startovat na challengeru Ostrava Open 2020 na antuce v ostravských Komenského sadech. Navzdory koronavirové krizi má letošní ročník rekordní dotaci 156 tisíc dolarů.

Další pozitivní test na Covid-19 pro účastníka Adria Tour. Nemocný je Srb Troicki i jeho manželka

34letý Srb Viktor Troicki je třetím tenistou po Dimitrovovi a Čoričovi, který se na Adria Tour nakazil nemocí Covid-19. Pozitivní test na koronavirus měla i jeho těhotná manželka.

Djokovič vstoupil do své Adria Tour v Bělehradě vítězně, večer prohrál s Krajinovičem

Srbský tenista Novak Djokovič na exhibici v Bělehradě letos poprvé prohrál. Na úvodním dílu svého seriálu Adria Tour v sobotu večer utrpěl první hráč světového žebříčku porážku s krajanem Filipem Krajinovičem.

Djokovič přehrál Nadala a bodoval i v deblu. Premiérový ATP Cup ovládli Srbové

ATP CUP - Premiérový ročník ATP Cupu v Austrálii vyhrálo Srbsko, které porazilo 2-1 na zápasy Španělsko. Dušan Lajovič sice v úvodní dvouhře prohrál s Robertem Bautistou, ale Novak Djokovič se pak ujal režírování obratu. Nejprve v duelu nejlepších tenistů současnosti přehrál Rafaela Nadala a následně společně s Viktorem Troickým získali rozhodující bod ve čtyřhře, v níž porazili duo Pablo Carreño a Feliciano López.

Rusové přežili tři mečboly, vyřadili Srbsko a čeká je Kanada. Dalšími semifinalisty jsou Britové a domácí Španělé

DAVIS CUP - Karen Chačanov s Andrejem Rubljovem v rozhodující čtyřhře na finálovém turnaji Davisova poháru v Madridu proti Srbům Novakovi Djokovičovi a Viktorovi Troickému odvrátili tři mečboly a po těsném vítězství poslali svůj tým do semifinále. V něm se Rusové utkají s Kanadou. Již po dvouhrách slavili postup do semifinále Britové, o finále se poperou s domácím Španělskem.

Troicki vedl 6-1, 5-1 a 40-15, přesto prohrál. Do hlavní soutěže se dostal jako lucky loser

Srb Viktor Troicki v pondělí prohrál zápas, v němž měl za stavu 6-1, 5-1 a 40-15 při svém podání dva mečboly. Bývalý dvanáctý hráč světa tak neprošel kvalifikací challengeru v německém Heilbronnu, do hlavní soutěže se však dostal jako lucky loser a navíc byl nasazen rovnou do druhého kola. A tak se na sociálních sítích spekuluje, zda zbytek zápasu nevypustil.

Berdych s Troickým už posedmé neztratil ani set. Federer vyhrál za 47 minut hry

ATP ROTTERDAM - Tomáš Berdych na oblíbeném halovém turnaji v Rotterdamu nechybí pošesté v řadě ve čtvrtfinále. Letos se mezi osmičku nejlepších dostal po hladké výhře nad Srbem Viktorem Troickým, s nímž neztratil set už v sedmém vzájemném střetnutí po sobě. V boji o semifinále vyzve Belgičana Davida Goffina, s nímž naposledy neuhrál ani game. Suverénně za návratem na post světové jedničky odstartoval Roger Federer.

Zverev ve Vídní začal třísetovou výhrou nad Troickým

ATP VÍDEŇ - Nasazená jednička Alexander Zverev vstoupil do halového turnaje ATP 500 ve Vídni výhrou třísetovou nad Srbem Viktorem Troickým. Ve druhém kole se dvacetiletý Němec střetne s Francouzem Simonem, s nímž vyhrál všechny tři vzájemné duely.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist