Vaidišová Nicole

Vaidišová Nicole

34
žena
Česká republika
Datum nar.:
23. 4. 1989
Výška:
183 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 7.
čtyřhra: - / 128.

Enormní talent, předčasný konec a pak návrat. Které tenisové hvězdy zvolily podobnou cestu?

Byla to rána, když v březnu Ashleigh Bartyová oznámila světu, že končí s tenisem. Navíc jako aktuální světová jednička i šampionka z Australian Open - a v pouhých 25 letech. „Ashleigh je hodně mladá, když se za pár let rozmyslí, že se bude chtít vrátit, proč ne?“ řekla nedávno pro TenisPortal.cz Lucie Šafářová. A nebyla by první. Kdo z tenistek a tenistů se také rozhodl brzy skončit a v budoucnu se k tenisu vrátil? Tady je několik vybraných jedinců.

Vaidišová se Štěpánkem mají druhou dceru. Dostala jméno Meda

Tenisoví manželé Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová se tento týden dočkali rozšíření rodiny. O narození druhé dcery dnes na instagramu informoval dvojnásobný vítěz Davisova poháru. Holčičku, která dostala jméno Meda, přivedla někdejší sedmá hráčka světového žebříčku na svět 16. prosince.

Vaidišová se Štěpánkem mají dceru Stellu

Bývalí tenisté Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová jsou od pátku rodiči. Devětatřicetiletý dvojnásobný vítěz Davisova poháru a o deset let mladší bývalá sedmá hráčka světového žebříčku se radují z dcery, které dali jméno Stella.

Budoucí rodiče Štěpánek a Vaidišová se znovu vzali

Bývalí tenisté Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová se znovu vzali. Jejich druhá svatba se dnes uskutečnila v utajení na radnici v pražských Stodůlkách, informoval server Tn.cz. Pár v červnu očekává narození prvního potomka.

Čekáme miminko, oznámili Vaidišová a Štěpánek

Bývalí tenisté Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová se v létě stanou rodiči. Oba včera radostnou událost oznámili na sociálních sítích a připojili obrázek prvního kousku oblečení do šatníku. Svatbu měli v létě 2010 v Praze, ale po třech letech se rozvedli. Od loňska znovu tvoří pár.

Skončil Štěpánek s tenisem i kvůli Nicole? Čas teď tráví spolu v Abú Dhabí

Cherchez la femme. Za vším hledej ženu. Výstižný citát, jehož autorem byl v 17. století Armand-Jean du Plessis de Richelieu, se nyní vkrádá do mysli v souvislosti s nedávným ukončením tenisové kariéry Radka Štěpánka. Protože jak praví známé přísloví - stará láska nerezaví! Zatím alespoň podle příspěvků na sociálních sítích.

Vaidišová promluvila o konci kariéry

Letos v červenci ukončila Nicole Vaidišová kvůli zdravotním problémům svou profesionální kariéru. Už v roce 2010 bývalá světová sedmička jednou kariéru přerušila kvůli vleklým potížím s ramenem, s nímž pak byla dvakrát na operaci, a ztrátě motivace. V září 2014 se k tenisu vrátila, na cestě zpět mezi elitu ji ale znovu brzdily různé zdravotní problémy.

Končím, oznámila Vaidišová

Nicole Vaidišová ukončila kvůli zdravotním problémům svou profesionální kariéru. Bývalá světová sedmička v roce 2010 přerušila svou slibně nastartovanou kariéru kvůli vleklým potížím s ramenem, s nímž pak byla dvakrát na operaci. V září 2014 se k tenisu vrátila, na cestě zpět mezi elitu ji ale znovu brzdily různé zdravotní komplikace.

Vaidišová je znovu na marodce. Aspoň prozkoumám Island, píše na Instagramu

Nicole Vaidišová dál laboruje se zraněním, Poté, co vzdala dva ze tří posledních zápasů se z nadcházejících akcí odhlásila a zdá se, že se hned tak na kurty nevrátí. Nicméně nepřízeň osudu se snaží brát pozitivně a další zdravotní pauzu vyplní oblíbeným cestováním. Aktuálně si užívá krás Islandu.

Vaidišovou zastavilo další zranění

Další zdravotní problémy brzdí Nicole Vaidišovou v pokusu o návrat do velkého tenisu. Bývalá sedmá hráčka světového žebříčku vzdala zápas prvnho kola na turnaji ITF v Itálii, kde se rozehrávala po téměř dvouměsíční pauze kvůli zraněnému zápěstí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist