Vandeweghe Coco

Vandeweghe Coco

32
žena
USA
Datum nar.:
6. 12. 1991
Výška:
185 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 722. / 9.
čtyřhra: 273. / 14.

Macháč otočil souboj s dalším Japoncem, hlavní soutěž Wimbledonu má na dosah i Fruhvirtová

WIMBLEDON - Do závěrečného třetího kola kvalifikace Wimbledonu postoupily dvě české naděje. Tomáš Macháč (22) na trávě v londýnském Roehamptonu už podruhé otočil souboj s japonským soupeřem, Kaiči Učidu (28) ve středu porazil 4:6, 6:3, 6:2 a znovu přiživil šanci na zkompletování účastí v hlavní soutěži všech čtyř grandslamů. Také osmý zápas v kvalifikacích grandslamů vyhrála Brenda Fruhvirtová (16), jež i svou druhou soupeřku načala kanárem a bez ztráty setu pokračuje za premiérovým startem ve Wimbledonu. Naopak ze hry venku je Barbora Palicová (19).

Veteránka Peschkeová si v 46 letech došla pro 36. titul. V Chicagu triumfovala s Petkovicovou

WTA CHICAGO - Květa Peschkeová se v 46 letech dočkala zisku již 36. deblového titulu. Česká veteránka vyhrála čtyřhru na turnaji WTA 500 v Chicagu na první společné akci s Němkou Andreou Petkovicovou, ve finále smetly 6-3 6-1 domácí duo Caroline Dolehideová as Coco Vandewegheová.

Krejčíková, Muchová a Siniaková jsou ve třetím kole Wimbledonu, Kristýna Plíšková nepřekvapila

WIMBLEDON - Barbora Krejčíková, Karolína Muchová a Kateřina Siniaková dnes znovu potvrdily roli favoritky a ve Wimbledonu postoupily do třetího kola. Kristýna Plíšková proti Anastasii Pavljučenkovové, příští soupeřce Muchové, nepřekvapila. Večer neuspěla Markéta Vondroušová proti domácí teenagerce.

Bouzková v Birminghamu přerušila sérii pěti porážek, postoupila i Martincová

WTA BIRMINGHAM - Marie Bouzková do turnaje v Birminghamu vstoupila obratem proti trápící se Su-Wei Hsieh a přerušila sérii pěti porážek. Na dvě výhry z kvalifikace navázala Tereza Martincová, jež vyřadila bývalou světovou čtyřku Samanthu Stosurovou. Z tria Češek neuspěla jen Kristýna Plíšková, která nepřešla přes 1. kolo a žádném devíti letošních turnajů.

Vracející se Bellisová v Houstonu po dvou a půl hodinách vydřela postup do osmifinále

WTA 125K HOUSTON - CiCi Bellisová na domácím podniku WTA 125k v Houstonu pokračuje v úspěšném návratu. Dvacetiletá domácí naděje v souboji druhého kola po dvou a půl hodinách a až v tie-breaku rozhodující sady zdolala nasazenou krajanku Varvaru Lepchenkovou. V osmifinále vyzve turnajovou trojku Kirsten Flipkensovou.

Bellisová v Houstonu prožívá úspěšný návrat, Bouchardová vyhrála poprvé od února

WTA 125K HOUSTON - CiCi Bellisová prožívá na domácí akci v Houstonu velmi vydařený návrat na kurty. Dvacetiletá talentovaná Američanka, jež se vrací po 20 měsících a čtyřech operacích, po úspěšné kvalifikaci v prvním kole hlavní soutěže suverénně přehrála Ellen Perezovou z Austrálie. Prvního vítězství od února se dočkala bývalá světová pětka Eugenie Bouchardová a přerušila sérii 13 porážek.

Bouzková vyhrála srpnovou anketu Průlom měsíce. Dalšími vítězkami jsou Andreescuová a Matteková s Vandewegheovou

Webové stránky WTA zveřejnily výsledky srpnových anket. Hráčkou měsíce se stala vítězka US Open a generálky v Torontu Bianca Andreescuová z Kanady. V kategorii Průlom měsíce se z vítězství díky senzační jízdě v Torontu raduje česká tenistka Marie Bouzková. Úder měsíce vyhrála americká deblová dvojice Bethanie Matteková-Sandsová, CoCo Vandewegheová.

Hlasujte v srpnových anketách WTA. Mezi nominovanými je Bouzková

Stejně jako každý měsíc i za srpen mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA zvolit nejlepší hráčku měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. V kategorii Průlom měsíce má šanci na vítězství Marie Bouzková.

Nasazené v San Jose nezaváhaly. Hladce začaly Svitolinová i Sabalenková

WTA SAN JOSE - Čtyřmi zápasy ve středu pokračoval turnaje WTA Premier v San Jose a pokaždé z kurtu odcházela jako vítězka papírová favoritka. Dvousetovými výhrami do soutěže vstoupily obě nejvýše nasazené hráčky, když Ukrajinka Elina Svitolinová smetla Rusku Darju Kasatkinovou a Běloruska Aryna Sabalenková si poradila s domácí Coco Vandewegheovou.

Bouzková v San Jose nestačila na vracející se Vandewegheovou

WTA SAN JOSE - Marie Bouzková na turnaji WTA Premier v San Jose na nedávný triumf z turnaje ITF nenavázala. Jednadvacetiletá Češka ve svém prvním zápase v roli hráčky Top 100 prohrála s Američankou Coco Vandewegheovou, která odehrála první zápas po 10 měsících a hned tak přerušila sérii devíti porážek z loňské sezony. Vypadla také obhájkyně titulu Rumunka Mihaela Buzarnescuová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist