Vatutin Alexey

Vatutin Alexey

31
muž
Rusko
Datum nar.:
27. 10. 1992
Výška:
178 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 552. / 136.
čtyřhra: 945. / 244.

Kopřiva na challengeru v Římě prošel kvalifikací a v 1. kole má dobře rozehraný zápas proti favoritovi

ATP CHALLENGER ŘÍM - Vít Kopřiva na druhém antukovém challengeru po sobě zvládl dvoukolovou kvalifikaci. Třiadvacetiletý český tenista v Římě v přímém souboji o hlavní soutěž přehrál Alexeje Vatutina a o pár hodin později výborně rozehrál i zápas úvodního kola proti druhému nasazenému Hugu Dellienovi, ve druhém setu ho však přibrzdil déšť a dorazit favorita se tak pokusí až ve středu.

Forejtek začal challenger v Praze na Spojích výhrou nad Vatutinem

CHALLENGER PRAHA - Jonáš Forejtek úspěšně vstoupil do challengeru na Žižkově. Na antukovém kurtu pražských Spojů si 19letý Čech na úvod poradil 6-4 6-2 s Rusem Alexejem Vatutinem.

Kolář i Kopřiva v Quimperu vyřadili nasazené soupeře a postoupili do čtvrtfinále

CHALLENGER QUIMPER - Čeští tenisté byli dnes v osmifinále challengeru stoprocentní, když vyřadili nasazené soupeře. Vít Kopřiva porazil Rusa Alexeje Vatutina a postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum. Zdeněk Kolář si vyšlápl na bývalého 23. hráče světa Španěla Guillerma Garcíu-Lópeze.

Veselý v Pullachu dokonal obrat kanárem, Kolář v prvním kole vypadl

CHALLENGER PULLACH - Poloviční úspěšnost měli čeští tenisté v prvním kole na novém antukovém challengeru v německém Pullachu. Druhý nasazený Jiří Veselý po obratu postoupil přes Rusa Vatutina, naopak Zdeněk Kolář podlehl domácímu Krawietzovi a nenaváže na semifinále ze Sopot.

Kolář v Sopotech vyřadil nasazeného Vatutina a postoupil do čtvrtfinále

Zdeněk Kolář na antukovém challengeru v polských Sopotech zdolal 6-3 6-3 sedmého nasazeného Rusa Alexeje Vatutina a oplatil mu porážku z loňské sezony. O své teprve páté semifinále se jednadvacetiletý Čech utká s Francouzem Janvierem, či Italem Marcorou.

Kolář úspěšně vstoupil do challengeru v Sopotech

CHALLENGER SOPOTY - Zdeněk Kolář zvládl vstup do antukového challengeru v polských Sopotech, když zdolal 3-6 6-3 6-3 Francouze Tristana Lamasineho. Ve druhém kole se jednadvacetiletý Čech střetne se sedmým nasazeným Rusem Alexejem Vatutinem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist